8% Zou hier weer kopen

Relevantste positieve review

  2024-03-11
Aankoop van The Clara eReader
Ik heb mijn eReader gekocht bij Indigo op 23 januari 2024 en ik ben er absoluut dol op. Helaas ha...Lees verder
Martin

Review met meeste stemmen

  2024-03-09
Nieuwe Kobo aangekocht
M'n oude e-reader was naar de vaantjes en na een vlotte en behulpzame ervaring met de klante...Lees verder
Verstraeten

Reviews (11)

  (7)

 (3)

  (1)

  (0)

  (0)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van The Clara eReader bij Indigo

  Ik heb mijn eReader gekocht bij Indigo op 23 januari 2024 en ik ben er absoluut dol op. Helaas had ik een probleem met het scherm dat vastliep en ik kon het niet oplossen. Ik heb geprobeerd Indigo te bellen omdat ik de bon niet had en ze zeiden dat ze me niet konden helpen met vervanging. Toen besloot ik de klantenservice van de eReader te bellen om te kijken of ze mijn bon konden vinden, maar ze hadden geen succes omdat ik het niet op hun site had gekocht. In plaats van te zeggen dat ze me niet konden helpen, overlegde de vertegenwoordiger met haar supervisor en vertelde me dat ze mijn apparaat volledig zouden vervangen!! In eerste instantie zeiden ze dat Indigo verantwoordelijk was voor de garantie, maar omdat ze dat niet wilden doen, heeft Kobo ingegrepen. Ik ben echt blij met het resultaat!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  e-reader, bestelling, service

  Mijn eerste ervaring met het bestellen van een e-reader was niet echt positief. Op vrijdag 16 februari plaatste ik mijn bestelling en betaalde ervoor, maar kreeg geen bevestiging van mijn bestelling of betaling. Na een lange chat met een medewerker, bleek dat ze mijn bestelling niet konden vinden. De medewerker raadde me aan om een formulier in te vullen en beloofde binnen 48-72 uur te reageren. Ik vond dit erg teleurstellend en onprofessioneel. Uiteindelijk heb ik mijn e-reader wel ontvangen, maar het begin verliep helemaal niet vlot. Gelukkig is het uiteindelijk goed opgelost, wat wel positief was aan de situatie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  e-reader

  De e-reader is echt handig 's nachts om te lezen. Het is wel een beetje traag qua bewegingen (in vergelijking met een iPad natuurlijk), maar dat is oké. De tekst op het scherm is duidelijk en het voelt echt aan alsof je een echt boek vasthoudt. Het toestel is superlicht en gemakkelijk mee te nemen, en het installeren van boeken gaat vlot. Wat de batterij betreft, die gaat echt lang mee en het opladen gaat snel. Ik zou het zeker aanraden om er eentje te kopen. (De waterdichte functie heb ik nog niet getest... hopelijk ook niet nodig)


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mijn eerste e-reader

  Deze e-reader is helemaal perfect voor mij. Hij is super licht en past gewoon in mijn jaszak, dus ik kan 'm echt overal mee naartoe nemen, zelfs naar de moerassen waar ik studeer. En ik hoef me totaal geen zorgen te maken over dat ie per ongeluk op de grond valt, dat is echt een grote troef voor mij. De batterij gaat ook super lang mee, dus ik kan echt urenlang lezen zonder 'm op te laden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe Kobo aangekocht

  M'n oude e-reader was naar de vaantjes en na een vlotte en behulpzame ervaring met de klantenservice, heb ik beslist om meteen een nieuwe Kobo aan te schaffen. De service was top en ik werd regelmatig op de hoogte gehouden over de status van m'n bestelling. De nieuwe e-reader werd snel geleverd en ik ben echt blij met m'n aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  E-reader kopen

  De website is echt handig en heeft veel info over e-readers. De prijzen zijn redelijk. Het bestellen ging vlot en er waren genoeg manieren om te betalen. De levering duurde iets langer dan verwacht, maar was binnen een week. De communicatie via e-mail over de bestelling was duidelijk. De track en trace code was handig. De e-reader was goed verpakt toen hij aankwam.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een waterdichte e-reader

  Ik moest een nieuwe e-reader kopen omdat de mijne nat was geworden. De levering verliep vlot en ik ben echt blij met hoe waterbestendig de e-reader is. Het downloaden van nieuwe boeken gaat super snel en gemakkelijk. Ik zou deze e-reader zeker aanraden, je kan hem helemaal aanpassen aan jouw wensen, zoals het formaat van de letters. Ik ga nooit meer op vakantie zonder mijn e-reader!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  e-reader Kobo

  Wanneer ik problemen had met het Kobo-platform, was de klantenservice via de chat bijna altijd vriendelijk en efficiënt bij het oplossen ervan. Zelfs kleine taalverschillen waren geen enkel probleem. We hebben e-readers van verschillende merken, maar we gebruiken vooral de Kobo omdat het heel gebruiksvriendelijk is dankzij de intuïtieve menustructuur.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Abonnement op eBooks

  Ik ben echt heel tevreden over mijn eBook abonnement. Ik lees elke maand verschillende boeken met veel plezier en gemak. Het abonnement is echt elke cent waard! Als je problemen hebt met het downloaden van boeken, kan ik je aanraden om je e-reader af te melden bij je account en het opnieuw in te stellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kobo Clara HD

  Eerlijk gezegd was ik niet helemaal tevreden met de opvolging van mijn bestelling. Na 6 dagen had ik nog steeds geen idee waar mijn pakket zich bevond of wanneer het zou aankomen. Pas na een e-mail van het transportbedrijf kreeg ik te horen dat het onderweg was voor levering, omdat de informatie op de Kobo-website verwarrend en niet up-to-date was. Ondanks deze problemen ben ik wel erg blij met mijn aankoop. Het gereviseerde toestel werkt perfect en ik gebruik het dagelijks. Ik ben overgestapt van een Kindle naar deze Kobo Clara HD en vind het veel beter omdat het meer formaten ondersteunt en niet zo merkgebonden is.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Libra 2

  Spijtig genoeg ben ik nu aan het kijken naar andere merken die wel een fatsoenlijke oplossing hebben voor deze basisfunctionaliteiten. Het zou handig zijn mocht ik mijn eigen boeken draadloos kunnen toevoegen in epub-formaat aan het toestel en mijn notities en markeringen kunnen exporteren.


Anderen bekeken ook