ErvaringenSite

  Ervaringen OpenSky

  Wanneer je wel eens op een online marktplaats rondgekeken hebt dan is je vast opgevallen dat het aanbod erg veelzijdig is. Het mooie van een online marktplaats is dat doordat er verschillende aanbieders hun producten aanbieden, je een interessante mix van producten aangeboden krijgt. Op internet zijn er aardig wat verschillende marktplaatsen te vinden met ieder een eigen samenstelling van klanten en aanbieders. Maar op welke marktplaats moet u als consument zijn? Of op welke marktplaats moet u juist zijn als leverancier? OpenSky is een van de bestaande marktplaats op internet en om erachter te komen wat voor partij OpenSky is om mee zaken te doen, kun je hier op Ervaringensite.be reviews lezen van mensen die je voor zijn gegaan. Hun ervaringen en meningen helpen je om een goede keuzen te maken voor de meest ideale marktplaats voor jou als consument of als leverancier.

  Over OpenSky

  Het bedrijf OpenSky is opgericht in 2009 in New York, in de Verenigde Staten. OpenSky is een online marktplaats dat verkopers en consumenten samen brengt. Vandaag de dag zijn er meer dan zeventig duizend onafhankelijke verkopers die hun producten aanbieden op het platform. En meer dan een miljoen geregistreerde klanten die dagelijks e-mails en promotie ontvangen van evenementen op de webpagina. Het bedrijf werd uitgeroepen door Fast Company als een van de vijftig meest innovatieve bedrijven. Daarnaast riep Forbes OpenSky uit als een van de meest veel belovende bedrijven van America.

  Online Shop စလုပ်တော့မယ်ဆိုရင်

  Producten en diensten van OpenSky

  OpenSky biedt een marktplaats aan voor zowel consumenten als verkopers. Onder verschillende productgroepen laten ze beide partijen samen komen, te weten; Kleding, Accessoires, Sieraden, Huis, Keuken, Elektronica, Schoonheid en Welzijn. Het aanbod is erg uitgebreid, met name doordat er veel verschillende leveranciers hun producten aanbieden. Op de homepage van de site staat een overzicht van de meest verkochte artikelen en zogeheten flash sale, dit zijn producten waar op dat moment grote kortingen op gegeven kunnen worden. Wat ook op de homepage aangeboden wordt zijn de zogeheten exclusieve merken, die enkel en alleen op OpenSky verkocht worden. Daarnaast is er op OpenSky ook een aparte aanbiedingen pagina, waar allerlei verschillende producten met relatief veel korting word aangeboden al dan niet met een tijdslimiet.
  Producten die via OpenSky verkocht worden moet binnen vier dagen verstuurd worden en vervolgens binnen 10 dagen bezorgd zijn waar dan ook op het vaste land van Amerika. Tot en met 2021 leverde OpenSky nog niet in Nederland en /of België, dit zou echter in de toekomst kunnen veranderen.

  Ervaringen, mening, review, tips en klachten OpenSky

  Heeft u ooit als consument producten gekocht via OpenSky? Of heeft u misschien ooit als leverancier uw producten aangeboden op het platform van OpenSky? In beide gevallen willen we u vragen om een review hier op onze site Ervaringensite.be achter te laten en zo ons te helpen met het scheppen van betrouwbare beelden van bedrijven. Uw ervaringen en meningen met betrekking tot OpenSky en misschien wel tips en klachten helpen inzicht te geven bij verwachtingen die men kan hebben van dit bedrijf. Voor veel mensen erg waardevol en daarom bij voorbaat dank!

  OpenSky
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over OpenSky

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is OpenSky een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over OpenSky. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is OpenSky actief?

  OpenSky is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen, Electronica, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van OpenSky gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.