ErvaringenSite

  Ervaringen logitech

  Logitech is een Zwitserse producent van hardware (dat is randapparatuur voor computers). Het bedrijf produceert verscheidene hardware-artikelen zoals computer muizen, toetsenborden, luidsprekers en webcams. Het bedrijf is tevens beursgenoteerd aan zowel de Swiss Exchange als de Amerikaanse NASDAQ. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Logitech lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over de Zwitserse producent achterlaten. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent.

  Over Logitech

  Logitech werd als bedrijf opgericht in het jaar 1981 in de Zwitserse plaats Apples. Het bedrijf is voortgekomen uit de Technische Hogeschool van Lausanne, waar professor Jean-Daniel Nicoud de moderne computermuis uitvond. Het bedrijf is opgericht door Daniel Borel. Pierluigi Zappacosta en Giacomo Marini. Samen legden zij de basis voor een van de bekendste leveranciers van randapparatuur voor computers. In eerste instantie wilde de oprichters alleen software gaan ontwikkelen omdat dit het beste aansloot bij hun achtergrond. Enkele maanden later begon het bedrijf echter aan de stap naar hardware, hun eerste prototype was een succes en al snel verzorgde Logitech het grootste deel van de softwareontwikkeling van het Amerikaanse bedrijf Ricoh.

  buying my DREAM wardrobe at 2AM (online shop with me!)

  Producten en diensten van Logitech

  Logitech is dus een producent van hardware, voorbeelden hiervan zijn computer muizen, toetsenborden, luidsprekers en webcams. Wat hun onderscheidt van andere soortgelijke bedrijven is dat zij zich voornamelijk focussen op "gamers" als doelgroep. De spelwereld evolueert continue en Logitech is als bedrijf toegewijd om de uitdaging aan te gaan. Door middel van een betere uitrustig en game-integratie maakt het bedrijf een steeds betere game ervaring mogelijk. Van HERO, de meest nauwkeurige en meeslepende gaming sensor van het bedrijf, tot LIGHTSYNC, het beste game-driven RGB-technologie.

  Logitech verkoopt hun producten in vrijwel elk land ter wereld en is daardoor uitgegroeid tot een heus multinational bedrijf dat producten ontwerpt die mensen samenbrengen door muziek, games, video en computerwerk. Logitech heeft ook verschillende merken onder zijn vleugel, deze merken zijn onder andere Logitech, Logitech G, ASTRO Gaming, Ultimate Ears, Jaybird, Blue Microphones en Streamlabs. Zo weet u dus zeker dat u altijd bij Logitech of bij een van hun dochter ondernemingen terecht kunt voor uw computer hardware en/of gaming apparatuur. Het bedrijf verkoopt hun producten bij verschillende resellers zoals bijvoorbeeld Mediamarkt maar houdt er ook een online shop op na.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Logitech

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Logitech? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Logitech op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Logitech vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Logitech of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het Zwitserse bedrijf Logitech nu achter.

  logitech
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over logitech

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is logitech een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over logitech. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is logitech actief?

  logitech is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van logitech gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.