ErvaringenSite

  Ervaringen Make-up Studio

  Ben jij gek op make-up en wil je weten wat andere mensen vinden van het merk Make-up Studio dan ben je hier op de juiste plek. Op deze pagina vind je reviews met de ervaringen van mensen met dit merk. Als jij al klant bent, of bent geweest, van dit bedrijf dan willen we jou vragen om jouw ervaring met ons te delen. Een objectieve mening van echte klanten is heel waardevol als het gaat om keuzes maken.

  Make-up Studio is een online webwinkel waar je make-up kunt kopen voor dagelijks en professioneel gebruik. Denk hiermee aan lipstick, oogschaduw, eyeliner, mascara etc.

  We zijn heel benieuwd wat jij ons kunt vertellen over dit bedrijf. Wat is je ervaring met de service, de levering en de kwaliteit van dit bedrijf? We zijn heel benieuwd want alleen aan de hand van ervaringen van anderen kunnen mensen bepalen of een bedrijf betrouwbaar is.

  Over Make-up Studio
  Make-up Studio werd in de jaren 80 opgericht door een kleine groep mensen die allemaal make-upspecialisten waren. Zij stonden onder leiding van visagist Wil ‘t Hek. Naast visagist was Wil een expert op het gebied van gezichtskunst en theatercosmetica. In de jaren 80 besloot hij die kennis te gebruiken om anderen op te leiden en zijn eigen make-up lijn te beginnen.

  De eerste producten werden verkocht vanuit de eigen winkel in Amsterdam genaamd Backstage. Deze winkel bestaat nog steeds ondanks dat de meeste artikelen verkocht worden via de online kanalen.

  Naar eigen zeggen was hij vastbesloten om alleen maar topkwaliteit te leven gemaakt van de beste ingrediënten. De producten worden allemaal gemaakt in fabrieken in West-Europa die goed staan aangeschreven.

  Producten en diensten van Make-up Studio
  Bij Make-up Studio kun je terecht voor alles op het gebied van make-up. Of dit nu voor je gezicht, lippen, of ogen is. Bovendien verkopen ze alle denkbare penselen en kwasten om de make-up op de juiste manier aan te brengen. Denk hierbij aan lippenselen, wenkbrauwkwasten en zelfs penselen om te gebruiken voor nagels.

  Voor de ogen kun je kiezen uit vele tinten oogschaduw, maar ook mascara en eyeliner. Je kunt qua oogschaduw kiezen voor natuurlijke tinten of glitter als je wat meer op wil vallen.

  Bij Make-up Studio heb je een ruime keuze aan primers, concealers en foundations voor je gezicht. Daarnaast hebben ze Blush en highlighters om je look af te maken. Mocht je niet tevreden zijn over de vorm en kleur van je wenkbrauwen dan kun je in de online shop een kit bestellen met een mal om een andere vorm in te tekenen. Tot slot kun je in deze winkel ook terecht voor verschillende soorten lipstick en lipgloss. Bovendien kun je kiezen voor een palette om je lippen meer vorm te geven.

  Ervaringen, klachten en tips over Make-up Studio
  Kun jij voor ons een review schrijven om jouw ervaring met dit make-upmerk met ons te delen. We zijn bijvoorbeeld benieuwd of de producten snel geleverd werden en of die producten voldoen aan de eisen die jij daar aan stelt. Jouw ervaring kan anderen helpen om een objectieve keuze te maken.

  buying my DREAM wardrobe! online shopping + try on haul

  Make-up Studio
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Make-up Studio

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Make-up Studio een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Make-up Studio. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Make-up Studio actief?

  Make-up Studio is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Make-up Studio gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.