My Nametags

Alle reviews

My Nametags

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

CoolGift merklogo voor beoordelingen van Kinderen & baby
CoolGift
1 reviews

Lees hier alle beoordelingen over CoolGift en kom erachter hoe het zit met de service en dienstverlening van CoolGift. Als u op zoek bent naar een ...

Flapoorstickers merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Persoonlijke verzorging producten
Flapoorstickers
1 reviews

Wanneer je oren hebt die een eindje naar buiten staan, flaporen hebt dus, wil je daar graag wat aan doen. Wellicht denk je dat een pijnlijke operat...

To Be Dressed merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
To Be Dressed
13 reviews

Waar het kleding betreft, zijn veel mensen niet tevreden met een gewoon T-shirt of een gewoon leuk paar schoenen. Echte merken is wat zij zoeken. M...

My Nametags

Ben je op zoek naar een website waar je naamlabels kunt kopen? Dan zou het aanbod van My Nametags misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring te schrijven. Zo geef je andere potentiële klanten de kans voor zichzelf te beslissen of My Nametags aansluit bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Omdat alle reviews op deze pagina hoe dan ook worden gepubliceerd, maakt het trouwens niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was.

Over My Nametags
My Nametags is een van oorsprong Britse onderneming, waarvan het Belgische kantoor zich in Waterloo bevindt. Dit bedrijf zou zijn labels in de loop van de afgelopen 15 jaar aan meer dan 130 landen hebben geleverd. Het produceert labels die ideaal zijn voor spulletjes van kinderen, zowel voor thuis als op school. Daarnaast worden de labels van My Nametags ook gebruikt in zorginstellingen. Deze onderneming werd in 2004 opgericht door Lars B. Andersen, die zelf ervaarde hoe handig het kan zijn om kinderkleding te labelen. Zijn doel is om wereldwijd de beste labels te creëren, waarde de focus op kwaliteit een belangrijke reden is voor de succesvolle internationale aanwezigheid. Momenteel zou My Nametags in verschillende Europese landen de eerste keus voor labels zijn. Ondanks dit succes stelt dit bedrijf zijn producten verder te blijven ontwikkelen en verbeteren.

Producten en diensten van My Nametags
Op de website van My Nametags kun je bovenaan klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Ontwerp uw label, Onze producten, Voor scholen en opvang, Verzorgingshuizen en Terug naar school. De categorie 'Onze producten' is opgedeeld in verschillende subcategorieën, zodat je eenvoudiger door het aanbod van labels kunt navigeren. Verder is er op de homepage een overzicht van populaire label designs, en kun je kiezen uit een aantal aanbevolen ontwerpen. Volgens de informatie op deze site zouden alle kleur- en ministickers voor de veiligheid van je kind behandeld zijn met een antibacteriële laag, en profiteer je als klant van makkelijke ontwerpen met duizenden combinatiemogelijkheden. Voor vragen of opmerkingen kun je het team van My Nametags telefonisch of per e-mail contacteren.

Complimenten, klachten en tips voor My Nametags
Heb je ooit al een bestelling bij dit bedrijf geplaatst? Dan is dit jouw kans om op deze pagina een informatieve review over My Nametags te schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze onderneming, en hen helpen beslissen om al dan niet één of meerdere pakketjes naamlabels bij dit bedrijf te bestellen. Hoe heb jij de bestel- en betaalprocedure ervaren? Ben je tevreden over de kwaliteit van de producten? En is de klantenservice vlot bereikbaar indien nodig? Laat het ons zeker weten! En als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken.