ErvaringenSite

  Ervaringen Poederbaas

  Op zoek naar eigentijdse kleurrijke sportkleding? Op het internet zijn heel veel webshops te vinden die zelf ontworpen kleding en accessoires aanbieden. Onze vergelijkingssite geeft u als consument de mogelijkheid om een beeld te krijgen van de kwaliteit van de aangeboden goederen en de service van het bedrijf, zonder dat u een bestelling hoeft te plaatsen. Laat u adviseren door anderen die u al zijn voorgegaan. Heeft u zelf ervaring met een van de bedrijven die in onze gids opgenomen zijn? Laat hier uw review achter! Het invullen van een beoordeling kost slechts enkele minuten. Wij krijgen geen financiële vergoeding van de bedrijven die opgenomen zijn in onze gids, en garanderen dat wij zowel uw positieve, maar ook uw negatieve ervaringen op onze site kunnen plaatsen. Op deze manier willen wij ervoor zorgen dat onze vergelijkingssite de meest volledige en objectieve vergelijkingssite wordt van België en Nederland.

  Over Poederbaas
  Dit bedrijf is ontstaan vanuit de liefde voor de wintersport, met name in de meer extreme sporten zoals freeride skiën en snowboarden. Het uitdelen van door oma gebreide en gehaakte kleurige beanies en mutsen op de skipistes was een groot succes. In 2010 werd de webshop Poederbaas opgericht om de eigen ontwerpen aan te bieden aan een breder publiek. Inmiddels heeft Poederbaas haar assortiment uitgebreid met hoodies, gemaakt van organische materialen. Het bedrijf gaat prat op het fair trade principe met oog voor kwaliteit. Het bedrijf staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel op een adres in Amsterdam. Klanten kunnen hun bestellingen online bestellen en afrekenen, en voor vragen is er een e-mailadres en een telefoonnummer wat in werktijden gebeld kan worden.

  Producten en Diensten van Poederbaas
  Poederbaas staat voor grappige, unieke wintersportkleding. Er is een ruime keuze aan handgemaakte mutsen, gekleurde beanies voor mannen, vrouwen en kinderen. Behalve de door oma’s gehaakte hoofddeksels is er ook een ruim aanbod aan kleurige beanies sjaals, warme handschoenen, hoofdbanden, oorwarmers en hoodies, sokken, t-shirts en sweaters.
  Alhoewel Poederbaas zich vooral concentreert op de sportieve beoefenaars van extreme wintersporten is de sportieve kleding en de met de hand gehaakte mutsen ook zeer geliefd bij de hippe skateboarders en andere sportievelingen en jeugd.

  Complimenten, Klachten en Tips over Poederbaas
  Oma’s mutsen zijn uniek. Maar helaas heeft niet iedereen een oma die er lol in heeft om gekleurde mutsen te haken en sjaals te breien. Standaard beanies komen vaak in de kleuren zwart of grijs, maar in deze webshop vind je hier ook felgekleurde beanies in de kleuren roze, paars, felgroen en geel. Heeft u wel eens iets bij deze webshop besteld? Vertel ons over uw ervaring! Wij zijn benieuwd naar de kwaliteit van de aangeboden goederen. Hoe zit oma’s muts? Ziet deze er net zo mooi uit als op de website? En hoe reageren deze gekleurde producten op de wasmachine of het natte weer? Geven ze wel voldoende warmte? Geef ons uw beoordeling zodat andere consumenten iets meer over de producten en het bedrijf te weten kunnen komen. U mag zowel positieve als negatieve punten noemen. Alle reviews worden door ons geplaatst.

  buying my dream wardrobe ! online shop with me !

  Poederbaas
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Poederbaas

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Poederbaas een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Poederbaas. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Poederbaas actief?

  Poederbaas is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor, Mode

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Poederbaas gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.