Petsonline

Alle reviews

Petsonline

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?

H
Hanneke Koper
Ja echt een leuke webwinkel. Ze leveren snel en ik vond het een heel leuk pakketje geworden ook! Wel jammer dat de verzendkosten niet gratis zijn alleen.Lees verder

Alle reviews (1)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Echt een leuke webwinkel

  Ja echt een leuke webwinkel.

  Ze leveren snel en ik vond het een heel leuk pakketje geworden ook!

  Wel jammer dat de verzendkosten niet gratis zijn alleen.


Anderen bekeken ook

Autobench.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Autobench.be

1 reviews

Je wilt je trouwe viervoeter natuurlijk overal met je meenemen. Jullie gaan samen op avontuur en reizen het liefst samen de hele wereld rond. Het m...

Dog's Companion | HondenBed.be merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Dog's Companion | HondenBed.be

0 reviews

Een eigen slaapplek voor de hond is iets waar iedere hondeneigenaar mee te maken krijgt. Rust is voor een hond, net als voor ons, belangrijk. ...

MHS Minihorseshop merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

MHS Minihorseshop

0 reviews

De paardensport is niet goedkoop, maar je wilt wel altijd het beste voor je paarden. MHS Minihorseshop heeft alles wat je nodig kunt hebben om je p...

Webshop Voor Honden.nl merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Dierenwinkels producten

Webshop Voor Honden.nl

0 reviews

Gemak dient de hondenliefhebber Soms komt het totaal niet uit om langs de dierenwinkel of de dierenafdeling van het tuincentrum te gaan. Of altijd...

Petsonline

Heeft u een huisdier zoals een kat of een hond, en bent u op zoek naar producten voor uw huisdier? Denk bijvoorbeeld aan speelgoed, verzorging en onderhoud, kleding of iets voor onderweg. Dit kunt u allemaal terug vinden op de online webshop www.petsonline.be. 

Heeft u al eens eerder een aankoop gedaan van dit bedrijf? Wat heeft u ervaart of wat is uw mening over dit bedrijf? Zo niet, wat hebben andere consumenten ervaart of wat zijn hun bevindingen? 
Wij van ErvaringenSite verzamelen allerlei reviews van consumenten die al eerder een aankoop hebben gedaan van verschillende bedrijven en daarbij ook hun ervaringen graag met mensen zoals u willen delen. Wij zijn een onafhankelijk platform waar onafhankelijke en échte consumenten hun bevindingen kunnen uiten om zo een idee te geven wat er verwacht kan worden en of de verwachtingen ook kloppen met die van uw zelf. Zo zorgen wij er samen voor dat u weet hoe het bedrijf functioneert, of het doet wat het beloofd en of het  zoveel mogelijk kwaliteit levert. 

Over Petsonline
Petsonline is een Belgische online webshop dat zich heeft gespecialiseerd in het verkopen van dierenartikelen/producten. Zo kunt u eenvoudig terecht op de website waarbij u een ruime keuze aan artikelen krijgt aangeboden. Bovendien wordt het assortiment door dit bedrijf grondig bijgehouden en dagelijks aangevuld. Zo bent u er zeker van dat wat u zoekt er ook bij staat, zo niet kunt u dit nog altijd aangeven. Heeft u een hond of een kat als huisdier? Dan bent u op het juiste adres. 

Als u denkt dat dit alles is, dan heeft u het mis! Bovendien biedt dit bedrijf ook nog eens een ruime aanbod aan vakantiehuizen met uw huisdier. Het bedrijf probeert zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen zodat u de juiste keuze maakt. Of u nou lekker lang op vakantie gaat of een weekje of weekendje even weg wilt zijn, is er altijd wel een passend aanbod.

Diensten
Van voerbakken tot drinkfonteinen, van hondenhalsbanden tot exclusieve en verlichtende halsbanden en van krabpalen voor uw kat tot verzorging en preventie voor verschillende vlooien of ziektes. Dit en nog veel meer kunt u terug vinden op de website. Voor advies kunt u vrijwel altijd terecht bij dit bedrijf. Zij helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw huisdier. Er vinden vrijwel wekelijks aanbiedingen plaats, waar u misschien wel iets leuks tussen kunt vinden. 

Heeft u een product of artikel voor uw huisdier gekocht, maar achteraf bleek dit toch niet de juiste te zijn, en wilt u het dan toch nog retourneren? Dan is dit geen enkel probleem bij dit bedrijf. Zolang u maar voor de 14 dagen bedenktijd retourneert zult u een vergoeding krijgen. Bovendien kunt u ervoor kiezen om achteraf te betalen wat altijd een pluspunt is. De bestellingen worden zo snel mogelijk geleverd en bij een besteding van boven de €49, - is de levering geheel gratis.

Klachten
Voor eventuele klachten of vragen kunt u altijd terecht bij de uitstekende klantenservice van dit bedrijf. Zo kunt u voor telefoongesprekken bellen op het nummer dat beschreven staat op de website. Wilt u liever een mail sturen? Dan is dit ook geen probleem en kunt u dit eenvoudig op de website verzenden. Zij proberen u zo snel mogelijk antwoordt te geven.

Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf? 
Graag zouden wij hier meer over willen weten zodat we toekomstige klanten hierbij kunnen helpen.

Goede online dierenwinkel of niet? Lees de meningen van duizenden Belgen en weet of u hier wel of niet moet kopen! Lees ervaringen en beoordelingen bij ErvaringenSite