ErvaringenSite

  Ervaringen Kama Ayurveda

  Wil je graag weten waar je online ayurvedische producten kunt kopen? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Kama Ayurveda. Of misschien ben je al vertrouwd met de producten en diensten van deze onderneming? In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, informatieve review over Kama Ayurveda te schrijven. De door jou verstrekte informatie kan namelijk erg waardevol voor andere potentiële klanten zijn, en hen helpen beslissen of het aanbod van dit bedrijf iets voor hen zou kunnen zijn.

  Over Kama Ayurveda

  Kama Ayurveda werd in 2002 in de Indiase stad Delhi opgericht. Het heeft altijd gestreefd om authentieke schoonheid en gezelligheid in de wereld te brengen, door op wereldwijd niveau de boodschap van ayurveda te promoten. Samen met verschillende Ayurvedische instituten, werden de vier oprichters van deze onderneming geïnspireerd door de oude wetenschap van genezing. Zij begrepen de krachten ervan en probeerden de kennis ervan te doen herleven, met de uitdrukkelijke wens om deze met de rest van de wereld te kunnen delen. Ze schiepen een indrukwekkende collectie ayurvedische behandelingen en hielpen op die manier een doeltreffende vorm van wellness en de gemeenschappen die het ondersteunt in stand te houden. Kama Ayurveda lanceerde een reeks van negen behandelingen, ontwikkeld in samenwerking met de 100 jaar oude Arya Pharmacy in Coimbatore, Tamil Nadu. Deze krachtige remedies werden ontwikkeld om bestaande huid- en haarproblemen te helpen behandelen en toekomstige problemen te voorkomen. Als aanvulling op deze behandelingen heeft Kama Ayurveda 'Les Jardins D'Inde' ontwikkeld, een zeer effectieve, op ayurveda geïnspireerde productlijn, geschikt voor verschillende haar- en huidtypes.

  Soll ich einen Online Shop eröffnen? Wie es wirklich ist, einen Online Shop zu besitzen.

  Producten en diensten van Kama Ayurveda

  Op de website van deze onderneming kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals bijvoorbeeld Minis, Bath & Body en Mother & Child. De meeste categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën zodat je makkelijker door het menu kunt navigeren. Er is ook een zoekvenster waar je een algemene of specifieke term kunt ingeven. Dit is vooral handig als je min of meer weet waarnaar je op zoek bent. Verder kun je meer lezen over de verschillende producten, een online afspraak boeken en een video bekijken waarin de filosofie achter het bedrijf wordt toegelicht. Voor vragen of opmerkingen kun je de klantenservice telefonisch en via chat en e-mail bereiken, of door online het formulier in te vullen en te versturen.

  Complimenten, klachten en tips voor Kama Ayurveda

  Heb je ooit al een conditioner, geschenkdoos of serum via deze onderneming gekocht? En ben je nog op zoek naar een platform waar je een eerlijke review over jouw ervaring kunt schrijven? Dan is dit jouw kans! Ben je tevreden over de kwaliteit van de door Kama Ayurveda verkochte producten? Hoe heb jij de bestel- en betaalprocedure ervaren? Of heb je misschien andere nuttige tips die je graag met onze bezoekers zou willen delen? Hoe dan ook kijken wij alvast reikhalzend uit naar jouw verslag! En als je meer wilt weten over wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken. Veel leesplezier!

  Kama Ayurveda
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kama Ayurveda

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kama Ayurveda een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kama Ayurveda. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kama Ayurveda actief?

  Kama Ayurveda is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kama Ayurveda gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.