100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

E
Eloïse
Ik ben net begonnen aan mijn derde paar werklaarzen. Ik draag ze 365 dagen per jaar en werk in een industriële omgeving met allerlei voethazards en chemische rotzooi. Alle 3 voelden ze licht en act...Lees verder
M
Manon Maréchal
Ik heb mijn Keenschoenen gekocht in een plaatselijke winkel en was echt blij met mijn aankoop. De Newport H2-schoenen die ik in 2022 kocht, waren de meest comfortabele zomerschoenen die ik ooit heb...Lees verder
C
clémence
Ik heb al meerdere paren van dit merk gehad, maar mijn laatste paar wandelschoenen begon na 4 maanden uit elkaar te vallen, waardoor er een waterdichtheidsprobleem ontstond. Ik heb het online verva...Lees verder
L
lena
Ik heb echt een tijdje gezocht naar een paar laarzen die gemaakt waren in Amerika als kerstcadeau voor mijn vriend. Het was echt moeilijk om een paar te vinden dat daadwerkelijk in de VS was gemaak...Lees verder
V
Verheyen
Ik heb op 3 mei 2022 mijn eerste paar waterdichte werkschoenen gekocht en ik moet zeggen, ze zijn echt de beste werkschoenen die ik ooit gehad heb. Ze zijn super comfortabel en stevig en ik heb ze ...Lees verder

Alle reviews (7)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van werklaarzen

  Ik ben net begonnen aan mijn derde paar werklaarzen. Ik draag ze 365 dagen per jaar en werk in een industriële omgeving met allerlei voethazards en chemische rotzooi. Alle 3 voelden ze licht en actief aan als een betrouwbaar oud paar sportschoenen, direct uit de doos. Ik vervang alleen mijn Cincinnatis door Camdens omdat ze cosmetisch helemaal versleten zijn. Beide eerdere paren zijn nog volledig bruikbaar en bewaar ik als reserve. Er was een klein defect bij mijn meest recente aankoop en ze hebben direct een vervangend paar express-verzonden voordat ik het defecte paar terugstuurde. De klantenservice was onmiddellijk responsief en voldeed volledig aan mijn verwachtingen. Ik ben ook verbaasd over de negatieve recensies over dit bedrijf. De prijs-kwaliteitverhouding is gewoon ongelooflijk, gezien de hoge kwaliteit en duurzaamheid van hun schoenen. Ik ben vooral blij om Amerikaanse productie te ondersteunen. Bedankt, team!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen (Newport H2 en Caci III)

  Ik heb mijn Keenschoenen gekocht in een plaatselijke winkel en was echt blij met mijn aankoop. De Newport H2-schoenen die ik in 2022 kocht, waren de meest comfortabele zomerschoenen die ik ooit heb gehad. Dus besloot ik om tijdens de lente-uitverkoop van 2023 terug te gaan voor nog een paar KEENs. Ik heb een paar Newport H2 en een paar Caci III instappers gekocht. Jammer genoeg was de Caci III niet beschikbaar op de officiële KEEN-website, dus moest de lokale winkel deze voor mij bestellen. Binnen twee weken ontving ik twee paar Caci III. Echter, tot mijn teleurstelling merkte ik dat de nieuwe Caci III geen WALK-zolen hadden zoals mijn eerste paar. Ze hadden dunne, platte inlegzolen die geen goede ondersteuning boden. Ook waren ze veel groter en ruimer dan het eerste paar, hoewel de dozen hetzelfde label van herkomst/fabrikant hadden. De zolen van de nieuwe Caci III-schoenen waren keihard en deden pijn aan mijn voeten, zelfs met gloednieuwe WALK-inlegzolen. Ze waren echt niet te dragen. Jammer genoeg had ik de dozen niet meteen geopend en heb ik de retourperiode gemist.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Garantieclaim ervaring

  Ik heb al meerdere paren van dit merk gehad, maar mijn laatste paar wandelschoenen begon na 4 maanden uit elkaar te vallen, waardoor er een waterdichtheidsprobleem ontstond. Ik heb het online vervangingsformulier ingevuld en gereageerd op de bevestigingsmail van de claim met de gevraagde productfoto's. Binnen 5 dagen kreeg ik een tegoed voor de vervangingskosten van de schoenen om te gebruiken op hun website. Ik heb het vervangende product besteld en het werd 3 dagen later geleverd. Zo'n makkelijke ervaring had ik nog nooit gehad met dit soort claim.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kerstcadeau voor vriend

  Ik heb echt een tijdje gezocht naar een paar laarzen die gemaakt waren in Amerika als kerstcadeau voor mijn vriend. Het was echt moeilijk om een paar te vinden dat daadwerkelijk in de VS was gemaakt. De meeste zeiden 'made in the USA' of 'geïmporteerd'. Ik wilde niet het risico lopen om een laars te bestellen en er dan achter te komen dat die niet in de VS was gemaakt. Uiteindelijk vond ik een fabrikant die nog steeds een aantal stijlen hier in de VS maakt. Na dagenlang zoeken vond ik eindelijk een paar laarzen die in de VS gemaakt waren. Dank je wel, Keen Boot Co. Bovendien kon ik een laars vinden die binnen mijn budget paste, wat geweldig was. Dus bedankt aan het Keen Boot Company. Ik hoop dat hij de laarzen net zo leuk vindt als ik het vond om eindelijk een Amerikaans gemaakt paar te vinden!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geweldige werkschoenen

  Ik heb op 3 mei 2022 mijn eerste paar waterdichte werkschoenen gekocht en ik moet zeggen, ze zijn echt de beste werkschoenen die ik ooit gehad heb. Ze zijn super comfortabel en stevig en ik heb ze bijna 2 jaar lang elke dag zwaar belast zonder dat ze ook maar een teken van slijtage begonnen te vertonen. Echt top werkschoenen! Ik ben nu zelfs al aan het kijken op hun website voor mijn volgende paar.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Cyber Monday shopping

  Ik heb onlangs een aankoop gedaan tijdens Cyber Monday en was blij verrast door de snelle levering en uitstekende service. Ik ben al bijna twee decennia een trouwe klant en heb altijd gemerkt dat de producten van de hoogste kwaliteit zijn. Van comfortabele Newport H2 sandalen tot duurzame Targhee wandelschoenen, Keen heeft me nog nooit teleurgesteld. Het enige kleine probleem dat ik heb ondervonden was met de veters van een paar Targhee schoenen die te lang waren, maar dat was makkelijk op te lossen. Over het algemeen heb ik een positieve ervaring gehad met dit merk.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Keens van goede kwaliteit

  Sinds ik mijn eerste paar Keens in 2010 gekocht heb, was ik meteen onder de indruk van hoe goed ze zaten, hoe comfortabel ze waren en hoe lang ze meegingen. In 2015 had ik wel een nylon oogje dat afscheurde, maar de rest van de laars was nog in prima staat. Dus heb ik besloten om hen te contacteren en te vragen of ze konden helpen. Gelukkig deden ze dat en boden ze me zelfs een beetje korting aan voor mijn volgende paar. Ik heb al honderden kilometers gewandeld in New York, Vermont, New Hampshire, Massachusetts, Rhode Island, Connecticut en Maine. In 2024 heb ik nog twee paar bij hen besteld. Ik weet gewoon dat Keen altijd klaar staat voor degenen die hun laarzen dragen.


Anderen bekeken ook