Modelones

Alle reviews

Modelones

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Vision Direct merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Vision Direct

1 reviews

Ongekend, wat anderen over dit bedrijf zeggen. Kijk naar de verschillende mogelijkheden en opties om een mening te kunnen vormen over een bedrijf. ...

Durexshop.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Durexshop.nl

2 reviews

Wilt u een condoom, glijmiddel of iets anders kopen maar durft u het niet om het zelf te kopen bij een lokale winkel? Dan is de website www.durexsh...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Flapoorstickers

1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

Arganwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten

Arganwinkel

4 reviews

Het is goed om dit te lezen! Ontdek wat anderen zeggen over dit bedrijf. Arganwinkel.be is een online shop met producten voor persoonlijke verzorgi...

Modelones

Heb jij je weleens afgevraagd hoe andere consumenten besluiten bij welke online shop ze producten willen bestellen? Wij weten het antwoord op die vraag! Zij lezen daarvoor reviews van andere klanten. Het is tegenwoordig namelijk de manier om meer te weten te komen over producten, websites en de service die je zal krijgen. Wil jij ook meer weten over online shops en hoe ze gewaardeerd worden? Lees dan de reviews op onze website. We bieden ze je geheel gratis en vrijblijvend aan. Op die manier kun je snel en eenvoudig de beste online shop kiezen zonder dat je bang hoeft te zijn voor een miskoop.

Over Modelones
Modelones is in 2015 opgericht door de nagelartiesten Ben en Justin en wordt beheerd door More Joy More Fun Inc. uit Californië. Een jaar later begonnen zij met de verkoop van hun producten via Amazon wat leidde tot de opening van de eigen online shop in 2018. In 2020 ontving Modelones naar eigen zeggen meer dan 5 miljoen bezoekers op hun website. Klanten van over de gehele wereld kunnen de aangeboden producten bestellen en leveringen naar België en Nederland zijn 10 tot 25 dagen onderweg. Heb je vragen over producten of over het bezorgen? Dan kun je contact opnemen met een van de medewerkers. Zij zijn per e-mail of live chat op de website bereikbaar. Je kunt een bestelling bij Modelones betalen met onder andere je creditcard of PayPal account.

De producten van Modelones
Manicure specialisten en liefhebbers van nagelkunst kunnen bij Modelones uitbundig winkelen. Deze online shop biedt vele verschillende producten om met je nagels goed voor de dag te komen. Zo bieden ze hier onder andere gelnagels, lakken en complete sets om nagels te zetten. Verder zijn er acrylpoeders in diverse kleuren verkrijgbaar net zoals lampen en vijlen. Het keuzemenu op de homepagina is overzichtelijk en makkelijk te bedienen. Daar vind je tevens de meest populaire producten en actuele aanbiedingen. Op de site zijn er ook diverse kleurenkaarten te vinden zodat je precies kunt zien welke kleur je kunt bestellen. Nadat je een bestelling thuisbezorgd hebt gekregen heb je dertig dagen de tijd om de producten terug te sturen als je niet tevreden bent.

Reviews over Modelones
Heb jij als nagelartiest of liefhebber al kennis gemaakt met de producten van Modelones? Dan vind je het vast niet erg om even de tijd te nemen om andere consumenten over jouw ervaring te vertellen. Dit doe je heel eenvoudig door een beoordeling over deze online shop op onze website te publiceren. Je helpt klanten die deze shop nog niet kennen op deze manier enorm. Zij willen namelijk graag van mensen zoals jij weten wat hen te wachten staat en hoe het gesteld staat met de service die Modelones te bieden heeft. Dat is de reden dat we je graag uitnodigen om jouw review te plaatsen. Alleen met jouw hulp kunnen we samen laten zien hoe deze online shop echt te werk gaat. Jouw bijdrage wordt nu al ontzettend op prijs gesteld.