ErvaringenSite

  Ervaringen Lentiamo

  Wil je graag weten waar je terecht kunt voor contactlenzen, (zonne)brillen en andere accessoires? Dan zouden de producten en diensten van Lentiamo wel eens iets voor jou kunnen zijn. Of ben je al vertrouwd met het aanbod van deze onderneming? In dat geval zouden we het enorm waarderen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige, informatieve review over jouw ervaring te schrijven. Op die manier kun je namelijk andere mensen helpen beslissen om al dan niet één of meerdere artikelen van deze onderneming aan te kopen. Het maakt trouwens echt niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

  Over Lentiamo

  Lentiamo is een online winkel die alles voor de ogen aanbiedt. Dit bedrijf werd opgericht in 2006 in Tsjechië door een team van toegewijde mensen die bijzonder enthousiast zijn over het aanbieden van brillen, zonnebrillen, contactlenzen en andere gerelateerde producten. Lentiamo zou uitsluitend merken met de beste certificering en de hoogste kwaliteit en bescherming verkopen. Het bedrijf achter dit label is Lentiamo s.r.o, waarvan het hoofdkantoor in de Tsjechische stad Nové Bystřice is gevestigd. Tegenwoordig zou deze onderneming tot de grootste verkopers van eyewear en eyecare in Europa behoren, en zijn ze actief in 17 landen, waaronder Slowakije, Oostenrijk, Zwitserland, Engeland, Frankrijk, Zweden, Griekenland, Ierland, Nederland en natuurlijk ook België. Hoewel de naam van de online winkels varieert van land tot land, wordt in de meeste landen wel de naam Lentiamo gebruikt.

  buying my dream wardrobe for sping/summer! online shop with me :)

  Producten en diensten van Lentiamo

  Heb je ongeveer een idee van het item waarnaar je op zoek bent? Dan kun je bovenaan in het zoekvenster bijvoorbeeld een merk of productnaam invoeren. Daarnaast kun je ook klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Contactlenzen, Lenzenvloeistoffen, Zonnebrillen, Brillen en Accessoires. Dankzij de verdere opdeling in subcategorieën, kun je eenvoudig door het aanbod navigeren. Volgens de informatie op de site kun je bij Lentiamo rekenen op gratis verzending voor elke bestelling vanaf € 49, lage prijzen, originele producten, 365 dagen garantie en een klantenprogramma. Op de homepage kun je je ook aanmelden voor de nieuwsbrief van Lentiamo, waarmee je op de hoogte wordt gehouden van kortingen en aanbiedingen. Heb je een vraag voor het team van deze onderneming? Dan kun je de klantenservice telefonisch of per e-mail bereiken.

  Complimenten, klachten en tips voor Lentiamo

  Heb je in een ver of recent verleden al een bestelling bij deze onderneming geplaatst? En ben je nog op zoek naar een platform om een korte, eerlijke review te schrijven? Dan is dit jouw kans! Op deze pagina kun je onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent van de online bestel- en betaalprocedure, hoe het zit met de kwaliteit van de door Lentiamo verkochte producten, en of de klantenservice vlot bereikbaar is als je vragen of opmerkingen hebt. Via deze weg kun je trouwens ook nuttige tips voor andere potentiële klanten delen. En als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven, hoef je eenvoudigweg hier te klikken. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!

  Lentiamo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lentiamo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lentiamo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lentiamo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lentiamo actief?

  Lentiamo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lentiamo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.