ErvaringenSite

  Ervaringen M2 Trading

  M2 Trading.nl

  Alhoewel fietsend voortgaan gezond is, kan een tweewieler, die vlot rijdt, u helpen zich sneller te verplaatsen. Nu wilt u het even anders gaan doen, middels een scooter of een brommer. Maar waar moet u dat aanschaffen en welke? Is uw budget toereikend? U zou online terecht kunnen voor nieuwe tweewieler en voor de nodige onderdelen, maar ook voor 2de hands? Waar kunt u rekening mee houden bij de aanschaf van een tweedehandse scooter of brommer? Bij ErvaringenSite dienen wij u graag van advies! In dit artikel schrijven wij over M2 Trading.nl. U kunt hier meer te weten komen over de scooters of brommers en de dienstverlening van M2 Trading.nl. Hier bij ErvaringenSite bent u terecht voor al de informatie over hoe anderen hun bezoek hebben ervaren bij M2 Trading.nl en ook hoe het zit met hun aftersales service! Wij helpen u graag op weg met het vinden van wat u naar op zoek bent. ErvaringenSite heeft voor u de reviews verzameld. Bekijk hier de reviews en laat ook uw eigen ervaring achter!

  Over M2 Trading

  M2 Trading startte in 2001 met de verkoop van scooters, brommers en bijbehorende gereconditioneerdeen nieuwe onderdelen. Sinds de oprichting vond de verkoop van artikelen plaats via hun online winkel. De consument kan er via de internetwinkel terecht en een keuze maken uit meer dan 20.000 producten. Men heeft de keuze uit verschillende merken, motoren, elektra, frames etc. Uit voorraad kunnen meer dan 8000 verschillende artikelen direct worden geleverd. Indien het gevraagde niet in voorraad aanwezig is, dan wordt die toch binnen 3 dagen binnengehaald. Dit, in nauwe samenwerking met collega-groothandelaren.

  Producten en diensten van M2 Trading.nl

  M2 Trading is groothandelaar en importeur van vele bekende scooter onderdelen & accessoires. Een onderneming die de markt vanaf het voorjaar van 2012 voorziet van een ruim assortiment aan onderdelen voor scooters van bekende merken zoals TNT, Malossi, Yasuni, Romano, Giannelli, Sito, Leovince. M2 Trading levert aan vele scooterwinkels en webwinkels in Europa. Vóór 15.00 uur bestelt, betekent meestal de volgende werkdag in huis. Indien het bestelde om wat voor een reden vertraagd is, dan wordt de klant hiervan altijd op de hoogte gebracht. Bestellingen kunnen desgewenst tot aan huis worden bezorgd met Post.NL of in eigen persoon worden afgehaald bij de afhaal balie in hun magazijn op werkdagen tussen 09.00 uur en 18.00 uur.

  Complimenten, klachten en tips voor M2 Trading.nl

  M2 Trading zegt een goede service hoog in het vaandel te houden. De Online winkel is 24 uur per dag bereikbaar en gratis achteraf betalen mag. Betalen kan via iDEAL, creditcard, visa card, master card, maestro. Eén van de voordelen is dat elke klant gebruik mag maken van het herroepingsrecht, waarbij hij of zij een overeenkomst over de aankoop van een product gedurende een bedenktijd van 14 dagen zonder opgave van redenen mag ontbinden.

  Bent u al klant van M2 Trading en vertrouwd met haar artikelen? Hoe vindt u haar klantenservice? Laat ons uw mening achter op onze website.

  Indien u nog niet veel weet over M2 Trading, haar scooters, brommers, onderdelen en aftersales service, voelt u zich dan vrij om hier op onze ErvaringenSite de reviews te lezen.

  Online Shop erstellen | Alles Wichtige & Tipps für deinen Shop-Aufbau

  M2 Trading
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over M2 Trading

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is M2 Trading een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over M2 Trading. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is M2 Trading actief?

  M2 Trading is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en)

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van M2 Trading gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.