ErvaringenSite

  Ervaringen Muziker

  Muziek is een eeuwenoude gedrag of uiting die men gebruikt voor verschillende doeleinden. De oorsprong van muziek is niet helemaal duidelijk maar werd vooral gebruikt bij rituelen en religieuze gedragingen. Er zijn verschillende theorieën over het ontstaan van muziek. De ene zegt dat het ontstaan is voor het uiten van emoties en de ander zegt dat het ontstaan is door het gebruik van hogere tonen in onze stem.

  Houdt u van muziek creëren? Of simpelweg van instrumenten? Dan is het belangrijk om wat reviews te lezen over verschillende webshops die muziek of instrumenten aanbieden. Tegenwoordig kunt u zelf muziek maken met verschillende instrumenten.

  De eerste instrumenten die waren gevonden in de grotten van Europa waren vooral fluiten met toongaten. Sommige geloven dat fluiten werden gebruikt als signaalinstrumenten, maar sommige geloven dat er muziek werd gemaakt als ritueel.

  Over Muziker

  Muziker begon in 1997 uit initiatief van een paar jongeren die zelf geen muzikanten waren. Zij waren dichtbij het muziekindustrie en zo maakte zij hun eerste verkoop in Bratislava, hoofdstad van Slowakije. Lees hier nog meer reviews over verschillende bedrijven

  In 2001 besloten zij naar een grotere plek te verhuizen en als eerste shop muziekinstrumenten te verkopen in de shopping center. Door de jaren heen opent Muziker nog veel andere shops op verschillende plekken en ook zelfs in Tsjechië.

  Sinds 2010 hebben zij een webshop en verkopen zij producten aan ongeveer 26 EU landen, waarbij zij kunnen communiceren in de oorspronkelijke taal van elk land. Zij hebben hun assortiment zo breed gemaakt op het moment en hebben een opslagplaats van 7000 vierkante meter.

  how i run my online art shop (supplies, costs, etc)💫

  Producten en diensten Muziker

  Muziker is begonnen met het aanbieden van muziekinstrumenten maar op het moment verkopen zij veel meer. Naast het verkopen van instrumenten, hebben zij meer dan 10 categorieën aan verschillende producten

  Onder de categorie Musicians vindt u bijvoorbeeld drums, guitars, basses, keys, lightning, studios, headphones, DJ, strings, winds en nog veel meer producten om muziek te creëren. Onder audio video tech vindt u bijvoorbeeld video microphone, wireless and portable speakers, action camera’s en nog veel meer.

  Muziker verkoopt nog veel meer producten voor onder andere fietsers, zeilers, hikers, vissers en golfers. Onder al deze categorieën vindt u bijvoorbeeld kleding of bijbehorende apparatuur. Op de webshop kunt u betalen met verschillende manieren zoals paypal, Mastercard en Visa.

  Complimenten, klachten of tips voor Muziker

  Heeft u toevallig recent een instrument gekocht bij Muziker? Dan willen wij dat graag weten. Laat een review achter, want zo helpt u toekomstige klanten bij het aanschaffen van nieuwe instrumenten bij Muziker.

  Laat ook een review achter als u ervaring heeft met de klantenservice van Muziker, reageren zij snel op een bericht? of duurt het te lang? Dan willen wij dat graag weten en anderen ook.

  Laat ook bij klachten een review achter, heeft u bijvoorbeeld een instrument gekocht maar was u er niet tevreden mee? laat het ons dan weten. Zo creëren we allemaal een beter beeld van het bedrijf en kan iedereen gerust instrumenten bestellen bij Muziker.

  Muziker
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Muziker

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Muziker een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Muziker. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Muziker actief?

  Muziker is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Muziker gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.