ErvaringenSite

  Ervaringen Nuxe

  Ouder worden is één van de weinige constanten in het leven. Het is een factor die ons allemaal verbindt, niemand kan eraan ontsnappen. Waar dat een eeuw geleden synoniem was voor rimpels, een slechte huid en andere duidelijke ouderdomsverschijnselen, is dat vandaag de dag al veel minder, dankzij cosmetica en verzorgingsproducten van bedrijven zoals Nuxe. Dergelijke producten online aankopen is nog een stap in de goede richting. Wil je weten wat klanten van Nuxe te zeggen hebben over dit bedrijf? Lees dan gauw verder want op Ervaringensite kun je alle reviews vinden.

  Over Nuxe
  Nuxe is een van oorsprong Frans merk, opgericht door Aliza Jabès in 1989. Momenteel is het bedrijf gevestigd in London, Verenigd Koninkrijk. Nuxe maakt onderdeel uit van THG, The Hut LTD, een internationaal bedrijf met een heleboel andere webshops onder beheer. The Hut zelf heeft Manchester Airport als geregistreerd adres. Nuxe heeft reeds in bekende publicaties gestaan, waaronder Cosmopolitan, Elle, Glamour, Refinery29 en NewBeauty. Je kunt met dit bedrijf in contact komen via Facebook, Instagram en Twitter. Er is ook een Youtube kanaal, waarop ze allerlei filmpjes over hun producten en merk tonen. Wil je hen liever rechtstreeks bereiken, dan kan dat via de telefoon of via een live chat.

  Producten en diensten van Nuxe
  Nuxe is een webshop waar je terecht kan voor allerlei natuurlijke cosmetica, huid- en lichaamsverzorgingsproducten. Deze zijn onderverdeeld in categorieën zoals Gezicht, Anti-veroudering, en Lichaam. Hiernaast zijn er ook bepaalde collecties, een soort verzamelmand van gerelateerde producten, denk aan Huile Prodigieuse, Nuxe Organic en The Range. Je kunt ook een cadeautje kopen voor iemand via de site van Nuxe. Voor al deze producten kun je betalen met Visa, Mastercard, Maestro, Discover en PayPal.

  Wat betreft aanbiedingen heeft Nuxe ook een aantal troefkaarten, waaronder een 15% korting op je eerste bestelling. Studenten krijgen ook korting, en iedereen krijgt gratis staaltjes bij een bestelling. Zodra je voor een bepaald bedrag bestelt, zal je verzending gratis zijn. Deze verzendingen zullen ook te allen tijde kunnen worden nagegaan, zodat je altijd kan zien waar je pakketje zich bevindt. Je hebt ook de mogelijkheid om te kiezen voor Express Shipping, waarmee je voor een meerprijs je levering binnen 2 tot 3 werkdagen zal ontvangen. Wil je dit nog sneller, dan is Premium Shipping misschien een optie en kun je het binnen 1 tot 2 werkdagen verwachten. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor hun nieuwsbrief, waarmee je exclusieve aanbiedingen kan ontvangen. Nuxe heeft een “verwijs een vriend” programma, waarmee je geld kan verdienen als je mensen naar hun website verwijst.

  Klachten, complimenten en tips voor Nuxe
  Vanaf het moment dat je niet tevreden bent met je bestelling, geeft Nuxe je de mogelijkheid om dit in 4 stappen te retourneren. Na ontvangst van het product zal je dan binnen 14 dagen je geld terug hebben. Het is natuurlijk ook leuk voor potentiële klanten van Nuxe om te weten te komen waarom je niet tevreden bent over je bestelling. Schrijf hiervoor dus zeker een beoordeling en vertel over jouw ervaringen met Nuxe. Ook als alles wel in orde was en je super tevreden bent is het leuk om eens een review te schrijven, hier op Ervaringensite.

  ONLINE SHOP WITH ME AT 2AM 🛍 💛 *muckbang and poor decisions*

  Nuxe
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Nuxe

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Nuxe een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Nuxe. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Nuxe actief?

  Nuxe is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Nuxe gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.