100% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
Maëlle
De website was super makkelijk om te gebruiken, man! Alles stond netjes en overzichtelijk, precies hoe ik het graag heb als ik iets wil kopen. Normaal gezien ben ik niet zo van die lidmaatschappen,...Lees verder
P
Piron
In de laatste 10 jaar heb ik gemerkt dat die producten echt goed zijn voor mijn huid. Ik heb altijd super goede huidverzorgingsproducten en make-up gebruikt (zoals Merle Norman, Lancome, en nog wat...Lees verder
M
M. Verlinden
Ik ben echt blij dat ik mijn favoriete producten online kan bestellen! Het was super makkelijk om de dingen te vinden die ik wilde kopen. Ik gebruik al jaren No. 7 producten en ik heb nog nooit een...Lees verder
J
Jana
Ik heb al eens andere producten van dat bedrijf gebruikt. Nadat ik een reclamespot had gezien over de Future Renew-producten, dacht ik dat ik ze wel eens kon proberen. De website was handig en had ...Lees verder
E
Eline Hermans
De bestelling was weer op tijd, gelukkig maar. Ik gebruik al jaren het mannen serum en de oogcrème en mijn vrienden zeggen altijd hoe goed mijn huid eruitziet. Jammer genoeg is de mannen moisturize...Lees verder

Reviews (10)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eenvoudig website navigeren

  De website was super makkelijk om te gebruiken, man! Alles stond netjes en overzichtelijk, precies hoe ik het graag heb als ik iets wil kopen. Normaal gezien ben ik niet zo van die lidmaatschappen, maar deze keer heb ik me toch ingeschreven bij mijn aankoop. Ik vind altijd goeie koopjes en zo was het simpel om snel mijn keuze te maken en wat spulletjes te bestellen die ik wil uitproberen. Jullie scoren echt beter dan Amazon als het op online shoppen aankomt. Bedankt voor al die verbeteringen die jullie doorvoeren. Bye bye Walgreens, ik kom hier niet meer. Hun service is echt achteruit gegaan, dus waarom zou ik nog daarheen gaan?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Skin care and makeup products

  In de laatste 10 jaar heb ik gemerkt dat die producten echt goed zijn voor mijn huid. Ik heb altijd super goede huidverzorgingsproducten en make-up gebruikt (zoals Merle Norman, Lancome, en nog wat andere merken). Op mijn 82ste heb ik niet zó veel rimpels op mijn gezicht. En de prijs die ik betaal voor die producten is een extra bonus, als je kijkt naar de resultaten die ik krijg. Toen ik begon met het gebruiken van die producten, heette het nog Boots en zag ik hun winkel in Engeland.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Online winkelen No. 7 producten

  Ik ben echt blij dat ik mijn favoriete producten online kan bestellen! Het was super makkelijk om de dingen te vinden die ik wilde kopen. Ik gebruik al jaren No. 7 producten en ik heb nog nooit een slechte ervaring gehad. Vroeger ging ik naar de winkels die No. 7 producten verkochten en kocht ik daar wat ik nodig had. Maar uiteindelijk ontdekte ik dat ik mijn favoriete items online kon bestellen, en dat is veel handiger voor mij dan helemaal naar Louisville, KY te rijden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop Future Renew-producten

  Ik heb al eens andere producten van dat bedrijf gebruikt. Nadat ik een reclamespot had gezien over de Future Renew-producten, dacht ik dat ik ze wel eens kon proberen. De website was handig en had veel info, ook enkele video's. Dat maakte het kiezen makkelijker en dus heb ik besloten om online te bestellen in plaats van naar de winkel te gaan. Ik zal laten weten wat ik van de nieuwe producten vind, zodra ik ze heb geprobeerd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mannenproducten

  De bestelling was weer op tijd, gelukkig maar. Ik gebruik al jaren het mannen serum en de oogcrème en mijn vrienden zeggen altijd hoe goed mijn huid eruitziet. Jammer genoeg is de mannen moisturizer in de witte verpakking al een tijdje niet meer beschikbaar. Mijn dermatoloog had me die nochtans aangeraden. En nu heeft mijn Walgreens geen mannenproducten van No7 meer, enkel nog spullen voor vrouwen. Heel vervelend allemaal.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Nieuwe Future Renew huidverzorgingsproducten

  Ik ben al jaren een trouwe klant en ik heb onlangs de nieuwe Future Renew huidverzorgingsproducten gekocht. Ik ben 81 jaar, maar eerlijk gezegd lijkt mijn huid er beter uit te zien dan toen ik jonger was. Ze voelt zo zacht aan en dankzij de nieuwe producten is de roodheid bijna helemaal verdwenen. Ik ben echt blij met het resultaat en zal zeker No7 blijven gebruiken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  langdurig gebruik van producten.

  Ik gebruik deze producten al 12 jaar en ik vind ze altijd geweldig. Ik bestel ze liever online dan in de hippe beautywinkels, want dat is gemakkelijker voor mij. Maar ik denk eraan om ergens anders te kijken. Het afrekenen wordt namelijk een probleem. Ik zou graag PayPal willen gebruiken in plaats van alleen een creditcard.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  mooie producten

  Ooh, ik ben echt dol op die producten!! Ik mis die poeder nog steeds in de mooie zwarte verpakking. Dat was echt mijn favoriet! Ik vind het nieuwe design van de verpakking niet zo leuk (niet zo strak of sexy), maar ach ja, ik zal het eens proberen. Dezelfde inhoud, gewoon niet zo sexy aan de buitenkant.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Finishing powder

  Ik wil opnieuw jouw finishing powder proberen. De vorige keer kreeg ik verkeerde info over de kleur die ik moest kopen, want degene die ik had was licht/medium, wat niet in jouw kleuropties zit. Nu zie ik dat je twee mediums vermeldt, ik hoop dat je me de juiste keuze aanbeveelt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  vertrouwen, teleurstelling

  Ik voel me echt teleurgesteld in dat bedrijf en hun manier van doen. Ik had goede dingen gehoord over het product en de redelijke prijzen, maar mijn eigen ervaring was iets helemaal anders. Ik kreeg een e-mail met een extra korting nadat ik de website had bezocht en een eerste korting had gezien. Dat heeft me overtuigd om mijn aankoop te voltooien. Maar toen ik probeerde de tweede korting te gebruiken, zeiden ze me dat die niet geldig was. Daar werd ik echt gefrustreerd van, want dat was helemaal niet wat ze hadden beloofd. Ik heb toch mijn bestelling geplaatst, maar deze teleurstelling heeft mijn positieve gevoelens over het product en de ervaring wel aangetast.


Anderen bekeken ook