Private Sport Shop

Alle reviews

Private Sport Shop

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Sinner merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Sinner
1 reviews

Heeft u een sport zonnebril, skihelm, skihandschoenen, skibril of iets heel anders gekocht bij Sinner? Deel hier uw review over deze webshop. Daar ...

Websa merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Wonen producten
websa
1 reviews

Wat? Heb jij het ook al gehoord? Vind jij het ook heerlijk om een review te lezen of een beoordeling van een bedrijf om daarna te beslissen of je w...

Autovendi merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Autovendi
2 reviews

Ongekend of niet? Autovendi.be! Het idee van de site ErvaringenSite is om mensen een beoordeling te laten geven over ondernemers en bedrijven om zo...

Subside Sports merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Sport & Outdoor producten
Subside Sports
1 reviews

Ben je op zoek naar de shirts van alle voetbalclubs die dit seizoen de Champions League gehaald hebben? Of kan je dat shirt van jouw favoriete club...

Private Sport Shop

Bent u opzoek naar een nieuwe sportoutfit? Bent u al in meerdere winkels in geweest en nog steeds niet geslaagd? Dan is het zoeken op internet een logische vervolgstap. Hier zult u er al snel achter komen dat het aanbod en aantal aanbieders enorm is. Het is lastig voor u als consument om te achterhalen wie van de aanbieders te vertrouwen zijn en wat er achter een bepaalde webwinkel schuilgaat. Wie is betrouwbaar in hetgeen ze vermelden op hun website? In uw zoektocht zou u zo maar eens Private Sport Shop tegen kunnen komen. Ze zijn een online sportwinkel en beweren een betrouwbare partner te zijn met efficiënte service, kwaliteitsproducten en zouden de beste prijzen hanteren. Dit klinkt natuurlijk heel mooi, maar om erachter te komen wat anderen van dit bedrijf vinden, bent u hier aan het juiste adres. Hier op ErvaringenSite leest u reviews met daarin meningen en ervaringen van mensen die daadwerkelijk bekend zijn met Private Sport Shop en haar producten. Op basis van wat u hier leest kunt u een gedegen beslissing nemen om al dan niet zaken te doen met het bedrijf.

Over Private Sport Shop
Private Sport Shop is online winkel dat zich richt op het aanbieden van sportartikelen tegen lage prijzen. Het bedrijf is in 2011 gestart door een aantal vrienden in Frankrijk die niet begrepen waarom men relatief veel moet betalen voor sportartikelen, terwijl sporten juist zo goed voor mensen is. Private Sport Shop verzameld overproductie en -voorraad van de grote sportmerken uit Europa, daarmee voorkomen ze vaak vernietiging van de producten. Door scherpe prijzen bij de leveranciers te kunnen bedingen, krijgt u als consument ook scherpe prijzen aangeboden. Het lukt Private Sport Shop om producten tot en met een korting van tachtig procent aan te bieden. Dezelfde producten waren anders vernietigd en op die manier dragen ze bij Private Sport Shop bij aan het tegen gaan van onnodige afvalstromen en dragen indirect bij aan een beter milieu. Ze bieden meer dan drieduizend verschillende merken, die op hun beurt weer ongeveer honderd verschillende sporten beslaan.

Producten en diensten Private Sport Shop
De website van Private Sport Shop is ingedeeld in twee delen, te weten; Private Sales en The Shop. Wanneer u zich aanmeldt op de website krijgt u toegang tot het gedeelte Private Sales. Hierin vindt u producten en partijen die door het bedrijf zijn onderhandeld met leveranciers. Private Sport Shop heeft tot wel vijfentwintig keer per week een uitverkoop, waar u ook een nieuwsbrief van ontvangt. Voorraden zijn beperkt van zo’n uitverkoop en gezien de relatief lage prijs ook weer snel uitverkocht. Wel kunt u op de website zien per sport en merk welke uitverkoop eraan zit te komen, maar de inhoud ervan krijgt u alleen te zien door in te loggen. Naast Private Sales hebben ze ook een gedeelte gewijd aan een reguliere online sportwinkel. Bij The Shop vindt u sportproducten voor zowel mannen als vrouwen en kunt u een uitgebreid assortiment vinden per sport. U kunt tevens het aanbod op merk doorlopen en ze hebben een aparte pagina met zogeheten goede deals. Om het complete aanbod te kunnen zien in The Shop hoeft u zich niet aan te melden, wanneer u overgaat tot een bestelling dient u dit wel te doen. Uw bestelling wordt binnen vierentwintig uur verzonden door geheel Europa, dus ook Nederland en België.

Ervaringen, mening, review Private Sport Shop
Bent u reeds bekend met het bedrijf Private Sport Shop? Koopt u geregeld producten via de webwinkel? Leest u misschien wekelijks de nieuwsbrieven die ze versturen? Of heeft u wellicht contact met hen gehad via de klantenservice? Wanneer u ervaringen met het bedrijf heeft, dan willen we u vragen om deze met ons te delen. Wilt u alstublieft een review hier op onze site achterlaten met daarin uw mening, ervaringen en misschien ook wel terugkoppeling voor Private Sport Shop? Uw gedeelde informatie gaat anderen helpen in het verkrijgen van een helder beeld van de organisatie en haar producten. Daarvoor op voorhand dank voor uw genomen moeite.