ErvaringenSite

  Ervaringen Kapperskorting.com

  Als je een hair & beauty professional bent en graag alles in huis hebt om je klanten optimaal van dienst te zijn, kan het aanbod van Kapperskorting.com misschien wel een meerwaarde betekenen voor jou en je zaak. Dit bedrijf biedt haarverzorging, stylingproducten, tools, kappersbenodigdheden en beautyproducten voor professionals aan. Het is natuurlijk ook mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van Kapperskorting.com en in het verleden al een of meerdere bestellingen bij deze onderneming hebt geplaatst. Indien dit het geval is, kun je er op deze pagina ook voor kiezen om een bondige review over jouw persoonlijke positieve of negatieve ervaringen met dit bedrijf te schrijven. Op deze manier kun je andere mensen de nodige informatie over Kapperskorting.com bezorgen, voordat ze voor zichzelf uitmaken of dit bedrijf aansluit bij hun persoonlijke wensen en waarden.

  Over Kapperskorting.com

  Kapperskorting.com is een Nederlands initiatief dat zijn hoofdkantoor heeft in de Oost-Nederlandse stad Groenlo. Als groothandel bieden ze​ een brede waaier aan producten voor professionals in de hair & beauty sector, bestaande uit zowel bekende als exclusievere merken. De activiteiten van Kapperskorting.com zijn niet beperkt tot een online shop, want op het Sint Jorisplein in Amersfoort hebben ze een alternatief concept ontwikkeld: het Haibu Experience Center. Op deze locatie kun je de nieuwste producten ontdekken, testen en kopen, een flexibele werkplek huren of trainingen volgen op de eerste verdieping van het pand.

  Let’s shop online & then try the makeup 🛍

  Producten en diensten van Kapperskorting.com

  Bij Kapperskorting.com zou je als professional een brede waaier aan producten kunnen kopen. Op de homepage van de site kun je een keuze maken uit verschillende categorieën, zoals merken, haarproducten, tools en kappersbenodigdheden. Er is ook een apart luik voor nieuwe producten en een koopjeshoek. Op de blog van deze onderneming kun je talrijke artikels lezen die allemaal relevant zijn voor hair & beauty professionals. Je kunt er bijvoorbeeld lezen wat de trends van 2021 zijn en welke massagetechnieken jouw klanten kunnen appreciëren. Volgens Kapperskorting.com kunnen hun klanten altijd rekenen op de beste prijzen en worden bestellingen dezelfde dag nog verzonden als deze voor middernacht geplaatst worden. Voor vragen of opmerkingen zou je zowel telefonisch, per whatsapp of via de chat contact kunnen opnemen met de klantendienst van Kapperskorting.com

  Complimenten, klachten en tips voor Kapperskorting.com

  Ben je als professional al klant bij Kapperskorting.com en heb je in het verleden al hair extensions, make-up, oefenbenodigdheden of andere producten bij deze onderneming gekocht? Indien dit het geval is, zouden we het ontzettend appreciëren als je 5 minuten van je kostbare tijd wilt opofferen om jouw persoonlijke ervaringen in een eerlijke review te verwoorden. Klopt het dat bestellingen de volgende dag al geleverd worden en is de klantendienst vlot bereikbaar? Het maakt niet uit of je ervaringen positief of negatief zijn, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd. Dit geeft andere potentiële klanten de kans om zelf een geïnformeerde beslissing te maken om al dan niet bij Kapperskorting.com een bestelling te plaatsen. Zou je graag willen weten wat onze bezoekers te zeggen hebben over andere bedrijven die gelijkaardige producten en diensten verkopen? Lees op deze pagina dan zeker eens de reviews over Cosmania.

  Kapperskorting.com
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kapperskorting.com

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kapperskorting.com een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kapperskorting.com. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kapperskorting.com actief?

  Kapperskorting.com is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kapperskorting.com gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.