Marshall Headphones Reviews

: 11
91% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
malak
Ik had dus een probleem met mijn hoofdtelefoon en heb contact opgenomen met de klantendienst. Ze hebben me echt goed geholpen en vonden snel een oplossing. Na wat heen en weer gepraat, was de enige...Lees verder
X
Xander
Ik heb al een tijdje gezocht naar een goede koptelefoon en na veel onderzoek heb ik besloten om de Marshall Major IV te kopen. Ik ben echt blij met de geluidskwaliteit en de stevige bouw ervan. De ...Lees verder
S
Sahin
Onlangs heb ik een paar hoofdtelefoons gekocht en ik moet zeggen dat ik echt blij ben met mijn aankoop. De geluidskwaliteit is top en het design is ook echt mooi. Helaas had ik een klein probleempj...Lees verder
F
Femke Bosmans
Ik heb deze geweldige koptelefoon gekregen die de beste is in zijn prijsklasse en een geweldige knopbediening heeft. Enige nadeel is een ruis tijdens lange gesprekken, maar de super snelle en vrien...Lees verder
C
Chiara Smet
Bedankt voor de snelle reactie op mijn vragen en het goede advies dat je me hebt gegeven! De levering was ook super snel. De hoofdtelefoon werkt perfect en de geluidskwaliteit is echt geweldig.Lees verder

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Probleem met hoofdtelefoon opgelost

  Ik had dus een probleem met mijn hoofdtelefoon en heb contact opgenomen met de klantendienst. Ze hebben me echt goed geholpen en vonden snel een oplossing. Na wat heen en weer gepraat, was de enige optie om mijn hoofdtelefoon te vervangen. Gelukkig moest ik mijn oude hoofdtelefoon niet opsturen, ze hebben me gewoon een pakketje gestuurd en ik was echt verrast dat ze mijn hoofdtelefoon gewoon hebben vervangen. Ik had dat niet verwacht en heb niet al hun e-mails gelezen, maar om de zoveel dagen kreeg ik een update. Echt bedankt voor de fantastische service, gasten!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop Marshall Major IV koptelefoon

  Ik heb al een tijdje gezocht naar een goede koptelefoon en na veel onderzoek heb ik besloten om de Marshall Major IV te kopen. Ik ben echt blij met de geluidskwaliteit en de stevige bouw ervan. De batterij gaat ongeveer 80 uur mee wat echt indrukwekkend is en tot nu toe klopt dat helemaal met mijn ervaring. Ook vind ik het handig dat de koptelefoon perfect is voor tijdens het sporten, dat is voor mij echt een groot pluspunt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  hoofdtelefoon, klantenservice, probleemoplossing

  Onlangs heb ik een paar hoofdtelefoons gekocht en ik moet zeggen dat ik echt blij ben met mijn aankoop. De geluidskwaliteit is top en het design is ook echt mooi. Helaas had ik een klein probleempje met mijn hoofdtelefoons, maar dankzij de geweldige klantenservice is dat snel opgelost. Ik zou zeker aanraden om hier te kopen als je op zoek bent naar een goede hoofdtelefoon met top ondersteuning.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Great headphones

  Ik heb deze geweldige koptelefoon gekregen die de beste is in zijn prijsklasse en een geweldige knopbediening heeft. Enige nadeel is een ruis tijdens lange gesprekken, maar de super snelle en vriendelijke klantenservice heeft geprobeerd me te helpen het op te lossen. Toen het niet kon worden gerepareerd, stuurden ze me een gloednieuw paar! Zo cool! Ik blijf voortaan bij dit merk!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop hoofdtelefoon

  Bedankt voor de snelle reactie op mijn vragen en het goede advies dat je me hebt gegeven! De levering was ook super snel. De hoofdtelefoon werkt perfect en de geluidskwaliteit is echt geweldig.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van koptelefoon

  Pfoe, ik was serieus teleurgesteld toen ik contact opnam met de klantenservice na mijn aankoop van die koptelefoon. Het leek wel alsof ik alleen maar praatte met van die robots die standaard antwoorden gaven die ik al op de website kon vinden. Als trouwe klant van dat merk was ik echt ontgoocheld en begon ik zelfs te denken om het gewoon op te geven. Maar uiteindelijk heeft een medewerker genaamd Sherri mijn probleem kunnen oplossen, na het doorsturen van al die e-mails. Dank daarvoor! Echt jammer dat ik zoveel moeite moest doen om een menselijk antwoord te krijgen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een Stanmore II tijdens de Black Friday sale

  De geluidskwaliteit van de Stanmore II is echt fantastisch. Ik heb hem gekocht tijdens de Black Friday sale en ben er echt tevreden mee. Het is wel belangrijk om je afleveradres goed te controleren, want eens je je bestelling hebt geplaatst, kan je dit niet meer aanpassen. Dat vond ik een beetje onhandig, maar ik ben toch blij met mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  koptelefoon

  Hey, ik had een probleem met mijn koptelefoon die ik had meegenomen van Frankrijk naar België. Gelukkig heeft de reparatiedienst in Nederland me super goed geholpen en nu is mijn koptelefoon terug in topconditie. Geen enkel probleem gehad met de communicatie en zelfs nog een garantieverlening gekregen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Emmerton ll speaker voor klassieke luisteraars

  De geluidskwaliteit van de Emmerton ll is echt heel goed voor mij als klassieke muziekliefhebber. Ik zet de speaker in mijn kantoor en ben verbaasd over hoe goed mijn muziek klinkt uit zo'n kleine box met twee speakers. En ook de kwaliteit van de bouw en de klantenservice zijn top.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Snelle communicatie en aanbevelen

  Ongeacht waar je het gekocht hebt, ze staan altijd klaar om op een professionele manier te helpen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  EQ-modus oortjes

  Vijf maanden geleden heb ik een paar EQ-modus oortjes gekocht. Spijtig genoeg werkt nu één kant niet meer, hoewel ik ze altijd goed behandeld heb. Het vervelende is dat Marshall weigert te helpen omdat ik ze niet bij een geautoriseerde verkoper gekocht heb. De verkoper bestaat niet meer, dus ik zit nu met dit probleem. Marshall doet geen enkele moeite om een oplossing te bieden. Misschien kan bol.com nog iets voor mij betekenen. Ik ben echt teleurgesteld in de service van Marshall.


Anderen bekeken ook