ErvaringenSite

  Ervaringen Light Matters

  Op zoek naar moderne lampen voor de wand? Eentje die bij uw keuken past en echt ook in de smaak valt, bij uw persoonlijkheid past? Wilt u binnenshuis verlichten of juist buitenverlichting aanschaffen? Geen nood! Bij ErvaringenSite bent u terecht voor reviews over bedrijven zoals Light Matters, die verschillende lampsoorten aanbieden. Uw zoektocht naar lampen wordt dus verkort. Door het lezen van de reviews op de site van ErvaringenSite, kunt u een beter beeld krijgen wat het bedrijf allemaal aan te bieden heeft, de goede en minder goede aspecten en ook andere informatie van belichtingsbedrijven zoals het bedrijf Light Matters.

  Over Light Matters
  Light Matters is een bedrijf waar u terecht bent voor zowel uw technische als decoratieve verlichting van goede kwaliteiten is opgericht in 2019 in Amsterdam (Nederland). Light Matters biedt een ruim assortiment aan lampen van verschillende merksoorten en modellen in het bedrijf, maar ook online en doet levering binnen Nederland en België. Verder kunt u ook gerust langs voor advies over licht en lichtplannen. Light Matters heeft niet alleen online producten ter beschikking, maar ook persoonlijk in haar winkel aan de Van Boshuizenstraat 245, te Amsterdam. Klanten, die een aankoop willen doen bij Light Matters, kunnen persoonlijk langs lopen, maar ook een bestelling plaatsen via de website, die 24/7 openstaat, de mail of gewoon telefonisch. Verder kunt ook producten, die u niet op de website van het bedrijf ziet, bestellen door ter plekke een formulier in te vullen.

  Producten en diensten van Light Matters
  Light Matters is een lichtspecialist, waar u terecht bent voor al uw binnen- en buitenverlichting (zoals: binnen- en buitenverlichting, wandlampen, klemlampen, hanglampen bureaulampen, grondspots en buiten vloerlampen), ledverlichting (zoals uw Led spots en plafondlampen) en ook voor uw verlichtingsonderdelen zoals: dimmers, drivers, lampkappen en snoeren. Deze lampen kunnen door Light Matters worden geïnstalleerd in de ruimte naar keus zoals de badkamers, eetkamers, kantoor, woonkamer, maar ook in uw tuin. Bij aankoop van uw lampen kunt u de keus maken uit de merken: Anour, Bert Frank, Casambi, Hlos, Gubi, Hollandse licht, Ingo Maurer en Jield.

  Complimenten, klachten en tips voor Light Matters
  Voor Light Matters is het tevredenstellen van klanten zeer belangrijk en biedt daarom goederen van goede kwaliteit en merken. Voor verdere informatie bent u terecht aan de Van Boshuizenstraat 245 van maandag – vrijdag tussen 10.00 – 17.00 u. Heeft u een drukke dag gehad en bent u niet in staat om langs te lopen? Neem dan contact op met de klantenservice via klantenservice@lightmatters.nl of bel op het nummer 020 – 244 32 78 van maandag tot vrijdag. Naast hun standaard website, is het bedrijf ook te vinden op Pinterest, Facebook en Instagram. Het bedrijf biedt leveringsmogelijkheden, maar ook het terugzenden bij ontevredenheid.

  Bent u bekend met het bedrijf Light Matters en bent u al een klant van hen geweest? Deel dan uw ervaring met de rest van de wereld, door een review te schrijven met daarin uw mening over de klantenservice, klachten of complimenten van het bedrijf Light Matters. Uw review plaatst u op ErvaringenSite. hiermee kunt u zoekende consumenten de weg wijs maken.

  Zou u graag meer willen weten over bedrijven zoals Light Matters, voelt u zich dan vrij om de website van ErvaringenSite te bezoeken.

  24 hour Online Shopping Challenge

  Light Matters
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Light Matters

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Light Matters een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Light Matters. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Light Matters actief?

  Light Matters is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Light Matters gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.