Kylie Cosmetics

Alle reviews

Kylie Cosmetics

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Vision Direct
1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Durexshop.nl
2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Arganwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Arganwinkel
4 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Arganwinkel.be is een online shop met producten voor persoonlijke verzorgi...

Cosmania merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Cosmania
2 reviews

Waarom zou u kopen bij dit bedrijf: Cosmania.be? Cosmania.be is een bedrijf wat zich richt op persoonlijke verzorging. In de wereld van de persoonl...

Kylie Cosmetics

Ben jij op zoek naar veganistische en dierproefvrije make-up en skin care producten? Make-up en skin care producten met ingrediënten die goed zijn voor je huid? Misschien kun je dan eens een kijkje nemen op de webshop van Kylie Cosmetics. Kylie Cosmetics is een cosmeticabedrijf dat is opgericht door Kylie Jenner. Kylie heeft Kylie Cosmetics opgericht omdat ze de beauty producten die zij dagelijks gebruikt om haar looks mee te creëren graag met haar fans wil delen. Maar hoe kom je er nou achter of Kylie Cosmetics betrouwbaar genoeg is? Wat de kwaliteit van de producten van Kylie Cosmetics is? Wat voorgaande klanten van het bedrijf van Kylie Cosmetics vinden? En wat je van de klantenservice van Kylie Cosmetics kunt verwachten? Geen probleem, want voor de antwoorden op deze vragen ben je bij ErvaringenSiteaan het juiste adres. Op deze pagina verzamelen wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over Kylie Cosmetics, zodat jij je rustig in het bedrijf kunt verdiepen en uiteindelijk gemakkelijker kunt beslissen of jij ook een bestelling op de webshop van Kylie Cosmetics wilt plaatsen of toch nog even verder wilt kijken. Bovendien vind je op ErvaringenSite nog veel meer reviews en beoordelingen over diverse andere bedrijven in verschillende sectoren.

Over Kylie Cosmetics
Kylie Cosmetics is in 2015 opgericht door mediapersoonlijkheid Kylie Jenner. Het is een Amerikaans bedrijf dat oorspronkelijk bekend was als Kylie Lip Kits, maar in 2016 kreeg het bedrijf de naam Kylie Cosmetics. Kylie geeft op haar website aan dat ze het geweldig vindt dat make-up je een zelfverzekerd gevoel kan geven en ze wil dit gevoel dan ook graag met haar klanten en fans delen.

Daarnaast heeft Kylie Cosmetics ook een lijn met huidverzorgingsproducten. Ze heeft de kennis die ze heeft vergaard tijdens het opbouwen van haar eigen make-up lijn gebruikt en toegepast tijdens het ontwikkelen en opzetten van haar lijn met huidverzorgingsproducten. De huidverzorgingsproducten van Kylie zijn dierproefvrij, veganistisch, glutenvrij en parabenen- en sulfaatvrij.

De producten van Kylie Cosmetics 
De make-up lijn van Kylie is onderverdeeld in de categorieën lips, face, eyes, eyebrows, makeup removers, tools & accessories en bundles. Zo vind je bijvoorbeeld producten als eyeliners, wenkbrauwpotloden, vloeirbare lippenstift, lipliners, blushes, bronzers, highlighters en make-up doekjes. Daarnaast behoren er tot de categorie huidverzorging producten als reinigingsmiddelen, exfoliaters, serums, zonnebrand crème en hydraterende crèmes. 

Kylie Cosmetics & contact opnemen
Wil jij graag door Kylie Cosmetics op de hoogte worden gehouden van de laatste nieuwtjes? Dan kun je je op de webshop inschrijven voor de online nieuwsbrief en/of de social media kanalen van het bedrijf op Instagram, Facebook, Twitter, TikTok en YouTube volgen. Heb je een vraag voor het bedrijf? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen of contact opnemen met de klantenservice van Kylie Cosmetics door een e-mail te sturen naar customerservice@kyliecosmetics.com.

Klachten, Complimenten en Tips voor Kylie Cosmetics
Heb jij wel eens make-up of huidverzorgingsproducten van Kylie Cosmetics besteld? Dan stellen wij het zeer op prijs als jij een beoordeling en review over dit bedrijf op onze pagina achter wilt laten. Hoe heb jij het contact met de klantenservice van Kylie Cosmetics ervaren en wat is jouw mening over de producten die je hebt gekocht? Laat jouw review achter en help andere beauty- en make-up liefhebbers met het uitbreiden van hun make-up stash!