ErvaringenSite

  Ervaringen Lenovo

  Lenovo, voluit ook wel Lenovo Groep, is een Chinese maker van computerhardware en consumenten elektronica. Het bedrijf is de grootste computerfabrikant van China en is de grootste ter wereld naar marktaandeel. Het bedrijf levert ook informatica diensten en biedt in China internet toegang aan. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten ent tips over het bedrijf lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Lenovo

  Lenovo werd oorspronkelijk opgericht onder een andere naam, Legend Holdings. Legend Holdings werd opgericht in het jaar 1984, pas in 2004 werd de merknaam Lenovo geïntroduceerd. In december van datzelfde jaar kondigde IBM aan dat het zijn pc-afdeling zou verkopen aan Lenovo, wat voor verwarde reacties zorgde aangezien de pc in 1981 door IBM groot gemaakt is. Met de verkoop was ongeveer twee miljard dollar gemoeid. Vandaag de dag verzorgt IBM nog altijd bepaalde diensten voor Lenovo, zoals het netwerk van onderhoudsmonteurs en websites met technische documentatie. In 2011 nam Lenovo het Duitse bedrijf Medion over. Lenovo werd hiermee de derde computerfabrikant in Europa met een aandeel van bijna acht procent.

  buying my DREAM wardrobe! online shopping + try on haul

  Producten en diensten van Lenovo

  Lenovo is dus een Chinese maker van computer hardware en consumentenelektronica. Naast pc's maakt het bedrijf ook foto apparatuur en mobiele telefoons. Ook onderscheidt het bedrijf zich van andere soortgelijke bedrijven door ook informatica diensten en internettoegang (alleen in China) aan te bieden. Het bedrijf biedt vier soorten laptops aan: ThinkPad (draagbare computers ontworpen voor zakelijke toepassingen), IdeaPad (draagbare computers voor persoonlijk gebruik), Essential en Legion (draagbare computers ontworpen voor gamen).

  Naast laptops biedt Lenovo ook diverse soorten smart phones aan: de IdeaPhone, de Lenovo (Vibe) K5, de Lenovo K6, Lenovo P2, Lenovo Phab 2, Lenovo A Plus, Lenovo Z5 en de Motorola Moto lijn. Ook biedt het bedrijf diverse tablets aan, en ook de "old school" desktops. Zoals bijvoorbeeld de Essential, ThinkCentre (personal computers ontworpen voor zakelijke toepassingen), ThinkStation (workstations), IdeaCentre (persoonlijke computers ontworpen voor persoonlijk gebruik) en Legion, desktops die special zijn ontworpen voor game doel einden. Tegenwoordig is het bedrijf bezig met het ontwerpen van een smartphone voor game doel einden, binnenkort zal deze ook in Nederland en België verschijnen.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Lenovo

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Lenovo? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Lenovo op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Lenovo vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Lenovo of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Chinese bedrijf Lenovo nu achter.

  Lenovo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  2
  0% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  2
  Service
  rating
  2
  Prijs
  rating
  2
  Leveren
  rating
  2

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  ThinkPad p1


  Bevelen me een laptop aan van €2500 die zeer geschikt is voor Photoshop. Nu ontdekt dat deze sommige bewerkingen niet aan kan. Ik wordt ofwel genegeerd of heen en terug gestuurd tussen klantenservice en technical support alsof het een spelletje is. Ondertussen kan ik niet verder met mijn opleiding met een laptop waar ik niks aan heb!

  Door: Kenneth Detollenaere19-08-2021
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Nee
  2
  rating

  Schrijf zelf een review over Lenovo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lenovo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Lenovo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 2 gekregen, waarbij 0% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lenovo actief?

  Lenovo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lenovo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.