mobvoi

Alle reviews

mobvoi

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Skala

2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

JBL

2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Megagadgets

1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten

Geeektech.com

5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

mobvoi

Ben jij ook een fan van nieuwe technologie zoals slimme horloges? Dan weet je waarschijnlijk wel dat er veel verschillende aanbieders zijn die dit soort artikelen op het internet aanbieden. Om voor een kwalitatief product te kiezen bij een online winkel waar je ook nog goede service krijgt zul je de hulp van andere klanten moeten inroepen. Dit kun je heel eenvoudig doen door de reviews op onze website te lezen. Je vindt daarin omschreven de ervaringen die andere klanten hebben opgedaan zodat je beter voorbereid kunt shoppen. Er wordt onder andere uitleg gegeven over levertijden, kwaliteit van de verkochte artikelen en de afhandeling van klachten. Allemaal info die er voor zorgt dat jij zonder problemen kunt bestellen wat je nodig hebt.

Over mobvoi
Mobvoi is in 2012 opgericht door Zhifei Li die daarvoor bij Google werkte. De eerste jaren deed zijn bedrijf alleen zaken in China tot hij in 2015 een samenwerking met zijn oude werkgever begon. Een jaar later werd via Kickstarter meer dan 2 miljoen dollar opgehaald en kon de TicWatch wereldwijd gelanceerd worden. Meerdere ontwikkelingen volgde en inmiddels maakt het bedrijf vele modellen smartwatches en andere intelligente producten die over de hele wereld verkocht worden. De producten worden aan particulieren en zakelijke klanten aangeboden. Je kunt schriftelijk in contact komen met het bedrijf voor vragen over het assortiment en levertijden. Op de website zijn er ook blogs te lezen over de producten die verkocht worden en onderwerpen die daar mee te maken hebben.

De producten van mobvoi
Op de site van mobvoi vind je onder andere een ruim assortiment smartwatches. Deze horloges zijn met je mobiele telefoon te koppelen en beschikken over techniek om je gezondheid en de bewegingen die je doet in de gaten te houden. Daarnaast biedt de site ook oordopjes zodat je onderweg veilig kunt bellen. Verder zijn er accessoires voor al deze producten zoals horlogebandjes en oplaadstations verkrijgbaar. De producten die je bestelt worden binnen twee tot vier werkdagen zonder extra kosten bij je thuisbezorgd en je hebt dertig dagen de tijd om een product terug te sturen als je er niet tevreden mee bent. Hoe betaal je een bestelling bij mobvoi? Dat doe je met veilige methodes zoals PayPal en creditcard. Je kunt een bestelling als gast plaatsen maar vaste klanten krijgen extra korting.

Reviews over mobvoi
Hoe ben jij als klant eigenlijk bekend geraakt met de producten van mobvoi? En hoe tevreden ben je er mee? Laat ons weten wat jouw ervaring is met deze aanbieder en plaats een beoordeling op onze website. We hoeven je er toch niet meer van te overtuigen dat het lezen van reviews tegenwoordig dé manier is om te weten te komen hoe bedrijven met klanten omgaan? Jouw review op onze website zal er toe bijdragen dat we nog beter kunnen laten zien hoe klanten bij Mobvoi behandeld worden. Zo zijn we met elkaar in staat om op duidelijke wijze te tonen wat de plus- en minpunten zijn van de producten en service van deze aanbieder.