36% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

C
Clémence Georges
Mijn bestelling bij jullie heeft echt veel te lang geduurd. Meer dan 10 dagen in plaats van de beloofde 2 tot 5 dagen. Toen ik contact probeerde op te nemen met de klantendienst, kreeg ik enkel het...Lees verder
M
Maëlle
Wat een bende schurken! Ik heb mijn bestelling geplaatst op 1 januari, terug gestuurd en nog steeds geen terugbetaling ontvangen. En nu horen we dat de website gesloten is! Zo'n bekend merk da...Lees verder
O
Olivia Lenaerts
Ik heb onlangs verschillende modellen schoenen gekocht voor mezelf en mijn familie. Helaas heb ik herhaaldelijke problemen ondervonden met de kwaliteit van de productie. Op de canvasmodellen spring...Lees verder
V
Vercammen
Mijn hoge sneakers zijn na amper 2 maanden gebruik al aan het uit elkaar vallen. De zolen zijn in tweeën aan het scheuren en daardoor zijn ze niet meer te dragen. Zo'n slechte kwaliteit heb ik...Lees verder
M
Martens
Na een tijdje Pataugas te kopen, moet ik zeggen dat ik teleurgesteld ben in het nieuwe assortiment. Ik ben altijd een fan geweest van het merk, maar de recente veranderingen zijn niet echt mijn sti...Lees verder

Alle reviews (14)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  lange levertijd, slechte klantenservice, hoge retourkosten

  Mijn bestelling bij jullie heeft echt veel te lang geduurd. Meer dan 10 dagen in plaats van de beloofde 2 tot 5 dagen. Toen ik contact probeerde op te nemen met de klantendienst, kreeg ik enkel het antwoordapparaat, zelfs tijdens de zogenaamde openingstijden. Dit is echt teleurstellend. En dan nog eens dat lange wachten voor de terugbetaling, en dan nog die hoge retourkosten! Als klant voelde ik me helemaal niet gewaardeerd, dit is niet bepaald professioneel te noemen. Ik zou deze winkel echt niet aanraden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Schoenen

  Wat een bende schurken! Ik heb mijn bestelling geplaatst op 1 januari, terug gestuurd en nog steeds geen terugbetaling ontvangen. En nu horen we dat de website gesloten is! Zo'n bekend merk dat zijn klanten zo behandelt, het zijn gewoon schurken!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Achat de plusieurs modèles pour moi et ma famille

  Ik heb onlangs verschillende modellen schoenen gekocht voor mezelf en mijn familie. Helaas heb ik herhaaldelijke problemen ondervonden met de kwaliteit van de productie. Op de canvasmodellen springen de klinknagels eraf en het leer is kwetsbaar, vooral aan de hiel. Het grootste gebrek dat ik heb opgemerkt, is dat alle schoenen erg oncomfortabel zijn, waarschijnlijk vanwege het ontbreken van anatomie en demping in de zool. Bovendien lijkt de pasvorm van de schoenen niet goed te zijn. Ik moest comfortzolen toevoegen om het comfort te verbeteren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Hoge sneakers, kwaliteitsprobleem

  Mijn hoge sneakers zijn na amper 2 maanden gebruik al aan het uit elkaar vallen. De zolen zijn in tweeën aan het scheuren en daardoor zijn ze niet meer te dragen. Zo'n slechte kwaliteit heb ik nog nooit meegemaakt, zelfs mijn goedkopere schoenen gaan langer mee. En het contact met het merk heeft niets opgeleverd, ze weigeren het probleem aan te pakken.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  teleurstellend nieuw assortiment

  Na een tijdje Pataugas te kopen, moet ik zeggen dat ik teleurgesteld ben in het nieuwe assortiment. Ik ben altijd een fan geweest van het merk, maar de recente veranderingen zijn niet echt mijn stijl. De kwaliteit lijkt ook minder te zijn dan voorheen. Hopelijk verbeteren ze snel, anders zal ik ergens anders moeten gaan zoeken naar schoenen die bij mij passen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  bestelling geplaatst eind januari met retour mogelijk tot 10 februari

