ErvaringenSite

    Ervaringen Leen Bakker

    Wat vinden consumenten van Leen Bakker? En ook belangrijk wat vindt u van LeenBakker? Wij van ErvaringenSite hebben alle reviews van consumenten opgeslagen en op een handig protaal gezet. Alle reviews zijn stuk voor stuk geschreven door onafhankelijke en echte consumenten. Natuurlijk geven de reviews geen garantie dat u hetzelfde ervaart bij LeenBakker maar het geeft in ieder geval wel een indicatie over wat u kunt verwachten. Daarom is de mening van onafhankelijke consumenten erg belangrijk en vooral wanneer u van plan bent een grote aankoop te doen! Bij goede reviews kunt u er vrijwel zeker van zijn de server te verwachten die u verwacht bij een bedrijf.

    Over Leen Bakker

    Leen Bakker is een Belgische keten van meubel- en interieurwinkels in het lage prijs- en kwaiteiltsegment. De keten heeft 180 filialen in België, België, Luxemburg en op de Belgische Antillen. De filialen bevinden zich veelal aan de rand van steden, waar de grotere panden staan. Soms zijn ze gevestigd op een woonboulevard. In 1928 opende Cornelis bakker een winkel in Rotterdam, zijn zoon Leen Bakker legde in 1953 de basis voor het woonwinkelconcept.

    LEENBAKKER SHOPLOG

    Diensten

    Leen Bakker heeft filialen in heel het land, maar ze hebben ook een webshop. U kunt dag en nacht gebruik maken van deze webwinkel en als u het voor 22:00 besteld is uw product de volgende dag thuisbezorgd. 24 uur per dag, 7 dagen per week bestellen via de webshop van Leenbakker.

    Steeds meer artikelen uit het assortiment kun je online bestellen. Als Het assortiment bestaat uit meubels, van kledingkasten tot laminaten, en van tafels tot banken.

    Je kan dus op ieder gewenst moment, wanneer je maar wilt iets bestellen uit de webshop van Leen Bakker,Dat doe je in 4 stappen, je vult als eerst je ‘’Mijn winkelwagen’’, daarna volgt ‘’Mijn gegevens’’ vervolgens ‘’bezorgopties’’, dus je hoe wilt dat het bezorgd wordt, dus hoe u uw aangeschafte product wilt krijgen, zelf ophalen in het filiaal van jouw keuze of laten thuisbezorgen.. En als laatst voltooid u uw bestelling. De bezorgkosten zijn afhankelijk van het gewicht en de omvang van je bestelling. In ‘’Mijn winkelwagen’’ ziet u er meer over!

    U kunt online betalen met iDEAL, MasterCard, Visa, Afterpay of een cadeau- of tegoedkaart.
    Heeft u een druk bestaan en geen tijd om zelf iets aan uw huis te doen of heeft u twee linkerhanden? Dan schiet er een specialist van Leen Bakker u te hulp. Uw klusjes in huis worden door de specialisten van leenbakker vakkundig geregeld, Het is snel, deskundig en voordelig.

    Wat je ook kiest, je kiest voor kwaliteit. Leen Bakker voorziet u van prachtige dessins, mooie stoffen, meer dan 500 verschillende kleuren voor diverse toepassingen zoals rolgordijnen, paneelgordijnen, lamellen, jaloezieën en plisségordijnen. In de brochure van Leen Bakker treft u alle informatie aan om een juiste keuze te maken.

    Klachten

    Leenbakker heeft een goede klantenservice. U kunt telefonisch met hun in contact komen, en ze zijn ook bereikbaar per e-mail via het contactformulier, maar vanwege een grote drukte kan het beantwoorden van je vraag via het contactformulier langer in beslag nemen.

    Heeft u ooit klachten gehad met Leen Bakker? Dan verlangen we graag naar uw mening over het bedrijf, U kunt ons vermelden wat u goed of slecht vindt aan de webshop of aan het filiaal en dit kan gebruikt worden als verbeteringspunten.

    Klanten vertellen over de producten en services van Leen Bakker. Koop alleen als u zeker weet dat ze hun klanten goed behandelen. Dat kunt u lezen bij ErvaringenSite!

    Leen Bakker
    Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (12)

    5.8
    50% Zou hier weer kopen!
    Bestellen
    rating
    6.2
    Service
    rating
    5
    Prijs
    rating
    5.8
    Leveren
    rating
    6

    Alle reviews

    Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

    Zal wel zeker aan 5000 zitten

    Natuurlijk is een bedrijf uit op positieve kritieken, je kan je daarbij als weldenkend mens, vragen bij stellen, de ontevredenen delen bagger en wie content schrijft niks. Vraag me tijden af of ik een recensie kan schrijven over iemand achter zijn bureau of over die lijnarbeider in de fabriek. De postbode op de straat of de kuiqvrou voor wie dan ook. Wie meent dat de lonen hoger liggen in de verkoop dan de jobs die ik aanhaalde zijn mis. Waar spuw ik mijn gal over bureau mensen of kuisvrouwen, fabrieksarbeiders of anderen ? Juist, dat gaat niet. Dus hou er mee op om de mensen de grond in te duwen, zij dien hun best en zorgen ook voor kinderen, familie en woonst. Degoutant volk, alles wat mensen afkraakt, werken ze ook zelf vraag ik me af. Wie begot vindt de tijd om iemand online anoniem te gaan afkraken? Get a life.

