ErvaringenSite

  Ervaringen Kapperssolden

  Ben je op zoek naar een bedrijf dat professionele haarproducten verkoopt? Neem dan gerust eens een kijkje bij het aanbod van Kapperssolden. Wie weet zijn de producten en diensten van dit bedrijf net datgene waarnaar je op zoek bent. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je sinds kort of al langere tijd vertrouwd bent met deze onderneming. In dat geval zouden we het enorm op prijs stellen als je even de tijd zou willen nemen om op deze pagina een eerlijke review over Kapperssolden te schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol voor andere potentiële klanten zijn, en hen helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij dit bedrijf te plaatsen.

  Over Kapperssolden

  De Belgische website van Kapperssolden is een onderdeel van het Nederlandse bedrijf Shops4youonline B.V. dat is gevestigd in Nijkerk in de provincie Gelderland. Kapperssolden is in België gespecialiseerd in de verkoop van professionele haarproducten. De missie van deze onderneming is om hun klanten een onberispelijke dienstverlening, professioneel advies en scherpe prijzen te bieden. Dit bedrijf biedt een breed scala aan producten en merken, waaronder L'Oréal, Redken, Tigi en Babyliss Pro. Kapperssolden zou elke week honderden pakketten naar een groot aantal klanten versturen. De website van deze onderneming beschikt ook over het Webshop Keurmerk, het grootste keurmerk van Europa dat onder andere bekendstaat om zijn gratis en onbeperkte reviews, gratis juridisch advies en onafhankelijke geschillenbeslechting. Verder kun je deze onderneming ook volgen op de sociale media Facebook en Instagram.

  How To Run An Online Shop With Odoo

  Producten en diensten van Kapperssolden

  Als je weet waarnaar je op zoek bent, kun je bovenaan de website een specifieke zoekterm in het zoekvenster ingeven. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om op een van de voorgestelde categorieën te klikken, zoals merken, haarverzorging, tools, haarstyling, haarverf, solden en oefenhoofden. Deze categorieën zijn verder opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je gericht naar een bepaald artikel kunt zoeken. Op de website van Kapperssolden kun je ook een van de relevante blogartikelen lezen, die onder andere over haarborstels en haarkleuringen gaan. Volgens de informatie op de website kun je bij dit bedrijf rekenen op een levering de dag daarna als je voor 20.00 uur bestelt en op een afrekening in een veilige betaalomgeving. Tot slot kun je telefonisch of per e-mail contact opnemen met de klantenservice van Kapperssolden als je vragen of opmerkingen hebt.

  Complimenten, klachten en tips voor Kapperssolden

  Ben je al klant bij Kapperssolden en heb je ooit al een conditioner, een metallic haarkleur, een mannelijk oefenhoofd of een ander item bij deze onderneming gekocht? En ben je op zoek naar een geschikt platform om een verslag van jouw persoonlijke ervaring te schrijven? Grijp dan de kans om op deze pagina een korte review over dit bedrijf te schrijven. Dit vriendelijk gebaar geeft andere mensen de nodige informatie om voor zichzelf uit te maken of de producten en diensten van Kapperssolden aansluiten bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Kun je inderdaad rekenen op een snelle levering? En verloopt de online betaling op een veilige manier? Of heb je misschien nog andere tips voor onze bezoekers? Laat het ons zeker weten! Ben je benieuwd wat mensen zoal schrijven over gelijkaardige bedrijven? Op deze pagina ontdek je het allemaal!

  Kapperssolden
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Kapperssolden

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Kapperssolden een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Kapperssolden. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Kapperssolden actief?

  Kapperssolden is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Kapperssolden gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.