ErvaringenSite

  Ervaringen Packlinq

  Een leuke verrassing, verrukkelijk gebak of een ander product goed verpakken doet u natuurlijk met goede verpakkingsmateriaal. Online zijn er verpakkingen in diverse, kleuren, formaten en materialen te verkrijgen. Maar, wat is de kwaliteit van het aangeboden verpakkingsmateriaal? Wordt er gedegen advies verstrekt bij aankoop? Gaat het om ecologisch verantwoord verpakkingsmateriaal, dat milieuvriendelijk afbreekbaar is? Met de informatie verkregen uit de reviews van ErvaringSite bent u veel op weg geholpen in uw zoektocht naar kwaliteit verpakkingsmateriaal. Wij verzamelen de meningen van klanten, die al een ervaring hebben met aanbieders, zodat u weet wat u te wachten staat als u een bestelling plaatst. Uw reactie is welkom.

  Over Packlinq

  Packlinq is een webshop, die verschillende soorten inpak- en opbergmaterialen verkoopt. Hierbij kunt u denken aan enveloppen tot dozen om spullen in op te bergen. Packlinq (vroeger Emceepack) is opgericht in 2001 in Zibo, China en produceert als distribueert verpakkingsmaterialen voor gebruik in de handel, industrie en consumptiegoederen. Zij verkopen het voor consumenten en bedrijven. Bedrijven en verpakkingsgroothandelaren kunnen bij Packlinq via de optie Packlinq Zakelijk hun bestellingen aan verpakkingen of materialen in grote hoeveelheden plaatsen.

  How I run my Online ART Shop (For Artists)

  Producten en diensten van Packlinq

  Packlinq zegt diverse zakken aan te bieden, zoals de normale plastieken zakken, zakken met veilige sluiting, speciale plastieken zakken en plastieken zakken zonder sluitopties. Zelfs de hersluitbare plastic zakken kunt u in grote hoeveelheden kopen. Andere type zakken die bij Packlinq te verkrijgen zijn, zijn onder meer de voedselveilige zakken en zakken met vouw en nog vele andere opties. Naast de zakken bieden ze ook dozen aan. Deze zijn opgedeeld in de categorie kristalheldere dozen, gondeldozen, cupcake dozen nog enkele ander dozen. Veder kunt u op de site terecht voor plastic portefeuille, enveloppen, versierelastiek, kaarten, inktjet fotopapier, notables en nog meer kantoor artikelen. Ook biedt packlinq passe-partouts, foam vellen en kartonnen vellen aan, waarmee u kunt knutselen.

  Verzending, garantie en betalen bij Packlinq

  Hebt u bij Packlinq vóór 4 uur besteld? Dan wordt de order dezelfde dag nog verzonden uit hun voorraad. Bij hobby producten kan het twee dagen of langer duren, omdat deze vanuit een ander magazijn worden verstuurd. Bij packlinq kunt u kiezen uit een afhaalpunt of het product laten bezorgen. Als u uw bestelling geleverd wilt hebben, dan kan dit in Nederland tegen een vergoeding van 5,25 euro per order en in België 7,09 euro per order.

  Complimenten, klachten en tips voor Packlinq

  Meer dan 10 jaar ervaring, trendsettende klanten en elke dag worden meerdere nieuwe verpakkingen gecreëerd bij Packlinq. Ze zijn te bereiken op +31 252 830 000 en e-mail info@packlinq.com. Al bekend met Packlinq? Zal het lang duren, voordat de passe-partouts zullen worden bezorgd? En hoe zit het met de klantenservice van het bedrijf? Hebt u al een kantoorartikelen of verpakkingsmateriaal besteld via Packlinq? Laat uw ervaring met het bedrijf achter op ervaringensite.be.

  Wij willen klanten van meer informatie voorzien over de diensten van het bedrijf, zodat zij weten waar ze aan toe zijn. Vanaf hoeveel kan men afnemen bij het bedrijf? Hoe is de klantenservice? Kon u alles goed opbergen? Laat ons het weten!

  Nog geen verpakkingsartikelen besteld van Packlinq? Bent u benieuwd hoeveel cadeautjes kunnen worden verpakt met een vel verpakkingspapier? Lees, dan de reviews van klanten die al een ervaring hebben met het bedrijf.

  Packlinq
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Packlinq

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Packlinq een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Packlinq. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Packlinq actief?

  Packlinq is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Packlinq gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.