ErvaringenSite

  Ervaringen Marshall Headphones

  Heb jij een nieuwe koptelefoon nodig? Of ben je op zoek naar een nieuwe speaker? Wellicht is Marshall Headphones dan wel een ideaal bedrijf voor jou. Op ErvaringenSite vind je reviews en beoordelingen van voorgaande klanten over dit bedrijf. Zo krijg je antwoord op vragen als "Wat is de kwaliteit van de koptelefoons van Marshall Headphones?","Hoe hebben voorgaande klanten het contact met de klantenservice van het bedrijf ervaren?" en "Is het gemakkelijk om je product van Marshall Headphones te retourneren?" Op die manier krijg je een eerste indruk van het bedrijf en kun je uiteindelijk gemakkelijker beslissen of je je nieuwe koptelefoon op de webshop van Marshall Headphones wilt bestellen of toch bij een ander bedrijf wilt kijken. Tevens vind je op ErvaringenSite reviews en beoordelingen over diverse andere bedrijven in verschillende sectoren.

  Over Marshall Headphones

  Marshall Headphones is een aanbieder van koptelefoons, oortjes, speakers en diverse accessoires in allerlei soorten en maten. Marshall Headphones is een onderdeel van Zound Industries. Het hoofdkantoor van Zound Industries is in Stockholm, Zweden en van daaruit worden de producten van Marshall Headphones ontworpen, ontwikkelt en op de markt gebracht. Tegenwoordig heeft het bedrijf ook kantoren in Shenzhen, New York, Parijs en Hong Kong.

  Het bedrijf hecht veel waarde aan het volgen van trends, de feedback van hun klanten en het bijhouden van technologische ontwikkelingen in de wereld. Op die manier kunnen zij namelijk waardevolle producten ontwikkelen en produceren.

  Cheapest Dog & Pet Shop||Buy Pets Online|| Vikas Pet Shop||Dogs,Cats,Iguana,Snake

  De producten en diensten van Marshall Headphones

  Het assortiment aan koptelefoons en oortjes op de website van Marshall is onderverdeeld in verschillende categorieën. Namelijk over-ear, on-ear, true wireless, in-ear, voice en noise cancelling. De speakers van Marshall Headphones zijn te filteren op de categorieën voice, bluetooth, portable en multi-room. Tevens vind je op de webshop accessoires voor je speaker en/of koptelefoon. Denk aan producten als een speaker audiokabel, een koptelefoon audiokabel, een Marshall USB kabel en oorkussens voor je koptelefoon.

  Wil jij graag op de hoogte worden gehouden van updates in het bedrijf? Dan kun je je op de website inschrijven voor de online nieuwsbrief. Je kunt het bedrijf ook volgen op de social media kanalen Facebook, Instagram en Pinterest. Heb je een vraag voor Marshall Headphones? Neem dan een kijkje op de veelgestelde vragen pagina of vul het contactformulier op de website in. Het is ook mogelijk om contact op te nemen met de klantenservice door gebruik te maken van de live chatfunctie op de website.

  Marshall Headphones verzending

  Zodra je een bestelling op de webshop van Marshall Headphones hebt gedaan, zul je een bevestigingsmail van het bedrijf ontvangen. Wanneer zij het pakketje verzonden hebben krijg je een verzendbevestiging inclusief tracking nummer, zodat je de reis van je pakketje kunt volgen.

  Je pakketje wordt verzonden met DHL Economy en zal binnen 2-3 werkdagen bij jou thuis worden afgeleverd. Bovendien worden er voor verzending naar Nederland en België geen verzendkosten in rekening gebracht.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Marshall Headphones

  Heb jij wel eens een koptelefoon of speaker van Marshall Headphones besteld? Dan horen wij graag wat jouw ervaring met deze webshop is. Hoe tevreden was jij met jouw product van Marshall Headphones? En wat is jouw ervaring met de klantenservice van het bedrijf? Laat jouw review over Marshall Headphones achter op deze pagina en help andere muziekliefhebbers met het vinden van de perfecte koptelefoon en/of speaker!

  Marshall Headphones
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Marshall Headphones

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Marshall Headphones een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Marshall Headphones. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Marshall Headphones actief?

  Marshall Headphones is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Marshall Headphones gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.