ErvaringenSite

  Ervaringen LensPlaza

  Wil jij jouw contactlenzen voortaan graag online bestellen? En ben je nog op zoek naar een geschikte webshop? Een voorbeeld van een contactlenzen webshop is LensPlaza. LensPlaza is online aanbieder van zachte lenzen van bekende fabrikanten. Denk aan producten als daglenzen, weeklenzen, maandlenzen en multifocale lenzen. Daarnaast kun je er ook terecht voor lenzenvloeistof en oogdruppels. Ben jij nieuwsgierig geworden naar deze webshop en zou jij graag meer willen weten over LensPlaza? Bijvoorbeeld wat voorgaande klanten van LensPlaza van het bedrijf vinden? Hoe de klantenservice van LensPlaza met jouw vragen omgaat? En hoe snel je jouw bestelde lenzen van LensPlaza in huis hebt? Dan ben je hier bij ErvaringenSiteaan het juiste adres! Op deze pagina verzamelen wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen over LensPlaza, zodat jij uiteindelijk gemakkelijker kunt beslissen of jij jouw lenzen ook bij LensPlaza wilt bestellen of toch niet. Heb jij zelf wel eens contactlenzen bij LensPlaza besteld? Vergeet dan niet om een review over het bedrijf op deze pagina achter te laten.

  Over LensPlaza

  LensPlaza is gespecialiseerd in contactlenzen en biedt diverse soorten lenzen aan op haar webshop. Daarnaast kun je ook bij LensPlaza terecht voor advies over contactlenzen. Het bedrijf heeft namelijk een adviespagina op haar webshop waar je bijvoorbeeld informatie vindt over contactlenzen tijdens het rijden, met contactlenzen aan de computer werken, contactlenzen en make-up en de risico's en gevaren van contactlenzen. Bovendien vind je er ook hoe je contactlenzen correct gebruikt, bewaart en reinigt en hoe lang ze ongeveer meegaan.

  Wil jij graag door LensPlaza op de hoogte worden gehouden? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief. Heb jij vragen voor LensPlaza? Dan kun je de veelgestelde vragen pagina op de website raadplegen of contact opnemen met het klantenserviceteam van LensPlaza door te bellen naar +31 (0) 85 – 40 11 975 of het online contactformulier op de website in te vullen.

  Konkurrenz für Amazon: Hier soll der nächste große Online-Shop entstehen | Galileo | ProSieben

  De producten van LensPlaza

  Op de webshop van LensPlaza kun je je dag-, week- of maandlenzen bestellen. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor sferische, torische, multifocale en gekleurde contactlenzen. Heb je droge ogen? Dan heeft LensPlaza weeklenzen met goede zuurstofdoorlaatbaarheid waardoor je ogen niet uitdrogen. In totaal heeft LensPlaza 66 verschillende soorten contactlenzen, diverse soorten lenzenvloeistof en oogdruppels in haar assortiment.

  Voorbeelden van merken die je op de webshop van LensPlaza tegen zult komen zijn: Acuvue, Air Optix, Bausch + Lomb, Biofinity, Biotrue, Clariti, Dailies, Freshlook, Proclear, PureVision en SofLens.

  LensPlaza levertijd

  Als je voor 20:45 een voorradig product op de webshop van LensPlaza bestelt, zul je je bestelling de volgende werkdag ontvangen. Voor niet voorradige producten wordt een levertijd aangehouden van 1 tot 4 werkdagen.

  Klachten, Complimenten en Tips voor LensPlaza

  Heb jij contactlenzen van LensPlaza? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met dit bedrijf is. Wat vind jij van jouw contactlenzen van LensPlaza? Ontving je jouw contactlenzen snel of duurde het lang voordat je er gebruik van kon maken? En wat is jouw ervaring met de klantenservice van LensPlaza? Schrijf een review over LensPlaza en laat ons weten wat jouw mening over deze online lenzenwinkel is.

  LensPlaza
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over LensPlaza

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is LensPlaza een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over LensPlaza. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is LensPlaza actief?

  LensPlaza is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LensPlaza gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.