ErvaringenSite

  Ervaringen Paula's Choice

  Het kopen van schoonheids- en beautyproducten werd ons als klanten nog nooit zo makkelijk gemaakt. Met zo'n grote keuze aan bedrijven en online shops die hun assortiment aanbieden vind je vrij snel de producten die je nodig hebt. Maar is de webshop waar je ze wilt bestellen wel te vertrouwen? Is de kwaliteit van de verkochte producten echt zo goed als beweerd wordt? En hoe zit het met service van de shop als je een klacht indient? Om meer over dit soort zaken te weten te komen adviseren we je om reviews van andere klanten te lezen. Deze reviews worden op onze website gepubliceerd om klanten zoals jij alle informatie te verschaffen die je nodig hebt. We hopen je op die manier behulpzaam te zijn een weldoordachte keuze te maken.

  Over Paula's Choice

  Paula's Choice is een wereldwijd opererend cosmeticabedrijf dat in 1995 als één van de eersten ter wereld online gelanceerd werd. Het bedrijf is opgericht door Paula Begoun die midden jaren zeventig als jonge medewerkster van een warenhuis werd ontslagen omdat ze de waarheid sprak tegen klanten. Na het lanceren van haar eigen boek en een optreden bij Oprah Winfrey in 1985 volgde dus Paula's Choice dat sinds 2005 in Europa verkrijgbaar is. Het Europese hoofdkantoor staat in Nederland en klanten kunnen de klantenservice iedere werkdag tussen 09.00 en 18.00 uur contacteren. Je kunt bellen of e-mailen met al je vragen over producten en bestellingen. Natuurlijk kun je op deze manier ook een klacht indienen als je niet tevreden bent met een artikel dat je besteld hebt.

  Cheapest Dog & Pet Shop||Buy Pets Online|| Vikas Pet Shop||Dogs,Cats,Iguana,Snake

  De producten van Paula's Choice

  Bij Paula's Choice vind je een ruim aanbod aan schoonheidsproducten en make-up. De producten die hier verkocht worden zijn niet op dieren getest en voor de verpakkingen wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. Enkele van de producten die je hier kunt bestellen zijn gezichtsreinigers, exfolianten, crèmes voor overdag of 's nachts, serums en lipverzorgende artikelen. Je kunt een bestelling in deze online shop eenvoudig en veilig afrekenen met methodes zoals creditcard, iDeal, PayPal of Klarna. Bovendien is Paula's Choice aangesloten bij het Webshop Keurmerk waardoor aankopen gewaarborgd zijn. Ben je uiteindelijk niet tevreden met je bestelling? Dan heb je 60 dagen de tijd om het product terug te sturen.

  Reviews over Paula's Choice

  Maak jij als klant gebruik van de producten van Paula's Choice? Dan wil je ons vast wel helpen om andere consumenten te informeren over hoe deze online shop met klanten en hun wensen omgaat. Dit kun je heel eenvoudig doen door een review over het bedrijf op onze website te plaatsen. Op die manier kunnen nieuwe klanten zien wat jij hebt meegemaakt. Jouw beoordeling is bovendien belangrijk voor ons omdat we zo kunnen laten zien hoe alle klanten samen de service van Paula's Choice waarderen. Wacht dus niet langer en neem even de moeite om over jouw ervaring te schrijven. Jouw inzet wordt nu al op prijs gesteld en als je zelf ook reviews leest dan weet je dat je niet achter kunt blijven.

  Paula's Choice
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Paula's Choice

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Paula's Choice een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Paula's Choice. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Paula's Choice actief?

  Paula's Choice is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Persoonlijke verzorging

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Paula's Choice gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.