ErvaringenSite

  Ervaringen Keen

  Het huidige winkellandschap verandert dagelijks door de komst van het internet. Steeds meer bedrijven gebruiken websites en online shops om hun goederen aan de man te brengen. Je hoeft de deur niet meer uit om kleding, schoenen en accessoires te bestellen die je binnen een paar dagen thuisbezorgd krijgt. Maar hoe betrouwbaar is online shoppen? Je krijgt die vraag eenvoudig beantwoord door de reviews op onze website te lezen. In deze reviews geven andere klanten hun meningen en commentaren over de goede en slechte kanten van de diverse webshops. Zo krijg je gedetailleerde informatie in handen om voor jezelf te kunnen bepalen welke online shops je het beste kunt gebruiken om de producten te bestellen die je nodig hebt.

  Over Keen

  Dit merk zag in 2003 het levenslicht toen hun eerste schoen op de markt gebracht werd. De Newport sandaal stond aan de wieg van een nieuwe categorie schoenen en het bedrijf heeft sinds die tijd diverse andere modellen uitgebracht zoals onder meer werkschoenen. Alhoewel het merk is opgericht in Californië is het inmiddels al jaren in Portland in Oregon gevestigd. Het Europese hoofdkantoor van het bedrijf bevindt zich in Rotterdam, Nederland. Hier is ook de klantenservice te vinden die je zowel schriftelijk als telefonisch op werkdagen kunt bereiken van 10.00 tot 12.00 en van 14.00 tot 16.00. Weet je nog niet hoe Keen met klanten en bestellingen omgaat? Lees dan de commentaren van andere consumenten op onze website.

  How to Start An Online Store In 6 Simple Steps

  De producten en diensten van Keen

  Keen verkoopt schoenen voor buitenactiviteiten voor dames, heren en kinderen. Je hebt op de website van het merk keuze uit diverse modellen. De nieuwste modellen en bestsellers die er aangeboden worden staan op de homepagina vermeld. Is Keen een betrouwbare online shop? Om daar meer over te weten te komen kun je de ervaringen van klanten op onze site lezen. Welke betaalmethodes kun je bij Keen gebruiken? Deze online store accepteert diverse veilige manieren om orders af te kunnen rekenen. Bovendien biedt Keen je gratis bezorging van de producten die je in huis wilt halen. De verwachte levertijd wordt tijdens het bestelproces vermeld. Heb je hulp van Keen nodig bij het bestellen? Maak dan gebruik van de rubriek met veelgestelde vragen en antwoorden.

  Reviews en commentaren over Keen

  Ben jij als klant tevreden met de mate van service die je bij Keen krijgt? Of ben je na een eerste bestelling ontevreden en wil je dat met andere consumenten delen? Je kunt in beide gevallen onze uitnodiging aannemen om een review over deze online shop op onze website te publiceren. Alleen op die manier kunnen we gezamenlijk laten zien wat klanten echt vinden van de kwaliteit en klantvriendelijkheid die er geboden worden. Niet voor niets wint het plaatsen en lezen van commentaren aan populariteit, het is tenslotte de makkelijkste manier op meer te weten te komen over de ervaringen die anderen hebben opgedaan tijdens het online winkelen. Daarom mag jouw beoordeling zeker niet ontbreken als je vindt dat iedereen recht heeft op de waarheid.

  Keen
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Keen

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Keen een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Keen. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Keen actief?

  Keen is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Keen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.