Linvosges

Alle reviews

Linvosges

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Loungeset.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Loungeset.be
1 reviews

Let op en lees hier eerst wat anderen over dit bedrijf vertellen. Kies ervoor om de reviews te lezen over dit bedrijf om zo een goed beeld te krijg...

Lampentotaal merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Lampentotaal
2 reviews

Waarom zou ik kopen bij lampentotaal.be? Lampentotaal.be valt in de categorie online shoppen woonwinkel. Het is een online shop waar je vele versch...

Dekoria merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
Dekoria
1 reviews

Wat zeggen anderen over dit bedrijf? Dekoria.be, lees de meningen van anderen op onze site. Waarom zou je nog wachten met het delen van jouw mening...

Linvosges

Ben je op zoek naar linnen voor je kleding, slaapkamer, badkamer of tafel? Dan zou het aanbod van Linvosges misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van deze onderneming. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om een bondige review over Linvosges te schrijven. Op die manier kun je andere mensen helpen beslissen of de producten van dit bedrijf zou kunnen aansluiten op hun persoonlijke wensen en behoeften, en of het de moeite waard kan zijn om zelf iets bij Linvosges te bestellen. Het maakt overigens echt niet uit of jouw ervaring positief of negatief was, want op deze pagina worden alle reviews hoe dan ook gepubliceerd.

Over Linvosges
Het avontuur van Linvosges begon in het hart van de Vogezen, de bakermat van het weven en textielspinnen, waar Charles Prudent van in de ban raakte. Hij nam een riskante gok door de eerste Franse rechtstreekse verkoopmaatschappij voor huishoudlinnen op te richten en er veel geld in te investeren. Op die manier zag Linvosges in 1923 het levenslicht. De klanten bleken er dol op te zijn, want bij deze onderneming ging traditie hand in hand met de nieuwste trends en werden collecties elk seizoen opnieuw uitgevonden om klanten te verleiden. Sinds zijn ontstaan heeft dit bedrijf een sterke groei gekend. Intussen heeft Linvosges 41 boetieks verspreid over Frankrijk, een Linvosges Hotelcollectie aangepast aan de eisen van professioneel gebruik een webshop en een communicatie via catalogi. Volgens deze onderneming zelf weeft het de link tussen generaties.

Producten en diensten van Linvosges
Als je interesse hebt om producten bij Linvosges te bestellen, kun je naar de website van dit bedrijf surfen. Rechts bovenaan kun je een algemene of meer specifieke term in het zoekvenster ingeven. Dit is vooral interessant als je ongeveer weet waarnaar je op zoek bent. Daarnaast kun je ook klikken op een van de voorgestelde categorieën. Deze zijn verder opgedeeld in een hele reeks subcategorieën, zodat je als klant gericht naar een bepaald item kunt navigeren. Volgens de informatie op de website kun je bij Linvosges rekenen op professionele kennis, een onberispelijke kwaliteit, een jarenlange geschiedenis en duurzame productiemethoden. Heb je een vraag of opmerking voor het team van Linvosges? Dan kun je de klantenservice telefonisch, per fax of via de post bereiken, of door online het contactformulier in te vullen.

Complimenten, klachten en tips voor Linvosges
Heb je ooit al een bestelling bij deze onderneming geplaatst? Dan zouden we het erg op prijs stellen als je op deze pagina een korte, eerlijke review over Linvosges zou willen schrijven. Zo kun je onze lezers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent over de kwaliteit van de door dit bedrijf verkochte items, hoe jij het bestel- en betaalproces hebt ervaren en of de Linvosges solden de moeite waard zijn. Laat het ons zeker weten! Tot slot klik je gewoon even hier als je graag wilt weten wat mensen zoal over andere bedrijven schrijven.