  Ik heb mijn bestelling op 6 februari teruggestuurd naar Pataugas, maar heb sindsdien helemaal niets meer gehoord. Echt schandalig en teleurstellend. Geen respons op telefoon of e-mails. Slechte klantenservice en communicatie. Ik heb nog steeds mijn geld niet terug en voel me echt in de steek gelaten.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop tijdens solden, geannuleerd wegens stockbreuk

  Ik had iets besteld tijdens de solden, maar jammer genoeg kreeg ik te horen dat het geannuleerd was wegens een gebrek aan voorraad. Ik kreeg enkel een kort mailtje waarin stond dat mijn geld zou worden terugbetaald. Toen ik vroeg wanneer dat precies zou gebeuren, kreeg ik een kort antwoord alsof het allemaal vanzelfsprekend was. Ik voelde me helemaal genegeerd en was echt niet tevreden over hoe dit werd afgehandeld. Als je goede klantenservice verwacht, kan je maar beter deze winkel vermijden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop geannuleerd

  Ik was helemaal klaar om mijn schoenen te ontvangen, maar helaas werden mijn bestellingen geannuleerd. Het lijkt erop dat dit vaak gebeurt in deze winkel, want ik ben niet de enige die dit al heeft meegemaakt. Het is echt teleurstellend dat ze hun logistiek niet goed kunnen beheren en klanten niet op tijd kunnen leveren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Wandelschoenen

  Onlangs heb ik een paar wandelschoenen gekocht en tot mijn teleurstelling was de kwaliteit niet zo goed. Na anderhalf jaar begonnen de schoenen al flink versleten te raken. Toen ik hierover contact opnam en te horen kreeg dat een terugbetaling enkel mogelijk was binnen een jaar na aankoop, voelde ik me echt genegeerd en slecht geïnformeerd. De verkoper bood enkel zijn excuses aan en kwam niet met een gepaste oplossing. Ik had verwacht dat de schoenen langer mee zouden gaan en dat er een betere klantenservice zou worden aangeboden.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen voorraad

  Hey, ze waren helaas uitverkocht, maar hebben me volledig terugbetaald. Dus betrouwbaar merk en vriendelijke klantenservice.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Boots in December

  Ik heb onlangs in december een paar laarzen gekocht bij deze winkel. De kwaliteit van de laarzen is uitzonderlijk en ik ben zeer tevreden met mijn aankoop. De laarzen zijn comfortabel en stijlvol, en het gebruikte materiaal is van hoge kwaliteit. De klantenservice was ook erg behulpzaam bij het assisteren van mijn aankoop, en heeft mij voorzien van alle informatie die ik nodig had. Algemeen ben ik extreem blij met mijn laarzen en zou deze winkel ten zeerste aanraden aan iedereen die op zoek is naar hoogwaardige schoenen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Misleidend en teleurstellend

  Ik was echt ontgoocheld toen ik ontdekte dat de schoenen die ik wou kopen eigenlijk niet beschikbaar waren, ook al stonden ze op de website. Het was duidelijk dat het bedrijf moeite had om hun voorraadsysteem bij te houden, waardoor ze eigenlijk een misleidende strategie voerden met 70% korting op schoenen die niet eens bestonden. Dat voelde echt aan als tijdverspilling en nu twijfel ik erover of ik ooit nog iets bij hen zal bestellen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  coole schoenen

  Na 5 dagen begonnen de veters van mijn nieuwe schoenen al te rafelen vanwege een slechte afwerking. Ik heb er goed op gelet om ze niet te strak te knopen, maar na ongeveer twintig keer dragen is de rechter veter gesprongen en de linker zal snel volgen. Mijn Palladiums, die ik twee jaar lang gedragen heb, hebben nog steeds perfecte veters. Voor mij is het duidelijk, ik ga terug naar Palladium. De kwaliteit is veel beter voor dezelfde prijs.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van prachtige schoenen

  Ik ben echt super blij met mijn nieuwe schoenen! Ze zijn zo mooi en passen perfect bij mijn jeans. De website was super duidelijk en de levering en verpakking waren top. De kwaliteit van de schoenen is ook echt top en ik ben echt super tevreden met mijn aankoop. Ik zou het zeker aanraden aan anderen die op zoek zijn naar mooie schoenen.


Anderen bekeken ook