ErvaringenSite

  Ervaringen Puzzle

  Ben jij een grote puzzelfan? Hou jij ervan om zoveel mogelijk puzzels te maken in je vrije tijd? Dan zou de webshopPuzzle wel eens interessant voor jou kunnen zijn. Puzzle is namelijk een online aanbieder van puzzels. In de afgelopen 22 jaar heeft het bedrijf zo'n 4.850.158 puzzels naar puzzelfanaten in heel Europa verzonden. Ben jij nou nieuwsgierig naar dit bedrijf? En zou jij wel meer willen weten over Puzzle? Bijvoorbeeld of het bedrijf wel betrouwbaar is? Wat de kwaliteit van de producten van Puzzle is? En hoe de klantenservice met vragen van klanten omgaat? Dan ben je bij ErvaringenSite aan het juiste adres! Op deze pagina hebben wij namelijk informatie, reviews en beoordelingen van voorgaande klanten van Puzzle voor jou op een rijtje gezet. Op die manier kun jij je alvast verdiepen in het bedrijf, zodat je uiteindelijk gemakkelijker kunt beslissen of je ook bij deze webshop wilt bestellen of toch nog even verder wilt kijken. Heb jij zelf puzzels van Puzzle thuis? Vergeet dan niet om een review over het bedrijf op deze pagina achter te laten.

  Over Puzzle

  Dit bedrijf is opgericht in 1999 en verkoopt sinds 2013 spellen en speelgoed online. Puzzle focust zich voornamelijk op liefhebbers van puzzels. Bovendien is Puzzle sinds 2014 de Europese marktleider voor wat betreft de online verkoop van puzzels. Op het moment van schrijven heeft het bedrijf 7424 verschillende puzzels in haar assortiment. Het bedrijf geeft tevens aan dat zij het assortiment regelmatig uitbreiden om aan de verwachtingen van alle puzzelfanaten te voldoen.

  Een aantal voorbeelden van merken die je op de webshop van Puzzle tegen zult komen zijn Jumbo, Ravensburger, The Wild Puzzle, Falcon, Jig & Puz, King International, Art Puzzle, DToys, Davici, Master Pieces, Studio 100, Wrebbit 3D en Eurographics.

  How I run my Online ART Shop (For Artists)

  De producten van Puzzle

  Puzzle heeft een breed assortiment aan puzzels in verschillende formaten, thema's en materialen. Je vindt er puzzels voor zowel kinderen als volwassenen. De formaten van de puzzels variëren van 2 stukjes tot aan 54.000 stukjes. Een aantal voorbeelden van thema's zijn dieren, landen, feestdagen, natuur, Disney en Harry Potter. Bovendien kun je er terecht voor houten puzzels, 3D puzzels, foto puzzels en allerlei accessoires voor het puzzelen zoals puzzelmatten.

  Heb jij een vraag voor Puzzle? Dan kun je het online contactformulier op de website invullen. Je zult dan binnen 24 uur antwoord krijgen op je vraag.

  Puzzle verzending

  Belgische klanten van Puzzle kunnen kiezen uit drie verschillende verzendopties: DPD verzending, DHL verzending en Mondial Relay verzending. De kosten voor verzending met DPD zijn €7.95 en je zult je bestelling dan binnen 2-3 dagen ontvangen. De verzendkosten voor verzending met DHL bedragen €19.95 en je kunt je pakketje dan binnen 3-5 dagen thuis verwachten. De laatste optie kost €6.95 en de levertijd bedraagt 5-10 dagen.

  Klanten uit Europa kunnen hun bestelling binnen 3-5 werkdagen verwachten en de verzendkosten verschillen per land.

  Klachten, Complimenten en Tips voor Puzzle

  Heb jij zelf wel eens producten op de webshop van Puzzle besteld? Dan zijn wij erg benieuwd naar jouw ervaring met deze producten en het bedrijf. Ben jij tevreden met jouw puzzels? En hoe heb jij het contact met de klantenservice van Puzzle ervaren? Laat jouw review over Puzzle achter op deze pagina en help daarmee andere puzzelfanaten met het vinden van de mooiste en leukste puzzels!

  Puzzle
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Puzzle

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Puzzle een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Puzzle. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Puzzle actief?

  Puzzle is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Kantoor, hobby & feest

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Puzzle gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.