ErvaringenSite

  Ervaringen RAD

  Motorrijden super stoer, maar dat is niet compleet zonder de juiste outfit. U zou beslist liever in een leuke outfit op uw motorfiets zitten. U heeft ook beschermingsmateriaal en andere attributen nodig. Bij RAD kunt u een assortiment aan motoruitrusting vinden. Maar wilt u eerst weten hoe RAD scoort bij anderen, voordat u bij hun langs loopt? Lees dan de reviews hier via ErvaringenSite om meer te weten te komen over wat RAD te bieden heeft, kwaliteit en de service. Klanten delen op dit platform hun ervaring met RAD, zodat u meer over hun te weten komt. U krijgt de gelegenheid om hen ook te vergelijken met andere sportkleding zaken, wat uw keuze gemakkelijker maakt.

  Over RAD
  RAD is een kledingzaak die zich gespecialiseerd heeft in motoruitrusting en accessoires. Rad is een bedrijf met meer dan 35 jaar ervaring in motorkledij en accessoires. Met meer dan 80 merken en 13.000 verschillende producten is er voor iedere motorrijder wel iets. Om uit te steken boven andere zaken, probeert RAD steeds de nieuwste producten aan te bieden met een ruime voorraad. Naast de webshop van rad heeft zij zich uit kunnen breiden met 8 winkels in België met meer dan 100.000 artikelen op voorraad voor sportieve, recreatieve, forenzende en alle andere motorrijders en motorrijdsters. Dus ook voor dames biedt RAD een ruim assortiment aan kleding en accessoires.

  Producten en diensten van RAD
  Rad heeft een ruim assortiment aan motorkleding en accessoires. In haar voorraad heeft RAD merken als IXS, Givi, Alpine, Shoei, LS2, Shark, Buff of een ander merk. Rad biedt u 30 dagen bedenktijd en u krijgt uw geld terug als u niet tevreden bent. Heeft u via de webshop 25 euro of meer besteedt, dan heeft u gratis levering tot aan huis. De webshop heeft een ruim assortiment met helmen, kleding, brillen, maskers, spiegels, batterijen, remmen en sleutelhangers. Heeft u een ongeval gehad, dan kunt u langs lopen bij RAD voor eventuele compensatie.

  De producten van RAD kunt u ook in België vinden.

  Complimenten, klachten en tips voor Rad
  De tevredenheid van de klant staat bij RAD hoog. Ze stelt u in de gelegenheid om van de klantenservice gebruik te maken op basis van de wettelijke waarborg voor consumenten van 2 jaar als u een onderdeel bij hun hebt besteld en u er problemen mee ervaart. U correspondeert het probleem met de gebruiksvoorwaarden van het product. U heeft 30 dagen bedenktijd en krijgt uw geld terug, als u niet tevreden bent.

  Heeft u al eens kleding gekocht bij de online webshop of bij een filiaal van RAD? Is de service van RAD op en top? Hoe staat het met de kwaliteit van hun producten? Krijgt u volop de informatie van de medewerkers van RAD die u verwacht? Deel nu uw ervaring met anderen, die overwegen ook een kijkje te nemen bij RAD.

  Bent u een fanatieke motorsporter of gewoon een motor fan en wilt u motorkleding of accessoires van RAD, maar u twijfelt nog, dan kunt u de reviews van andere klanten hier bij ErvaringenSite lezen.

  ...

  cheap thrift stores online *aesthetic + worldwide*

  RAD
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over RAD

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is RAD een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over RAD. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is RAD actief?

  RAD is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Sport & Outdoor

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van RAD gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.