ErvaringenSite

  Ervaringen Petsonline

  Heeft u een huisdier zoals een kat of een hond, en bent u op zoek naar producten voor uw huisdier? Denk bijvoorbeeld aan speelgoed, verzorging en onderhoud, kleding of iets voor onderweg. Dit kunt u allemaal terug vinden op de online webshop www.petsonline.be.

  Heeft u al eens eerder een aankoop gedaan van dit bedrijf? Wat heeft u ervaart of wat is uw mening over dit bedrijf? Zo niet, wat hebben andere consumenten ervaart of wat zijn hun bevindingen?
  Wij van ErvaringenSite verzamelen allerlei reviews van consumenten die al eerder een aankoop hebben gedaan van verschillende bedrijven en daarbij ook hun ervaringen graag met mensen zoals u willen delen. Wij zijn een onafhankelijk platform waar onafhankelijke en échte consumenten hun bevindingen kunnen uiten om zo een idee te geven wat er verwacht kan worden en of de verwachtingen ook kloppen met die van uw zelf. Zo zorgen wij er samen voor dat u weet hoe het bedrijf functioneert, of het doet wat het beloofd en of het zoveel mogelijk kwaliteit levert.

  Over Petsonline

  Petsonline is een Belgische online webshop dat zich heeft gespecialiseerd in het verkopen van dierenartikelen/producten. Zo kunt u eenvoudig terecht op de website waarbij u een ruime keuze aan artikelen krijgt aangeboden. Bovendien wordt het assortiment door dit bedrijf grondig bijgehouden en dagelijks aangevuld. Zo bent u er zeker van dat wat u zoekt er ook bij staat, zo niet kunt u dit nog altijd aangeven. Heeft u een hond of een kat als huisdier? Dan bent u op het juiste adres.

  Als u denkt dat dit alles is, dan heeft u het mis! Bovendien biedt dit bedrijf ook nog eens een ruime aanbod aan vakantiehuizen met uw huisdier. Het bedrijf probeert zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen zodat u de juiste keuze maakt. Of u nou lekker lang op vakantie gaat of een weekje of weekendje even weg wilt zijn, is er altijd wel een passend aanbod.

  BHU UET PET Online Form 2020 Admission Form कैसे भरे | Online Payment

  Diensten

  Van voerbakken tot drinkfonteinen, van hondenhalsbanden tot exclusieve en verlichtende halsbanden en van krabpalen voor uw kat tot verzorging en preventie voor verschillende vlooien of ziektes. Dit en nog veel meer kunt u terug vinden op de website. Voor advies kunt u vrijwel altijd terecht bij dit bedrijf. Zij helpen u graag om de juiste keuze te maken voor uw huisdier. Er vinden vrijwel wekelijks aanbiedingen plaats, waar u misschien wel iets leuks tussen kunt vinden.

  Heeft u een product of artikel voor uw huisdier gekocht, maar achteraf bleek dit toch niet de juiste te zijn, en wilt u het dan toch nog retourneren? Dan is dit geen enkel probleem bij dit bedrijf. Zolang u maar voor de 14 dagen bedenktijd retourneert zult u een vergoeding krijgen. Bovendien kunt u ervoor kiezen om achteraf te betalen wat altijd een pluspunt is. De bestellingen worden zo snel mogelijk geleverd en bij een besteding van boven de €49, - is de levering geheel gratis.

  Klachten

  Voor eventuele klachten of vragen kunt u altijd terecht bij de uitstekende klantenservice van dit bedrijf. Zo kunt u voor telefoongesprekken bellen op het nummer dat beschreven staat op de website. Wilt u liever een mail sturen? Dan is dit ook geen probleem en kunt u dit eenvoudig op de website verzenden. Zij proberen u zo snel mogelijk antwoordt te geven.

  Heeft u in het verleden een klacht gehad, klacht ingediend of een vraag gesteld aan dit bedrijf?
  Graag zouden wij hier meer over willen weten zodat we toekomstige klanten hierbij kunnen helpen.

  Goede online dierenwinkel of niet? Lees de meningen van duizenden Belgen en weet of u hier wel of niet moet kopen! Lees ervaringen en beoordelingen bij ErvaringenSite

  Petsonline
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (1)

  9
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  8
  Prijs
  rating
  8
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Echt een leuke webwinkel

  Ja echt een leuke webwinkel.

  Ze leveren snel en ik vond het een heel leuk pakketje geworden ook!

  Wel jammer dat de verzendkosten niet gratis zijn alleen.

  Door: Hanneke Koper24-05-2016
  Bestellen
  rating
  Service
  rating
  Prijs
  rating
  Levering
  rating
  Zou hier weer kopen
  Ja
  9
  rating

  Schrijf zelf een review over Petsonline

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Petsonline een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 1 ervaringen geplaatst over Petsonline. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 9 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Petsonline actief?

  Petsonline is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Dierenwinkels

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Petsonline gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.