ErvaringenSite

  Ervaringen Oshkosh

  Heb je zelf ook een kroost? Dan ben je ongetwijfeld op de hoogte van de soms zware strijd die je moet voeren met vadertje tijd. Kinderen groeien immers zo snel, en als je kleding koopt die de ene dag nog een aantal maten te groot lijkt, zal die binnen de kortste keren al te klein zijn. En dan moet je opnieuw naar de winkel. Gelukkig zijn er een heleboel opties om kinderkleding online aan te kopen, zoals bij Oshkosh. Dit portaal is immers volledig ingesteld op het aanbieden van kleding voor kinderen, dat je online kan kopen en bij je thuis kan laten afleveren. Wil je weten wat andere ouders te zeggen hebben over Oshkosh? Dan ben je bij Ervaringensite goed terecht gekomen, want hier kun je immers allemaal ervaringen en beoordelingen vinden, dus informeer je zeker goed.

  Over Oshkosh
  Oshkosh is een internationale webstore voor kinderkleding. Het bedrijf is gevestigd in de Verenigde Staten, heeft daar tientallen fysieke winkels en maakt onderdeel uit van Carter’s Inc, een overkoepelend corporatie met een heleboel andere merken onder beheer, waaronder Skip Hop, Just One You en Simple Joys. Dit bedrijf richt zich op 3 pilaren: Environmental, Social en Governance (ESG), wat betekent dat ze zich willen inzetten voor een betere wereld. Oshkosh zit ook op social media, dus als je hen Leuk wil vinden, wil volgen of gewoon communiceren met dit bedrijf kun je dat doen via Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram en YouTube. Het is ook mogelijk om je in te schrijven voor de nieuwsbrief van Oshkosh.

  Producten en diensten van Oshkosh
  Oshkosh verkoopt kinderkleding, zowel in fysieke winkels als via een webstore. Via dat laatste kun je gewoon online shoppen en de producten dan bij je thuis laten afleveren. Oshkosh richt zich zowel op baby’s (onesies, jurkjes, broekjes, jumpers, bodysuits, topjes, rompers, zwemkledij, pullovers, pyjama’s, enzovoort), als op kinderen van alle leeftijden tot 14 jaar. Min of meer alle soorten kledij zijn beschikbaar. Naast individuele kledingstukken aankopen kun je er ook voor kiezen om “sets” aan te schaffen, dus bepaalde collecties en kledingstukken die samenhoren, zoals bij een uniform of bepaalde stijl.

  Wil je iemand een cadeautje geven maar weet je niet meteen wat te kopen? Dan heeft Oshkosh ook een aantal cadeaubonnen beschikbaar. De producten kunnen verscheept worden naar meer dan 80 landen. Let wel op dat niet alle producten hier beschikbaar voor zijn, zoals bad- en lichaamsverzorgingsproducten, meubels en cadeaubonnen. Je kunt betalen voor je bestelling met Visa en Mastercard.

  Klachten, complimenten en tips voor Oshkosh
  Ook voor internationale bestellingen is het mogelijk om je product terug te sturen, mits je daar niet tevreden over zou zijn. Je moet Oshkosh natuurlijk wel eerst op de hoogte ervan stellen, en de klantendienst zal je dan extra uitleg geven. Schrijf zeker ook een review op Ervaringensite, waarin je kunt uitleggen waarom je je bestelling wil terugsturen. Ben je er niet tevreden over, heb je een klacht? Wat was er precies mis? Andere mensen kunnen veel leren van jouw ervaringen, dus of het nu om een complimentje of een klacht gaat, een beoordeling neerpennen wordt zeker erg gewaardeerd.

  PRODUCTS YOU NEED TO START AN ONLINE STORE!

  Oshkosh
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Oshkosh

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Oshkosh een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Oshkosh. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Oshkosh actief?

  Oshkosh is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kinderen & baby

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Oshkosh gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.