ErvaringenSite

  Ervaringen Lime Crime

  Lime Crime is een Amerikaans cosmetica merk. Het merk staat in de beauty-gemeenschap bekend om zijn excentrieke en kleurrijke producten. Lime Crime is ook gecertificeerd als veganistisch en dierproefvrij door zowel PETA als Leaping Bunny. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Lime Crime lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het Amerikaanse bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus nooit voor verrassingen te staan.

  Over Lime Crime

  Lime Crime werd opgericht in 2004 door Doe Deere (voorheen Xenia Vorotova). In eerste instantie verkocht zij Lime Crime als een originele, handgemaakte modelijn exclusief via haar eBay-account. Het merk is mede opgericht door haar partner, Mark Dumbleton. Doe Deere was 23 jaar oud op het moment van de lancering. De originele esthetiek van Lime Crime was geïnspireerd op Lolita, met levendige kleuren en abstracte patronen. De officiële lancering van Lime Crime Make up was in oktober van het jaar 2008. De eerste collectie was maar een kleine collectie met kleurrijke glitters, losse pigmenten, borstels en blush. De oorspronkelijke prijzen van de eerste producten varieerden van twaalf dollar tot dertig dollar.

  ONLINE SHOP at SEPHORA WITH ME! 💸

  Producten en diensten van Lime Crime

  Vanaf mei van het jaar 2019 biedt Lime Crime verschillende cosmetica- en schoonheidsproducten aan, die op hun website zijn onderverdeeld in de volgende categorieën: lippen, ogen, gezicht, haar, bundels en accessoires. Het merk biedt naar verluidt 24 tinten haarverf en 102 make-up producten aan. De lipproducten van het bedrijf bestaan onder meer uit vloeibare crème lipsticks (Lip Blaze), matte lipsticks (Plushies Soft Matte Lipstick) en metallic lipsticks (Velvetines Liquid Lipstick), lipliners (Velvetine Lip Liners), lipglosses (Wet Cherry Glosses) en iriserende liptoppers (Diamond Crushers). Het merk biedt in totaal meer dan 150 verschillende kleuren en formules van lipproducten.

  Het oog assortiment van Lime Crime bevat veel verschillende oogschaduwpalletten (inclusief de "Venus" grunge-oogpaletten), oogschaduw in zakformaat (ook wel de Pocket Candy genoemd), evenals hun vloeibare oogschaduw met "diamant dauw". Het bedrijf verkoopt ook quads voor oogschaduw met geperst pigment. Deze oogschaduw is een van de best verkochte producten op de Lime Crime officiele website en heeft matte, satijnen en metallic afwerkingen. Naast een breed lip en oog segment verkoopt Lime Crime ook veel producten voor het gezicht, haar en bundels van producten.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Lime Crime

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Lime Crime? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Lime Crime op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Lime Crime vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Lime Crime of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Amerikaanse bedrijf Lime Crime nu achter.

  Lime Crime
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lime Crime

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lime Crime een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lime Crime. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lime Crime actief?

  Lime Crime is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lime Crime gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.