ErvaringenSite

  Ervaringen Lovehoney

  Seksspeeltjes en lingerie raken steeds meer ingeburgerd in ons dagelijks leven. Nog niet zo lang geleden was het niet eenvoudig om intieme speelgoed te bestellen maar daar is gelukkig verandering in gekomen. Je kunt bij diverse online shops zonder al te veel moeite speeltjes, lingerie en aanverwante accessoires bestellen. Maar voordat je dat zomaar gaat doen is het wel aan te raden eerst reviews van andere klanten op onze website te lezen. Door hun commentaren en klachten te lezen krijg je meer duidelijkheid over de diverse producten die er beschikbaar zijn en wat je er van mag verwachten. Ook kom je zo te weten of er veilig met je informatie wordt omgesprongen en of online shops die deze producten verkopen betrouwbaar zijn.

  Over Lovehoney

  Het bedrijf Lovehoney Group Ltd. uit het Engelse Bath gebruikt deze site om onder andere lingerie en intiem speelgoed te verkopen. De site bestaat inmiddels 15 jaar en er werken in totaal meer dan 300 internationale medewerkers bij de onderneming. Een deel van deze medewerkers is werkzaam op de klantenservice die telefonisch, schriftelijk en per live chat bereikbaar is. Je krijgt er antwoord op vragen over producten, bestellingen of betalingen die je in de helpdesk op de site niet kunt vinden. Lovehoney vindt de privacy van klanten erg belangrijk en alle bestellingen worden daarom in niet opvallende verpakkingen verzonden. Tijdens het bestellen kun je kiezen voor een standaardlevering van ongeveer 5 dagen of voor een expreslevering van 3 werkdagen.

  ASMR packing orders, info keperluan online shop

  De producten en diensten van Lovehoney

  Zodra je de site van Lovehoney opent is het direct duidelijk dat deze online shop seksspeeltjes en lingerie verkoopt. De diverse categorieën waaruit het assortiment bestaat zijn duidelijk te zien. Het aanbod aan intiem speelgoed gaat van vibrators tot penisringen en bijna alles er tussen in. Wat lingerie betreft hebben zoals dames als heren keuze uit diverse artikelen waaronder kostuums en ondergoed voor heren én bh's en wet look sets voor dames. Lovehoney hanteert een terugstuurbeleid van 60 dagen voor producten die ongeopend en niet gebruikt zijn. Je kunt de commentaren en ervaringen van andere klanten over Lovehoney op onze website lezen om een beter idee te krijgen over de kwaliteit en service die je te wachten staat.

  Reviews en commentaren over Lovehoney

  Ben jij zelf klant van Lovehoney? Dan kun je van de mogelijkheid gebruik maken om andere klanten met jouw review te informeren over het wel en wee bij deze online shop. Door een review op onze website te delen kun jij anderen deelgenoot maken van jouw ervaring met de producten en service van Lovehoney. Maak daar dus gebruik van en schrijf een duidelijke beoordeling over belangrijke zaken zoals het afhandelen van klachten door Lovehoney, de kwaliteit van de producten ten opzichte van de omschrijvingen op de site of de manier waarop je behandeld bent na het terugsturen van artikelen. Alleen als zoveel mogelijk klanten zoveel mogelijk informatie verschaffen kunnen we een realistisch beeld van de manier van werken van Lovehoney laten zien. Daar is tenslotte iedereen bij gebaat.

  Lovehoney
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Lovehoney

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Lovehoney een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Lovehoney. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Lovehoney actief?

  Lovehoney is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Seksshops

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Lovehoney gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.