91% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

E
Eric van Loo
24option.com biedt je veruit de meeste mogelijkheden. Je kunt er in binaire opties handelen, in turbo's en in lange termijn opties. Zelf handel ik meestal in turbo's. 24option biedt zeker het hoogs...Lees verder
T
T. Maes
Ik was echt blij verrast door het brede assortiment van kwaliteitsvolle lingerie in deze winkel. Er waren zoveel verschillende stijlen en maten dat het moeilijk was om een keuze te maken. Gelukkig ...Lees verder
A
Alexis
De luxe collectie erotische spullen van deze webshop is gewoonweg fantastisch. Ze hebben een groot aanbod aan plezierkledij en speeltjes die jouw plezier naar een hoger niveau tillen. Echt een aanr...Lees verder
N
N. Coppens
Onlangs heb ik een product ontvangen waarbij er een probleem was met het dopje. Ik heb dit meteen gemeld aan de klantendienst rond 17u op de dag dat ik het product ontving. Ze reageerden meteen en ...Lees verder
N
Niels Servais
Je weet wel, de prijs/kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van die site zijn echt top! Maar jammer genoeg heeft de levering wat langer geduurd dan ik had verwacht, dus bestel op tijd als je iets sn...Lees verder

Alle reviews (11)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Veruit het meest geavanceerde platform

  24option.com biedt je veruit de meeste mogelijkheden. Je kunt er in binaire opties handelen, in turbo's en in lange termijn opties. Zelf handel ik meestal in turbo's. 24option biedt zeker het hoogste rendement en het beste platform. Grafisch ziet het er allemaal top uit en de mogelijkheden die je binnen het platform hebt zijn ongekend. Nadeel is wel dat het platform vrij zwaar is en dat je dus een erg rappe internetverbinding nodig hebt. (Ligt hier een mooie glasvezellijn, dus dat is hier geen probleem). Succes allemaal en blijf goed opletten want er zitten forse risico's aan he ;)


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kwaliteits lingerie

  Ik was echt blij verrast door het brede assortiment van kwaliteitsvolle lingerie in deze winkel. Er waren zoveel verschillende stijlen en maten dat het moeilijk was om een keuze te maken. Gelukkig kon ik rekenen op het behulpzame personeel om me te helpen beslissen. De bestelling werd heel discreet en verzorgd geleverd, en ik werd goed op de hoogte gehouden van het hele proces. Alles was tot in de puntjes geregeld en dat vond ik echt top.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Luxe collectie erotisch materiaal

  De luxe collectie erotische spullen van deze webshop is gewoonweg fantastisch. Ze hebben een groot aanbod aan plezierkledij en speeltjes die jouw plezier naar een hoger niveau tillen. Echt een aanrader voor wie op zoek is naar nieuwe ervaringen en sensaties. Bovendien wordt alles discreet verstuurd, dus dat zorgt voor extra gemoedsrust. Dus, als je op zoek bent naar iets opwindends, dan is dit dé plaats om te zijn!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Probleem met product

  Onlangs heb ik een product ontvangen waarbij er een probleem was met het dopje. Ik heb dit meteen gemeld aan de klantendienst rond 17u op de dag dat ik het product ontving. Ze reageerden meteen en de volgende dag had ik al een nieuw product in handen. De service was echt snel en efficiënt, ik ben heel tevreden met hoe het is opgelost en wil het team bedanken voor hun snelle reactie en het vervangen van het product.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bestelling en levering

  Je weet wel, de prijs/kwaliteit en gebruiksvriendelijkheid van die site zijn echt top! Maar jammer genoeg heeft de levering wat langer geduurd dan ik had verwacht, dus bestel op tijd als je iets snel nodig hebt. ;-)


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verscheidenheid aan producten

  Ik heb al meerdere keren producten besteld en ik ben telkens tevreden geweest! Het aanbod is enorm en de kwaliteit van de producten is altijd top. De levering is snel en de producten worden altijd goed verpakt geleverd. Ik ben echt blij met mijn ervaringen met deze online shop en zal zeker in de toekomst opnieuw bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Clothes, toys, and games

  OMG, ik ben helemaal gek op deze winkel! Ze hebben van alles, van kleren tot speelgoed en spelletjes. En weet je wat? Ik heb nog nooit klachten gehad! Alles is altijd van goede kwaliteit en voor een goede prijs. Als je de winkel binnenkomt, behandelen ze je als een normale klant, niet alsof je iets ondeugends komt kopen. Ik shop nooit ergens anders voor mijn spullen, de andere winkels kunnen gewoon niet tippen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Discrete en snelle levering

  Ik was echt blij met hoe snel en discreet mijn bestelling geleverd werd. De spullen die ik had besteld, waren precies wat ik ervan had verwacht qua materiaal en vorm. Alleen was het een beetje moeilijk om de juiste maat te kiezen, maar dat lag niet aan de winkel. Al bij al ben ik een tevreden klant.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lingerie en speeltjes

  Altijd tevreden, maar ik vind wel dat er minder keuze is sinds de vernieuwing. Zou het leuk vinden om meer acties, kortingscodes en promoties te ontvangen om op de hoogte te blijven van nieuwe producten. Zou het ook mogelijk zijn om een catalogus per post naar mijn adres te sturen?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Bed-post restraint set

  Ik was echt teleurgesteld in de leveringsservice. Ik had mijn bestelling op tijd geplaatst, maar helaas liep de levering vertraging op. Normaal zou het op zaterdag aankomen, maar dankzij PostNL kwam het pas op maandag aan. Dit was zo frustrerend, vooral omdat ik het product echt dringend nodig had. Ik denk dat ik in de toekomst moet opletten bij bestellingen vanuit België. Het is misschien tijd om te zoeken naar een andere bezorgingsfirma die betrouwbaarder is. Ik denk dat ik mijn volgende aankoop ergens anders zal doen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van sexy lingerie

  Ik vond meteen wat ik zocht op de website en het bestellen verliep vlot. Jammer genoeg liep het fout bij de levering, want de postbode smeet gewoon mijn pakketje door de deur en vertrok zonder iets te laten tekenen, hoewel dat wel nodig was. Dit vond ik heel onbeleefd en onprofessioneel. Ik had meer respect verwacht voor mijn privacy en discretie.


Anderen bekeken ook