Lentiamo

Alle reviews

Lentiamo

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Vision Direct
1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Durexshop.nl
2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Flapoorstickers
1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Lowlens merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Lowlens
1 reviews

Als je alles niet meer zo scherp ziet ga je natuurlijk naar de opticien voor een oogmeting. Wanneer blijkt dat je een bril nodig bent, kan dit een ...

Lentiamo

Wil je graag weten waar je terecht kunt voor contactlenzen, (zonne)brillen en andere accessoires? Dan zouden de producten en diensten van Lentiamo wel eens iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met het aanbod van deze onderneming? In dat geval zouden we het enorm waarderen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige, informatieve review over jouw ervaring te schrijven. Op die manier kun je namelijk andere mensen helpen beslissen om al dan niet één of meerdere artikelen van deze onderneming aan te kopen. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Lentiamo
Lentiamo is een online winkel die alles voor de ogen aanbiedt. Dit bedrijf werd opgericht in 2006 in Tsjechië door een team van toegewijde mensen die bijzonder enthousiast zijn over het aanbieden van brillen, zonnebrillen, contactlenzen en andere gerelateerde producten. Lentiamo zou uitsluitend merken met de beste certificering en de hoogste kwaliteit en bescherming verkopen. Het bedrijf achter dit label is Lentiamo s.r.o, waarvan het hoofdkantoor in de Tsjechische stad Nové Bystřice is gevestigd. Tegenwoordig zou deze onderneming tot de grootste verkopers van eyewear en eyecare in Europa behoren, en zijn ze actief in 17 landen, waaronder Slowakije, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Frankrijk, Zweden, Griekenland, Ierland, Nederland en natuurlijk ook België. Hoewel de naam van de online winkels varieert van land tot land, wordt in de meeste landen wel de naam Lentiamo gebruikt.

Producten en diensten van Lentiamo
Heb je ongeveer een idee van het item waarnaar je op zoek bent? Dan kun je bovenaan in het zoekvenster bijvoorbeeld een merk of productnaam invoeren. Daarnaast kun je ook klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Contactlenzen, Lenzenvloeistoffen, Zonnebrillen, Brillen en Accessoires. Dankzij de verdere opdeling in subcategorieën, kun je eenvoudig door het aanbod navigeren. Volgens de informatie op de site kun je bij Lentiamo rekenen op gratis verzending voor elke bestelling vanaf € 49, lage prijzen, originele producten, 365 dagen garantie en een klantenprogramma. Op de homepage kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Lentiamo, waarmee je op de hoogte wordt gehouden van kortingen en aanbiedingen. Heb je een vraag voor het team van deze onderneming? Dan kun je de klantenservice telefonisch of per e-mail bereiken.

Complimenten, klachten en tips voor Lentiamo
Heb je in een ver of recent verleden al een bestelling bij deze onderneming geplaatst? En ben je nog op zoek naar een platform om een korte, eerlijke review te schrijven? Dan is dit jouw kans! Op deze pagina kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent van de online bestel- en betaalprocedure, hoe het zit met de kwaliteit van de door Lentiamo verkochte producten, en of de klantenservice vlot bereikbaar is als je vragen of opmerkingen hebt. Via deze weg kun je trouwens ook nuttige tips voor andere potentiële klanten delen. En als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, hoef je eenvoudigweg hier te klikken. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!