    Door: Lola04-12-2019
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    10
    rating

    Slaap als een roosje

    Ik heb een tijdje geleden een nieuwe boxspring gekocht bij Leenbakker. Ik slaap echt heerlijk. De jongeman die mij geholpen heeft was erg vriendelijk en nam echt de tijd om naar mijn wensen te luisteren. Hij had er ook echt verstand van, dus vertrouwde hem helemaal. Ik heb geen nacht spijt gehad van mijn keuze en geniet elke avond weer als ik m'n bed in kruip.

    Door: JP de Kok13-04-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    rolgordijnen online gekocht

    we hadden nieuwe rolgordijnen nodig maar ik vond nergens mooie, en toen keek ik op leenbakker.be en daar hadden ze ze wel! Wel lastig qua maten en dat soort dingen maar ze zijn nu binnen en gelukkig passen ze precies. Dus ik ben tevreden. Wel duurder dan die van de HEMA maar ik denk ook betere kwaliteit. Zeker mooier!

    Door: Van der Laar02-03-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Kant-en-klaar gordijnen Leenbakker

    Ik had online mooie kant-en-klaar gordijnen gezien voor ons nieuwe huis. Ik durfde deze toch niet online te bestellen omdat ik bang was dat de kleur zou afwijken van de afbeelding. Daarom naar de Leenbakker zelf gereden en uiteindelijk de gordijnen daar gekocht.

    Door: Renate23-08-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9
    rating

    Op maat gemaakte gordijnen.

    Ik heb gordijnen gekocht voor mijn twee slaapkamers. Ik gruwel van het zicht dat ik kreeg toen ze eenmaal ophingen.

    1) Ik heb 2 cm boven de grond gevraagd, in praktijk krijg ik er 5. Ik heb de stof laten nameten in de winkel en die blijkt correct te zijn. De gordijn hangt niet mooi naar beneden, er zit een slag in de enkele plooi waardoor ze onderweg 3cm verliest.
    De stof valt ook niet zoals die zou moeten vallen bij een enkele plooi, waardoor het enorm slordig overkomt terwijl je je gordijn wel netjes hebt dichtgedaan. Of toch binnen de mogelijkheden die er zijn gezien de breedte van de gordijn dan weer te veel stof is. De gordijn heeft onderaan een zeer onregelmatige en slordige golving, dit heb ik nog nooit gezien bij een enkel plooi. De golving onderaan de gordijn zou (min of meer) gelijk moeten zijn en strak moeten ogen, wat nog eens aangeeft dat er iets mis is.

    2) De breedte van het gordijn is te groot waardoor ik ze niet mooi strak kan trekken. De enkele plooi komt niet tot zijn recht want er is te veel stof om hem mooi ‘strak’ te krijgen. Of ik laat de plooi wel tot zijn recht komen en dan krijg je in het midden, bij het sluiten van de gordijn een gigantische prop gordijn. Ik geef de correcte maten door, waarom worden die dan ook niet correct nagemaakt? Waarom heet dit dan maatwerk? Zeker gezien de grote overschot aan gordijn.

    3) De stof zou 90 a 95% verduisterend moeten zijn. Ik weet dat het niet volledig donker zal worden maar dat ik nog een boek kan lezen met mijn gordijnen dicht had ik ook niet verwacht. Er staat geen direct zonlicht op de ramen in de ochtend, dus de gordijn krijgt geen ‘extreme’ condities te verwerken, toch doet hij zijn werk niet!

    4) In de winkel raadde ze me af om een extra verduisterende stof toe te voegen aan de gordijn omdat 90 a 95 % echt al wel veel ging zijn. Dit zou zeker goed verduisteren, ook ondanks de lichtere kleur van de stof. Daarnaast ging het niet mooi zijn met die extra stof als ik hem eens zou wassen omdat je dan met twee verschillende structuren van stof zit en dat scheef kan trekken. Tijdens de nameting van de gordijnen (ik geloofde niet dat ze de correcte lengte hadden gezien ze 5cm ipv 2 cm boven de grond hangen) bleek ik mijn gordijnen niet te kunnen wassen want het krimppercentage zou te groot zijn waardoor mijn gordijnen nog korter zouden worden! (Hoewel de breedte gerust nog 10cm of meer mag krimpen!)

