Lilysilk

Alle reviews

Lilysilk

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Van Dalen merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Van Dalen
1 reviews

Loopt u al jaren het lekkerst in een echte Van Dalen schoen, of hecht u aan een hoge kwaliteit op schoenengebied maar bent u nog niet bekend met di...

Hipinderegen.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Hipinderegen.nl
1 reviews

Helaas regent het in België nog wel eens, dus moet je je saaie regenjas weer aan of dat oncomfortabele, lelijke regenpak. Je ziet er niet uit,...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

Lilysilk

Hoe betrouwbaar is een online shop? Die vraag is op eerste gezicht niet makkelijk te beantwoorden. Als de shop in kwestie reviews laat zien dan zijn die in 99 van de 100 gevallen altijd positief en veel te kort om er iets mee te kunnen. Daarom willen wij je behulpzaam zijn om de juiste keuze te kunnen maken. Door de reviews van klanten op onze website te lezen kom je er vrij eenvoudig achter wat anderen als betrouwbare online shops beschouwen. Zo krijg je uit eerste hand alle belangrijke informatie om er zeker van te zijn dat je geen miskoop zult doen. Maak dus slim gebruik van de commentaren en ervaringen van andere consumenten en kies voor de juiste webshop.

Over Lilysilk
Lilysilk is de website die door het bedrijf Hong Kong FuJinAn Trading Company Ltd. gebruikt wordt om zijden producten voor dames, heren, kinderen en de slaapkamer te verkopen. Deze online shop biedt klanten de mogelijkheid om via live chat, e-mail of per telefoon contact op te nemen met de medewerkers van de klantenservice. Houdt hierbij wel rekening met de werktijden, deze dienst is namelijk gevestigd in de Amerikaanse staat Californië. Je zult ook met deze afdeling contact moeten opnemen als je na ontvangst van een bestelling niet tevreden bent. Daar leggen ze je dan precies uit hoe je gebruikt kunt maken van de mogelijkheid om binnen 60 dagen producten terug te sturen. Je krijgt dan zonder problemen je geld terug ongeacht of je met PayPal of creditcard hebt betaald.

De producten en diensten van Lilysilk
Zowel dames als heren hebben bij Lilysilk keuze uit een ruim aanbod aan diverse zijden artikelen. Zo kun je hier bijvoorbeeld pyjama's, ondergoed, T-shirts en zijden sweaters bestellen. Daarnaast zijn enkele van deze producten ook verkrijgbaar in kindermaten. Het assortiment wordt verder gecompleteerd met beddengoed, zoals zijden kussenhoezen en lakens. Deze producten voor de slaapkamer zijn ook als set te bestellen. Verder biedt Lilysilk accessoires als sjaals, hoeden, sokken en handschoenen. De producten die je besteld worden vanuit Amerika geleverd en tijdens het bestellen staan de bezorgkosten en tijd duidelijk vermeld. Wil je weten wat andere klanten te zeggen hebben over de producten van deze online shop?  Bekijk dan hun reviews over Lilysilk op onze website.

Reviews en commentaren over Lilysilk
Heb jij als klant van Lilysilk ervaring met de aangeboden producten en wil je daar een beoordeling over schrijven? Wil je bijvoorbeeld een Lilysilk shirt review plaatsen? Dan kun je zonder moeite op onze website terecht. Daar kun je jouw review over de diverse producten en service van deze online shop publiceren om anderen te informeren over de manier waarop Lilysilk met klanten omgaat. Als je zelf regelmatig reviews leest dan weet je dat die van jou niet mag ontbreken om consumenten op de voor- en nadelen van het winkelen bij deze webshop te wijzen. Door aandacht te besteden aan de kwaliteit van de producten die je ontving en de manier waarop je te woord gestaan bent door de klantenservice geef je nieuwe klanten al een veel duidelijker inzicht over wat hen te wachten staat.