ErvaringenSite

  Ervaringen My Nametags

  Ben je op zoek naar een website waar je naamlabels kunt kopen? Dan zou het aanbod van My Nametags misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Natuurlijk is het ook best mogelijk dat je al vertrouwd bent met de producten en diensten van dit bedrijf. In dat geval zouden we het erg op prijs stellen als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een korte, eerlijke review over jouw ervaring te schrijven. Zo geef je andere potentiële klanten de kans voor zichzelf te beslissen of My Nametags aansluit bij hun persoonlijke wensen en behoeften. Omdat alle reviews op deze pagina hoe dan ook worden gepubliceerd, maakt het trouwens niet uit of jouw persoonlijke ervaring positief of negatief was.

  Over My Nametags

  My Nametags is een van oorsprong Britse onderneming, waarvan het Belgische kantoor zich in Waterloo bevindt. Dit bedrijf zou zijn labels in de loop van de afgelopen 15 jaar aan meer dan 130 landen hebben geleverd. Het produceert labels die ideaal zijn voor spulletjes van kinderen, zowel voor thuis als op school. Daarnaast worden de labels van My Nametags ook gebruikt in zorginstellingen. Deze onderneming werd in 2004 opgericht door Lars B. Andersen, die zelf ervaarde hoe handig het kan zijn om kinderkleding te labelen. Zijn doel is om wereldwijd de beste labels te creëren, waarde de focus op kwaliteit een belangrijke reden is voor de succesvolle internationale aanwezigheid. Momenteel zou My Nametags in verschillende Europese landen de eerste keus voor labels zijn. Ondanks dit succes stelt dit bedrijf zijn producten verder te blijven ontwikkelen en verbeteren.

  ONLINE SHOP WITH ME FOR SPRING/SUMMER 2021 TRENDS | buying my dream wardrobe, shopping spree, trendy

  Producten en diensten van My Nametags

  Op de website van My Nametags kun je bovenaan klikken op een van de voorgestelde categorieën, zoals Ontwerp uw label, Onze producten, Voor scholen en opvang, Verzorgingshuizen en Terug naar school. De categorie 'Onze producten' is opgedeeld in verschillende subcategorieën, zodat je eenvoudiger door het aanbod van labels kunt navigeren. Verder is er op de homepage een overzicht van populaire label designs, en kun je kiezen uit een aantal aanbevolen ontwerpen. Volgens de informatie op deze site zouden alle kleur- en ministickers voor de veiligheid van je kind behandeld zijn met een antibacteriële laag, en profiteer je als klant van makkelijke ontwerpen met duizenden combinatiemogelijkheden. Voor vragen of opmerkingen kun je het team van My Nametags telefonisch of per e-mail contacteren.

  Complimenten, klachten en tips voor My Nametags

  Heb je ooit al een bestelling bij dit bedrijf geplaatst? Dan is dit jouw kans om op deze pagina een informatieve review over My Nametags te schrijven. Jouw informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten van deze onderneming, en hen helpen beslissen om al dan niet één of meerdere pakketjes naamlabels bij dit bedrijf te bestellen. Hoe heb jij de bestel- en betaalprocedure ervaren? Ben je tevreden over de kwaliteit van de producten? En is de klantenservice vlot bereikbaar indien nodig? Laat het ons zeker weten! En als je benieuwd bent naar wat mensen zoal over gelijkaardige bedrijven schrijven, hoef je alleen maar hier te klikken.

  My Nametags
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over My Nametags

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is My Nametags een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over My Nametags. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is My Nametags actief?

  My Nametags is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby, Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van My Nametags gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.