ErvaringenSite

  Ervaringen Mares

  Mares is een fabrikant van duikuitrusting. Het bedrijf verkoopt producten voor het sportduiken, droogpak duiken, specialisatie duiken etc. Eigenlijk alles wat met duiken te maken heeft wordt door Mares gefabriceerd en verkocht. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Mares lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over het bedrijf achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u aan toe bent.

  Over Mares

  Mares werd opgericht als bedrijf in het jaar 1949 door Ludovico Mares in Rappalo, een plaatsje in Italië. In het begin maakte het bedrijf aanvankelijk duikmaskers en harpoengeweren. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een van de grootste duikfabrikanten en is het bedrijf gefuseerd met een Amerikaanse fabrikant van duikuitrusting: Dacor. De slogan van het bedrijf dat wereldwijd opereert is "just add water". In 2014 is ook SSI tot de groep Mares gekomen, dit is een van de toonaangevende duikopleidingsorganisaties, zij evolueerden de productlijn van Mares nog verder om te voldoen aan de behoeften van de sectoren waarin de organisatie opleidingen aanbiedt.

  cheap online stores for your aesthetic 2020 (indie,alt,soft girl & more...)

  Producten en diensten van Mares

  Maar hoe onderscheidt Mares zich dan van andere soortgelijke bedrijven? Allereerst heeft het bedrijf een product assortiment voor elk type duiker: van freedivers tot sportduikers tot wrakduikers, mares heeft wel een product voor u. Het product assortiment van Mares omvat dan ook de volgende producten: duikregelaars (zowel voor de eerste als de tweede trap), duikcomputers, instrumenten (kompassen, manometeres, pc-interfaces voor duikcomputers en horloges), BCD's, duikkleding (inclusief wetsuits, droogpakken en uitslagbeschermers), vinnen, duikmaskers en snorkels en accesoires. In 2019 betrad Mares ook nog eens de rebreather markt met de lancering van de Horizon.

  Mares heeft diverse productlijnen. Allereerst de klassieke Mares-lijn, met producten voor alle SCUBA-duikers, inclusief jonge duikers. Daarnaast heeft Mares de XR- Extended Range- lijn, ontworpen voor mensen die hun interesses willen uitbreiden met meer veeleisende duiken. Voor freedivers en onderwatervissers heeft Mares de Pure Instinct lijn. Voor zwemmers en snorkelaars heeft het bedrijf de Aquazone lijn met producten die speciaal voor zwemmen en snorkelen gemaakt zijn. Als laatst heeft Mares de Diving Center lijn, deze lijn heeft unieke producten die zijn ontworpen met de specifieke behoeften van duikcentra in gedachten. Zo heeft het bedrijf in hun assortiment dus echt voor iedereen wat: van beginner tot gevorderde.

  Aanbevelingen, klachten en tips over Mares

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Mares? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Mares op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Mares vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Mares of laat uw eigen ervaring door middel van een review over het bedrijf Mares nu achter.

  Mares
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Mares

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Mares een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Mares. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Mares actief?

  Mares is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Mares gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.