ErvaringenSite

  Ervaringen Livengo

  Livengo specialiseert in slaap en slapen. Livengo levert slaapkamermeubilair en verdere toebehoren zoals beddengoed en matrassen. Bureaus en kasten behoren ook tot het assortiment. Veel meubelen in het assortiment zijn speciaal ontworpen en met de hand vervaardigd door de meubelmakers. Maatwerk behoort ook tot de mogelijkheden. Livengo heeft een fysieke vestiging met showroom (momenteel gesloten) in zuid-Nederland en klanten kunnen tevens online bestellen.

  Over Livengo

  Livengo zag het licht in 2013. Het bedrijf beschrijft zichzelf als meubelmakers en specialiseert in creatieve, handgemaakte, unieke ontwerpen. Livengo maakt veel gebruik van steigerhout, een materiaal dat tot voor kort slechts zeer beperkt werd ingezet voor het produceren van meubilair. Tegenwoordig kijkt men anders tegen steigerhout aan. Klussers vinden steigerhout prettig om mee te werken. De reden: dit materiaal heeft geen harde splinters en is flexibel maar tegelijkertijd ook taai. De warme, robuuste uitstraling van dit materiaal is belangrijk als je een vleugje warmte wilt toevoegen aan je interieur.

  Livengo timmert aan de weg via hun eigen blog en is ook actief op social media. Daarnaast kun je Livengo tegenkomen in publicaties die gespecialiseerd zijn in interieurverzorging. Livengo promoot een gezonde nachtrust door klanten te adviseren over de beste matras. De website van Livengo biedt ook een individuele matrassenwijzer. Hier kun je meer lezen over het belang van een matras voor een goede nachtrust:

  ONLINE SHOP at SEPHORA WITH ME! 💸

  Producten en diensten verkrijgbaar bij Livengo.nl

  Livengo heeft een fysieke winkel annex showroom in Riethoven, in de buurt van Eindhoven in de provincie Brabant (NL). Livengo bezorgt door geheel Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden), verder ook in België en een gedeelte van de grensregio met Duitsland. Hiervoor dienen potentiële klanten contact op te nemen met Livengo om te zien of ze onder het bereik vallen. Bij thuisbezorging worden meubels, met name bedden, gratis geplaatst op enkele uitzonderingen na die op de website uitgelicht worden. Klanten hebben de optie om te betalen bij levering. De gemiddelde levertijd bedraagt 5 weken.

  Klantenservice Livengo

  De winkel is momenteel gesloten in lijn met coronamaatregelen. Echter, de klantenservice is bereikbaar van maandag – vrijdag tussen 0830 – 1700. Een live-chatfunctie staat ook ter beschikking van (potentiële) klanten.
  Livengo hanteert een zichttermijn van 30 dagen en in het algemeen geeft het bedrijf vijf jaar garantie op meubilair. Wat matrassen betreft kunnen klanten het aangekochte artikel gedurende 60 dagen uitproberen. Mocht de matras toch niet bevallen, dan wordt deze omgeruild of het bedrag geretourneerd. De voorwaarde is wel dat klanten de matras minimaal 30 dagen lang uitproberen. Er zijn enkele uitzonderingen zoals beddengoed, meubilair met aangepaste afmetingen en extra grote matrassen. Mocht de koper van gedachten veranderen dan wordt het product opgehaald tegen betaling van vervoerkosten.

  Aanbevelingen, klachten en tips voor Livengo

  Ben je al klant van Livengo.nl en wil je graag je ervaringen delen over jouw transacties met dit bedrijf? Of overweeg je voor het eerst een bestelling te plaatsen maar wil je liever eerst eens kijken wat andere klanten te vertellen hebben? Breng dan een bezoekje aan ErvaringenSite en laat je review achter. Hier kun je ook de mening van andere klanten lezen over soortgelijke bedrijven.

  Livengo
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Livengo

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Livengo een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Livengo. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Livengo actief?

  Livengo is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Livengo gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.