    5) Toen ik in de winkel mijn gordijnen ging laten nameten want tijdens het ophangen bleken ze 5cm in plaats van 2 cm boven de grond te hangen had de man, waar geen spelt tussen te krijgen was, mij niet goed verder geholpen. Mijn afmetingen zijn correct, en die van de gordijnen bleken ook correct te zijn. Toch is er een verlies van 3cm. Hij zei dat ze er niets meer aan konden doen want de gordijn had de correcte afmeting. Ik moest mijn gordijn maar wat lager hangen via de verstelbare bovenkant. Ik had opstoppen van de rails gevraagd en moest ze dan maar onder mijn rails laten komen, dan won ik nog wat centimeters. De gordijn had de juiste afmeting dus handjes af: Leen bakker is hier niet voor verantwoordelijk. Dat de gordijn een slag heeft en niet mooi naar beneden hangt en centimeters onderweg verliest wilde hij niet horen. ‘De gordijnen hebben de correcte afmeting! Einde verhaal.’ Ook over de veel te brede gordijn en de absoluut geen 90 a 95% verduisterend effect wilde hij niets horen. Leen bakker gebruikt marges en die breedte valt daar onder (minstens 10cm en meer te breed!!) en ik had maar extra verduistering moeten toevoegen (Wat bij aankoop, in dezelfde winkel sterk afgeraden werd!).

    6) En als laatste zit er al een beschadiging aan en dat nog voor ik hem uit de verpakking gehaald had. Ook hier wilde de verkoper niets van weten, dit was mijn eigen schuld. Ik heb heel veel spijt dat ik geen foto gemaakt heb van de beschadiging terwijl hij nog in de verpakking zat.

    Ik ben niet te spreken over mijn gordijnen. Hier wordt ik oprecht heel verdrietig van, gordijnen zijn niet goedkoop en je hoopt als je maatwerk kiest ook mooie gordijnen te krijgen en niet deze verschrikking.

    Door: Annelies Huibers27-08-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    3.5
    rating

    +80 Euro aan Manden

    Nooit geleverd, geen antwoord per mail, vreselijk gefrustreerde heks aan de telefoon. Ik moest er bijna om lachen, zo onvoorstelbaar was die service. Maar ik heb wel Test-Aankoop en Consumentenbescherming moeten inschakelen. Ik wacht nog steeds na maanden op mijn levering.

    Door: Jo Gev30-06-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Goed bezig

    In tegen stelling van de Kwantum. Was hier de klantservice super. Elke medewerker was ook serieus aan werk. Ik kom graag weer terug!

    Door: Ruben the Green31-07-2016
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    9.5
    rating

    Meubels

    Na 4 maanden nog steeds mijn meubels niet ontvangen!!

    Door: Brahim04-05-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    KUSSENBOX VOOR TUIN

    VERSCHRIKKELIJKE SERVICE. DUBBEL AANGEREKENDE BESTELLINGEN, GEEN LEVERING, GEEN REACTIE OP MAILS. KOOP HIER NIETS!

    Door: Jean-Jacques Walravens22-04-2020
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    onderdelen tekort

    ik koop online 2 kleerkasten met schuifdeuren

    blijken er een bepaald type schroefjes niet bij te zitten

    er word gemaild en krijgen als antwoord "U kunt de ontbrekende onderdelen gaan halen in een van onze filiale."

    er werd online gekocht omdat we geen wagen hebben

    de dichts bijzijnde winkel ligt op 3km

    er is betaald voor levering aan huis
    als er stukken niet bij zijn horen ze die maar na te sturen

    het gaat om 2 schroefjes x2 gezien er 2 dezelfde kasten gekocht zijn

    ik ben er ook zeker van dat die schroefjes bij hen niet standaard op stock zijn

    we zijn sneller te voet bij de gamma
    maar ik vind het niet kunnen dat je zelf maar moet gaan lopen om ontbrekende onderdelen te bekomen

    grts

    Door: Diana 04-05-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Ja
    6.5
    rating

    Oneerlijke praktijken

    Kocht er 6 stoelen, die supersnel kapot gegaan zijn. Nu blijkt dit een courant probleem, waarbij vele klanten hierover klagen. Toch blijft Leenbakker deze stoelen, weliswaar aan een kortingsprijs, aanbieden. Wie zo'n stoel wil omruilen, kan best een wagen hebben, mag je zelf opdraaien voor de kosten van de omruiling. Leenbakker hier meermaals over aangeschreven, nooit een antwoord gehad. Mijn review waarin dit probleem aangekaart wordt, verschijnt ook niet online, ondanks meerdere mails... Zeer oneerlijke klantenservice.

    Door: SG06-03-2018
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    4
    rating

    mismaakte overgordijnen

    wij hebben bij Leen Bakker overgordijnen gekocht die helemaal mismaakt zijn ( plooien die niet verdwijnen ) toen we naar de winkel gingen zei men ons van de gordijnen te strijken,de plooien bleven,dus,weer naar de winkel met als antwoord ; WE KUNNEN ZE NIET TERUGNEMEN OMDAT ZE GESTREKEN ZIJN !!!!!!!!!!!!!!

    Door: rose serroen17-03-2017
    Bestellen
    rating
    Service
    rating
    Prijs
    rating
    Levering
    rating
    Zou hier weer kopen
    Nee
    2
    rating

    Schrijf zelf een review over Leen Bakker

    Uw beoordeling

    FAQ

    Is Leen Bakker een betrouwbaar bedrijf?

    Er zijn 12 ervaringen geplaatst over Leen Bakker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 5.8 gekregen, waarbij 50% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

    In welke sectoren is Leen Bakker actief?

    Leen Bakker is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

    Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

    Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Leen Bakker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.