ErvaringenSite

  Ervaringen Peter Hahn

  Wie op zoek is naar kleren om te kopen via het internet kan zijn lol op. Er zijn duizenden bedrijven die online kleding verkopen. Veel mensen zijn nogal huiverig om via het internet dingen aan te schaffen. En dat is met een reden. Er zijn genoeg oplichters die in de praktijk niet doen wat ze op hun website beloven; spullen komen niet aan, de kwaliteit is ontoereikend, verkeerde spullen opgestuurd. Het kan voor behoorlijk wat narigheid zorgen. Zeker wanneer het gaat om grote dingen, zoals vakanties boeken of duurdere aankopen. Het is dan ook niet zo vreemd dat de vergelijkingssites zoals ErvaringenSite.be als paddenstoelen uit de grond lijken te komen. Heeft u ervaring met de webshop van Peter Hahn? Laat dan ook uw beoordeling op onze site achter. Want iedere mening telt.

  Over Peter Hahn
  De kledingwinkel Peter Hahn bestaat inmiddels al meer dan 50 jaar. Het bedrijf ’PETER HAHN’ is in 1964 opgericht door het duo Margit en Peter Hahn. Het begon allemaal met de productie en verkoop van jassen, mantels en dekens van exotisch lamawol, en groeide in de loop van de tijd uit tot een succesvolle Europese multi onderneming met bijna 1.000 medewerkers. PETER HAHN is een dochteronderneming van TriStyle Mode GmbH. Het hoofdkantoor is gelegen in Duitsland, in een klein stadje op een paar kilometer van de hoofdstad Stuttgart. Vanaf hier worden er zaken gedaan met de klanten in Duitsland, Zwitserland, Oostenrijk, België, Nederland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Zweden en Denemarken.

  Producten en Diensten van Peter Hahn
  Peter Hahn is een kleding winkel voor jong en oud. Er is van alles te koop: vrouwen pantalons, heren pullovers, sportieve kleding voor jongens en meisjes en er is een zomer en een wintercollectie. Het bedrijf zegt belang te hechten aan persoonlijk advies en eersteklas service via alle verkoopkanalen. De doelstelling is om de klanten regelmatig te verrassen met hoogwaardige producten en nieuwe mode. De slagzin van het bedrijf luidt: Our fashion – your style. De kleding die te koop word aangeboden is zoveel mogelijk gemaakt van natuurlijke materialen, zoals fijn Supima®-katoen, het fijnste kasjmier, natuurlijk linnen en briljante zijde. Er is een strikte kwaliteitscontrole en het assortiment bestaat ui meer dan 250 bekende merken, waaronder designermerken zoals Basler, Brax, Bogner en ook merken zoals Fadenmeister Berlin, Looxent en Fluffy Ears, die exclusief zijn voor PETER HAHN.

  Complimenten, Klachten en Tips over Peter Hahn
  Heeft u wel eens iets besteld bij Peter Hahn? Vertel ons wat u vond van de service, het product en de prijs. Is alles goed gegaan met uw bestelling? Was u tevreden over de geleverde producten? Wij horen het graag van u! Laat uw review bij ons achter! Bij onze vergelijkingssite wordt niemand betaald om een review af te geven. Het gaat om beoordelingen van echte klanten, zoals u en ik. Alleen zo kunnen wij waarborgen een objectieve vergelijkingssite te zijn. ErvaringenSite.be de beste reviewsite van Nederland en België te maken?

  Interview with World War II Fighter Pilot Peter Hahn

  Peter Hahn
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Peter Hahn

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Peter Hahn een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Peter Hahn. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Peter Hahn actief?

  Peter Hahn is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Peter Hahn gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.