Packlinq

Alle reviews

Packlinq

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Inktwereld merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Inktwereld
1 reviews

Moet je voor persoonlijke of professionele doeleinden documenten printen en wil je graag weten waar je online printerinkt kunt kopen? Dan zou het a...

Disposables.bio merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Disposables.bio
1 reviews

In de huidige tijd wordt men zich gelukkig steeds meer bewust van het feit dat we goed moeten zorgen voor de omgeving waarin wij leven. Het gebruik...

Printwinkel merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Kantoor, hobby & feest producten
Printwinkel
1 reviews

Printers zijn vandaag de dag niet meer uit ons bestaan weg te denken. Even snel een document uitprinten, in zwart/wit of kleur. En dan blijken bijv...

HEMA merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Mode producten
HEMA
1 reviews

HEMA: wie kent deze winkel niet? De HEMA is een van de bekendste warenhuisketens en verkoopt zowel food als non-food.Over HEMA Ooit wel eens naged...

Packlinq

Een leuke verrassing, verrukkelijk gebak of een ander product goed verpakken doet u natuurlijk met goede verpakkingsmateriaal. Online zijn er verpakkingen in diverse, kleuren, formaten en materialen te verkrijgen. Maar, wat is de kwaliteit van het aangeboden verpakkingsmateriaal? Wordt er gedegen advies verstrekt bij aankoop? Gaat het om ecologisch verantwoord verpakkingsmateriaal, dat milieuvriendelijk afbreekbaar is? Met de informatie verkregen uit de reviews van ErvaringSite bent u veel op weg geholpen in uw zoektocht naar kwaliteit verpakkingsmateriaal. Wij verzamelen de meningen van klanten, die al een ervaring hebben met aanbieders, zodat u weet wat u te wachten staat als u een bestelling plaatst. Uw reactie is welkom.

Over Packlinq
Packlinq is een webshop, die verschillende soorten inpak- en opbergmaterialen verkoopt. Hierbij kunt u denken aan enveloppen tot dozen om spullen in op te bergen. Packlinq (vroeger Emceepack) is opgericht in 2001 in Zibo, China en produceert als distribueert verpakkingsmaterialen voor gebruik in de handel, industrie en consumptiegoederen. Zij verkopen het voor consumenten en bedrijven. Bedrijven en verpakkingsgroothandelaren kunnen bij Packlinq via de optie Packlinq Zakelijk hun bestellingen aan verpakkingen of materialen in grote hoeveelheden plaatsen.

Producten en diensten van Packlinq
Packlinq zegt diverse zakken aan te bieden, zoals de normale plastieken zakken, zakken met veilige sluiting, speciale plastieken zakken en plastieken zakken zonder sluitopties. Zelfs de hersluitbare plastic zakken kunt u in grote hoeveelheden kopen. Andere type zakken die bij Packlinq te verkrijgen zijn, zijn onder meer de voedselveilige zakken en zakken met vouw en nog vele andere opties.  Naast de zakken bieden ze ook dozen aan. Deze zijn opgedeeld in de categorie kristalheldere dozen, gondeldozen, cupcake dozen nog enkele ander dozen. Veder kunt u op de site terecht voor plastic portefeuille, enveloppen, versierelastiek, kaarten, inktjet fotopapier, notables en nog meer kantoor artikelen. Ook biedt packlinq passe-partouts, foam vellen en kartonnen vellen aan, waarmee u kunt knutselen.

Verzending, garantie en betalen bij Packlinq
Hebt u bij Packlinq vóór 4 uur besteld? Dan wordt de order dezelfde dag nog verzonden uit hun voorraad. Bij hobby producten kan het twee dagen of langer duren, omdat deze vanuit een ander magazijn worden verstuurd. Bij packlinq kunt u kiezen uit een afhaalpunt of het product laten bezorgen. Als u uw bestelling geleverd wilt hebben, dan kan dit in Nederland tegen een vergoeding van 5,25 euro per order en in België 7,09 euro per order.

Complimenten, klachten en tips voor Packlinq
Meer dan 10 jaar ervaring, trendsettende klanten en elke dag worden meerdere nieuwe verpakkingen gecreëerd bij Packlinq. Ze zijn te bereiken op +31 252 830 000 en e-mail info@packlinq.com. Al bekend met Packlinq? Zal het lang duren, voordat de passe-partouts zullen worden bezorgd? En hoe zit het met de klantenservice van het bedrijf? Hebt u al een kantoorartikelen of verpakkingsmateriaal besteld via Packlinq? Laat uw ervaring met het bedrijf achter op ErvaringenSite.

Wij willen klanten van meer informatie voorzien over de diensten van het bedrijf, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Vanaf hoeveel kan men afnemen bij het bedrijf? Hoe is de klantenservice? Kon u alles goed opbergen? Laat ons het weten!

Nog geen verpakkingsartikelen besteld van Packlinq? Bent u benieuwd hoeveel cadeautjes kunnen worden verpakt met een vel verpakkingspapier? Lees, dan de reviews van klanten die al een ervaring hebben met het bedrijf.