ErvaringenSite

  Ervaringen Linky

  Wanneer je tijdens het vakantie in een vreemde stad te recht komt, duurt het altijd even voordat je bekend bent met de verschillende manier van transport aldaar. Er gaat vaak veel tijd en moeite zitten in het uitvogelen hoe je nu het beste van a naar b kunt verplaatsen en je moet uitkijken dat transportkosten niet een groot gat uit je budget slaat. Het bedrijf Linky denkt daar een oplossing voor te hebben, een opvouwbare elektrische longboard, waarmee je een stuk vrijheid van bewegen zou krijgen in bijvoorbeeld je volgende stedentrip. Maar hoe weet u als consument nou te achterhalen wat de kwaliteit van product is en of het wel echt de vrijheid geeft die men claimt het te doen. Levert Linky op tijd en hoe zit het met de kwaliteit van de klantenservice? Antwoord op deze vragen kunt u hier lezen op Ervaringensite.be. Consumenten die het bedrijf en haar producten kennen, hebben reviews achter gelaten en vertellen daarin hun mening en ervaringen.

  Over Linky

  Het bedrijf Linky is door 5 vrienden in 2016 opgericht in Italië. Linky biedt via hun website opvouwbare elektrische longboards aan, die ze in eigen beheer ontwikkeld hebben. Met allen een passie voor reizen en de behoefte aan een draagbaar voertuig tijdens woon-werkverkeer ontstond het idee voor het bedrijf Linky. Naar meerdere prototypes en test rondes kwam uiteindelijk het model tot leven dat ondertussen met gepatenteerde opvouwsysteem is voorzien. Men heeft als missie om slimme oplossingen te bieden die men kan gebruiken tijdens het reizen, die met het milieu respecterend, complete vrijheid geeft.

  MYSTERY ONLINE CLOTHES SHOPPING CHALLENGE w/The Norris Nuts

  Producten & Diensten Linky

  Linky is als bedrijf ontstaan naar aanleiding van de ontwikkeling van het gelijknamige product de Linky. Een opvouwbare elektrische longboard. Zowel voor woon-werkverkeer, gewoon voor de lol of om mee te nemen op reis. Deze longboard is ontwikkeld met het oog op detail. Vrijheid om te bewegen en te gaan en staan wanneer je maar wil is wat men van Linky wil aanbieden. De Linky heeft vier wielen waarbij de elektrische aandrijving de achterwielen aanstuurt. Met een lithium batterij wordt de motor aangedreven en de longboard heeft een actie radius van 18 kilometer. Een batterij is in 30 minuten voor 85% op te laden of je kunt er voor kiezen om een batterij te verwisselen zodat je meteen door kunt. Wanneer je een opvouwbare elektrische longboard aanschaft krijg je er naast een aantal reserve onderdelen ook een tas en een afstandsbediening bij. Hiermee kun je verschillende rij eigenschappen uw Linky instellen; cruise-mode, sport-mode, eco-mode. Tevens kun je ermee gas geven, remmen en de lampen aanzetten. Wanneer u een Linky besteld wordt deze binnen 5 dagen verscheept en krijgt u twee jaar garantie op u product en kunt u gebruik maken van de klantenservice die 24 uur per dag bereikbaar is.
  Naast de Linky verkoopt het bedrijf ook nogelektrische opvouwbare fietsen. Lichtgewicht en ontworpen met oog voor detail. In het achterwiel zit een motortje verborgen die de fiets voortduwt en u de moeite om vooruit te komen verlicht. De fiets heeft een bereik van 60 kilometer en is slechts drie en een halve kilo.

  Ervaringen, review, mening, tips en klachten Linky

  Ben je in het bezit van een opvouwbare elektrische longboard van Linky? Of heb je misschien een opvouwbare fiets van dit bedrijf? We horen graag jouw mening over Linky en haar producten en daarom willen we je vragen om hier op onze site een review achter te laten. Misschien heeft u wil tips om te delen of juist een klacht over het bedrijf. Jouw ervaringen zijn van grote waarde voor mensen die bijvoorbeeld aan het twijfelen zijn om een Linky te bestellen. Wie weet overtuig je ze juist om dat niet te doen, of ben je zo enthousiast dat ze na het lezen van je review meteen er een aanschaffen. Op voorhand willen we je danken voor de genomen moeite.

  Linky
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Linky

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Linky een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Linky. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Linky actief?

  Linky is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Linky gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.