Nails

Alle reviews

Nails

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • No reviews yet!

    Find companies you have experience with and write reviews about them! Your reviews contribute to a more transparent market and improve the reliability of companies.

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

Christine Le Duc merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
Christine Le Duc
9 reviews

Wat zeggen anderen van Cristine le duc? Er zijn volop verschillende meningen over Cristine le duc. Het is niet vreemd, aangezien het een bedrijf is...

TomTom merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
TomTom
6 reviews

TomTom: Ervaringen ‘Probeer om te keren. Probeer om te keren. Probeer om te keren. Herberekenen. Herberekenen. Herberekenen.’ Gè...

ProbeerNu.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Voordeel & Winnen producten
ProbeerNu.nl
11 reviews

ProbeerNu.be: Ervaringen Voordat je jarenlang vast zit aan een tijdschrift waar je vervolgens maar zelden in bladert, doe je er goed aan om een pr...

Nails

Het doel van elke vrouw is om er verzorgd uit te zien. Dit gaat vaak gepaard met een passend setje nagels. Hoewel niet alle vrouwen evenveel houden van nagellak, zetten de meesten dit wel regelmatig, vooral bij speciale gelegenheden, zoals huwelijken, verjaardagsfeestjes en dergelijke.

Anno 2021 is normale nagellak bijna niet meer gebruikelijk. Dames zetten liever kunstnagels, oftewel acrylnagels, en maken gebruik van gel-nagellak of van hardgel. Ook de kleuren, vormen en stijlen zijn door de jaren heen gaan verschillen. Waar men vroeger alleen gewend was de nagels rond of recht te vijlen, zijn nu puntvormige nagels een trend. Bekijk vandaag nog verschillende reviews van bedrijven zoals Nails.INC, die diverse nagelproducten aanbieden.

Over Nails.INC
Nails.INC is een Brits beautymerk, dat in 1999 is opgericht door Thea Green MBE. Zoals zij zelf aangeven op de website is het bedrijf uitgegroeid tot een van de meest innovatieve en onafhankelijke schoonheidsbedrijven op de markt. Het bedrijf werkt samen met onder andere Victoria Beckham, Diane Von Furstenberg en Alexa Chung. De producten worden zo milieuvriendelijk mogelijk samengesteld en zijn daarom dierproefvrij en bijna 100% veganistisch.

Producten en diensten van Nails.INC
Nails.Inc verkoopt primair nagellak in verschillende kleuren en soorten. Je kunt terecht voor nagellak met een hoge glans, met glitters of glimmende nagellak. Verder zijn er nagellaksoorten met voordelen zoals de nagellak met een langere houdbaarheid, de beschermende nagellak en de sneldrogende nagellak. Naast nagellak zijn er ook nagelproducten in het assortiment van Nails.Inc, zoals nagellak removers, nagelvijlen, base- en topcoats. De basecoats dienen ook ter versteviging van de nagels.

Er worden ook producten verkocht naast de nagelproducten, waaronder maskers voor handen, voeten, het gezicht en de ogen. Make-up producten waaronder lipsticks, lipbalsems, highlighters en blush worden ook aangeboden. De plant power collectie bestaat uit nagellak die voor 73% gemaakt is van plantaardige producten. Deze nagellak ook wel de 21-free nagellak genoemd, is dierproefvrij en is geschikt voor veganisten.

Er worden verschillende aanbiedingen gedaan door Nails.Inc. Studenten, jongeren en sleutelfiguren krijgen speciale kortingen. Ook worden er regelmatig producten in de aanbieding geplaatst. Verder krijgt elke nieuwe klant 10% korting op zijn of haar eerste bestelling en wordt deze klant geïnformeerd over alle nieuwe producten en aanbiedingen. Indien klanten vragen of klachten hebben, kunnen deze gemaild worden naar de klantenservice op hello@nailsinc.com of er kan een brief gestuurd worden. De klantenservice reageert binnen 48 uren van maandag tot vrijdag tussen 9:00 am en 5:30 pm. Na het plaatsen van een bestelling wordt deze binnen 2 tot 5 dagen geleverd. De betaling kan geschieden middels verschillende creditcards, zoals Visa, MasterCard, Maestro, maar ook via PayPal.

Complimenten, klachten en tips voor Nails.INC
Koop je vaker jouw nagelartikelen bij Nails.INC? Vertel andere potentiële klanten dan wat jij vond van de kwaliteit van de producten, maar ook van de klachtenafhandeling of het proces voor levering tot aan huis. Wat was de werkelijke houdbaarheid van de nagellak en droogde het inderdaad binnen de aangegeven tijd? Reviews geven een bredere kijk op de producten en dienstverlening van een winkel en helpen klanten een handje bij het maken van hun keuze.