Keukenspeciaal Reviews

: 2
50% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten? Schrijf een review

F
finn
Wat een topervaring was het om mijn nieuwe keuken hier te kopen! Het personeel was echt deskundig en heeft me goed geholpen bij elke stap van het proces. Van het kiezen van het perfecte ontwerp tot...Lees verder
L
Lander Verhelst
Na het betalen van mijn aankoop wacht ik al twee weken op mijn geld dat nog steeds niet is terugbetaald, en ik heb ook nog steeds geen product ontvangen. Ondanks meerdere e-mails blijft het bedrijf...Lees verder

Alle reviews (2)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aanschaf van een nieuwe keuken

  Wat een topervaring was het om mijn nieuwe keuken hier te kopen! Het personeel was echt deskundig en heeft me goed geholpen bij elke stap van het proces. Van het kiezen van het perfecte ontwerp tot het plannen van de installatie, stonden ze altijd voor me klaar en beantwoordden al mijn vragen met veel geduld en professionaliteit. De keuken is van topkwaliteit en ik ben enorm blij met hoe alles eruitziet. Ik kan Keukenspeciaal absoluut aanraden aan iedereen die een nieuwe keuken zoekt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Betaling zonder levering

  Na het betalen van mijn aankoop wacht ik al twee weken op mijn geld dat nog steeds niet is terugbetaald, en ik heb ook nog steeds geen product ontvangen. Ondanks meerdere e-mails blijft het bedrijf doof voor mijn klachten. Mijn factuurnummer is 28672 en ik ben echt niet tevreden over hoe alles verloopt. Ik zou dit bedrijf niet aanraden aan anderen, tenzij je graag je geld verkwist ziet.


Anderen bekeken ook