ErvaringenSite

  Ervaringen LighTake

  Doordat je via het internet toegang hebt tot zoveel verschillende producten is er soms enige voorzichtigheid geboden. Er zijn natuurlijk al jaren bepaalde producten op de markt die door nieuwe producten en aanbieders gekopieerd worden om mee te liften op het succes van het originele product. Daar is op zich natuurlijk helemaal niks mee want zo werkt de commerciële wereld. Of je nu kiest voor een origineel of imitatieproduct het belangrijkste is dat je weet wat andere klanten van de producten vinden. Je komt hier het makkelijkst achter door reviews van hen te lezen. In dit soort reviews doen zij een boekje open over de kwaliteit, service en klantvriendelijk van online shops en andere websites. Je vindt deze reviews op onze website zodat je er op jouw manier gebruik van kunt maken.

  Over LighTake

  LighTake is een Chinese organisatie die imitatie Lego op de markt brengt. Dit speelgoed wordt ook wel MOC genoemd, wat in het Engels My Own Creation betekent. Vrij vertaald naar het Nederlands Mijn Eigen Ontwerp. Je kunt met dit speelgoed dus allerlei technische constructies bouwen. De aangeboden artikelen worden via onder andere DHL en TNT naar klanten wereldwijd verzonden worden. Je betaalt de producten in de online shop makkelijk met betaalmethodes zoals creditcard en PayPal. Bij LighTake heb je dertig dagen bedenktijd om de artikelen die je ontvangen hebt terug te sturen als je niet tevreden bent. De online shop is het Engels en als je die taal goed beheerst kun je op de site zelfs blogs lezen over de producten die er aangeboden worden.

  Do you often shop online? Daily English Conversation Practice by Topic

  De producten van LighTake

  Je kunt het bijna zo gek niet bedenken of je kunt het bouwen met de blokjes van LighTake. Een klassiek Italiaans huis van bijna 3000 stukjes, een Middeleeuwse taverne en allerlei andere gebouwen zijn er in elkaar te zetten. Natuurlijk kunnen liefhebbers van technische constructies met de aangeboden sets zware kranen, Buggy's en militaire trucks maken. Elke product en set beschikt over een eigen pagina waar de benodigde informatie zoals de afmetingen, kleuren en prijs vermeld staat. Zodra je een product bestelt wordt je de mogelijkheid geboden de levertijd te kiezen. Wanneer wil je jouw pakketje ontvangen? Een standaard en gratis levering duurt meerdere weken, als je jouw bestelling binnen 12 tot 25 dagen wilt ontvangen dan betaal je daarvoor extra.

  Reviews over LighTake

  Het is belangrijk dat consumenten voordat ze bij een onbekend online shop bestellen weten wat ze te wachten staat. Daar kun jij als klant bij helpen door een reviews over LighTake op onze website te plaatsen. Omdat jij ervaring hebt met de service en kwaliteit van deze leverancier weet jij als geen andere wat de voor- en nadelen zijn van het winkelen bij deze online shop. Je kunt jouw beoordeling gebruiken om over al dit soort zaken te vertellen, nieuwe klanten zullen het zeker op prijs stellen. Je zult met jouw informatie veel twijfel wegnemen bij de consumenten die LighTake nog niet zo goed kennen. Niet voor niets worden reviews voor klanten steeds belangrijker om elkaar te laten weten hoe online winkels gewaardeerd worden.

  LighTake
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over LighTake

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is LighTake een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over LighTake. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is LighTake actief?

  LighTake is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van LighTake gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.