Razer

Alle reviews

Razer

100% Zou hier weer kopen

Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews Schrijf een review

Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

Alle reviews (0)

  • Nog geen reviews!

    Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

Anderen bekeken ook

Skala merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Skala
2 reviews

Skala: Ervaringen Full HD Smart TVs, Apple iMacs, hybride gazelles… voor een paar tientjes. Te mooi om waar te zijn of gewoon een hele goed...

JBL merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
JBL
2 reviews

Top of niet? Wat anderen van dit bedrijf vinden. JBL is een online shop op het gebied van elektronica en multimedia. Het is een bedrijf welke jaarl...

Megagadgets merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Megagadgets
1 reviews

Megagadgets.be, goed, leuk, slecht, waardevol, interessant? Lees het hier allemaal. Het is goed om de ervaringen te delen met anderen en om te ontd...

Geeektech.com merklogo voor beoordelingen van online winkelen voor Electronica producten
Geeektech.com
5 reviews

Heeft u elektronica of gadgets nodig maar kunt u dat niet vinden in de winkels? Dan kunt u gadgets via de webshop geeektech.com gadgets bestellen. ...

Razer

Heeft je huidige laptop de geest gegeven of wil je je gewoon trakteren op nieuwe desktop pc, een console of smart glasses? Dan zou het aanbod van Razer misschien wel iets voor jou kunnen zijn. Of ken je de producten en diensten van dit bedrijf al? In dat geval zou het bijzonder fijn zijn als je ons enkele minuten van je kostbare tijd zou willen gunnen om op deze pagina een bondige review over jouw ervaring te schrijven. De door jou gegeven informatie kan namelijk bijzonder waardevol zijn voor andere potentiële klanten en hen helpen voor zichzelf uit te maken of de producten van Razer iets voor hen zouden kunnen zijn.

Over Razer
Het in 2005 opgerichte Razer™ zou 's werelds meest toonaangevende lifestylemerk voor gamers zijn. Het logo met de driekoppige slang is een van de meest herkende in de wereldwijde gaming- en e-sportsgemeenschappen. Met een fanbase in elk continent, heeft Razer 's werelds grootste gamer-georiënteerde ecosysteem van hardware, software en diensten ontworpen en gebouwd. Razer's bekroonde hardware omvat onder andere high-performance gaming randapparatuur en Blade gaming laptops. Het softwareplatform van dit bedrijf, met meer dan 125 miljoen gebruikers, omvat Razer Synapse (een Internet of Things-platform), Razer Chroma RGB (een eigen RGB-verlichtingssysteem dat duizenden apparaten en honderden games/apps ondersteunt), en Razer Cortex (een game-optimalisator en launcher). Deze onderneming heeft twee hoofdkantoren: één in Irvine in Californië en één in Singapore. Razer is genoteerd op de Hong Kong Stock Exchange.

Producten en diensten van Razer
Op de homepage van Razer kun je klikken op een van de voorgestelde categorieën, waaronder PC, Console, Mobile en Lifestyle. Deze categorieën zijn vervolgens opgedeeld in een aantal subcategorieën, zodat je makkelijk door het menu kunt navigeren en de kans groter is dat je vindt naar datgene waarnaar je op zoek bent. Als je een idee van een gewenst product hebt, kun je in het zoekvenster een bepaalde term of omschrijving ingeven. Om op de hoogte te blijven van toekomstige productlanceringen en promoties, kun je je via de website ook inschrijven op de nieuwsbrief van Razer. Via een functie op de website kun je ook nagaan welke fysieke winkels zich in jouw buurt bevinden die producten van dit bedrijf verkopen. Heb je vragen of opmerkingen voor het team van deze onderneming? Dan kun je een kijkje nemen op de pagina met veelgestelde vragen of het contactformulier op de website invullen.

Complimenten, klachten en tips voor Razer
Heb je al één of meerdere producten van deze winkel gekocht? Dan kun je op deze pagina een informatieve review over jouw persoonlijke ervaring met Razer schrijven. Zo kun je andere potentiële klanten helpen beslissen om al dan niet een bestelling bij deze onderneming te plaatsen. Je kunt onze bezoekers bijvoorbeeld laten weten of je tevreden bent met de kwaliteit van de producten, of de klantenservice vlot te contacteren was wanneer je vragen, opmerkingen of klachten had, en over de snelheid en manier waarop bestellingen verzonden worden. Wij zijn alvast razend benieuwd naar jouw verslag! Tot slot kun je hier klikken als je graag wilt weten wat mensen zoal schrijven over gelijkaardige bedrijven. Wij wensen je alvast veel leesplezier toe!