50% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

R
Robin
Elke keer zijn er wel één of twee pods die niet werken. Toen ik contact opnam met de klantendienst, moest ik echt tonnen video's maken om te bewijzen dat het product defect is. Echt een slecht...Lees verder
A
adam
Dit was de eerste keer dat ik bestelde bij de winkel, hoewel ik al geruime tijd een trouwe klant ben. Ik kreeg een eenvoudig gratis toestel bij mijn bestelling, wat een leuke verrassing was. Ik heb...Lees verder
R
R. Etienne
De hulp was echt slecht. Ik had gedoe met een bestelling uit Pakistan en heb de mensen in China gecontacteerd, maar die deden helemaal niks voor mij. Geen enkele reactie op mijn e-mails ontvangen.Lees verder
L
Loïc Delvaux
De bestelling ging vlot en de levering was snel, wat ik wel tof vond. Maar toch was ik teleurgesteld dat mijn gratis oplader opnieuw niet bij mijn bestelling zat. Het is al de derde keer dat ze me ...Lees verder
A
Alexis
Het toestel da'k gekocht hem, is nie compatibel me de verschillende vermogensniveaus. 't Is te moeilijk om in te ademen. 'k Hem da'k nie op voorhand ben geïnformeerd. 'k Zi...Lees verder

Reviews (12)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van pods

  Elke keer zijn er wel één of twee pods die niet werken. Toen ik contact opnam met de klantendienst, moest ik echt tonnen video's maken om te bewijzen dat het product defect is. Echt een slechte klantenervaring en de klantenservice was totaal niet behulpzaam. Ik ga dit merk zeker NIET aanraden aan iemand in mijn omgeving.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Basic free device, collecting artisan styles

  Dit was de eerste keer dat ik bestelde bij de winkel, hoewel ik al geruime tijd een trouwe klant ben. Ik kreeg een eenvoudig gratis toestel bij mijn bestelling, wat een leuke verrassing was. Ik heb al 5 ambachtelijke stijlen, maar ik wil altijd meer verzamelen. Het zou geweldig zijn als er een optie was om credits te ontvangen die kunnen worden gebruikt voor een duurder toestel in plaats van een eenvoudige gratis te krijgen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop uit Pakistan

  De hulp was echt slecht. Ik had gedoe met een bestelling uit Pakistan en heb de mensen in China gecontacteerd, maar die deden helemaal niks voor mij. Geen enkele reactie op mijn e-mails ontvangen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Eenvoudig te verwerken, snelle levering, maar teleurgesteld over het niet ontvangen van de gratis oplader.

  De bestelling ging vlot en de levering was snel, wat ik wel tof vond. Maar toch was ik teleurgesteld dat mijn gratis oplader opnieuw niet bij mijn bestelling zat. Het is al de derde keer dat ze me deze belofte niet nakomen. Ik keek echt uit naar die extraatje bij mijn aankoop en het is frustrerend om dat telkens te moeten missen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Pod die niet geschikt is voor 3 niveaus vermogen

  Het toestel da'k gekocht hem, is nie compatibel me de verschillende vermogensniveaus. 't Is te moeilijk om in te ademen. 'k Hem da'k nie op voorhand ben geïnformeerd. 'k Zit toch wa teleurgesteld.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verkeerd afgeleverd

  Ik was eigenlijk blij toen mijn bestelling eindelijk geleverd werd, maar helaas was het naar het verkeerde appartementnummer gebracht. Ik moest praten met de bewoners daar om het hen te laten weten en te voorkomen dat ik eruit zou zien als een dief. Het was best vervelend en onprofessioneel van het bedrijf om zo'n fout te maken bij de levering. Gelukkig waren de mensen in het verkeerde appartement erg behulpzaam en is alles uiteindelijk goed gekomen, maar eigenlijk had dit niet mogen gebeuren.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Gemakkelijk te bestellen

  Ik was echt super tevreden met mijn bestelling bij jullie. De service was top, de levering was snel en het bestellen was echt makkelijk. Er zijn zoveel smaken om uit te kiezen en de prijs is ook beter dan wat je lokaal vindt. Mijn product kwam op tijd en in perfecte staat aan. Ik ben echt blij met hoe alles is verlopen bij jullie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Geen gratis toestel

  Ik kreeg een mail waarin stond dat ik een gratis toestel zou krijgen als ik meer dan £80 uitgeef. Mijn man en ik hebben meer dan £200 uitgegeven en wachten nog steeds! Waarom maken ze reclame als ze hun beloftes niet nakomen? Ze reageren zelfs niet op mijn e-mails!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Laat verzonden

  Ik heb al een paar keer rechtstreeks bij hen besteld en elke keer duurt het langer dan verwacht. Normaal gezien zou mijn bestelling dezelfde dag nog moeten vertrekken als ik voor 15.00 uur bestel, maar dat gebeurt niet. Het duurt nog steeds 3 werkdagen voordat mijn pakketje eindelijk vertrokken wordt. Wat een slecht verzendteam zeg.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Overgeschakeld naar een nieuw dampapparaat

  Ik ben onlangs overgestapt naar een nieuw dampapparaat en ik ben er echt dol op! De smaken zijn zo lekker en de damp is van supergoede kwaliteit. Het is ook heel gemakkelijk in gebruik en de batterij gaat lang genoeg mee voor wat ik dagelijks nodig heb. Ik ben echt blij dat ik deze switch gemaakt heb en zal zeker blijven genieten van mijn dampervaring.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  nieuwe sigaretten

  Die sigaretten smaken echt anders dan vorige keer, ze zijn zoet en proeven helemaal anders. Ook al hebben ze dezelfde naam. Dat heeft me een beetje in de war gebracht. Ik wil graag nog wat feedback geven over mijn vorige bestelling. Ik werd gecontacteerd door de mensen van dat bedrijf, het meisje aan de telefoon was echt heel vriendelijk en heeft me extra informatie gegeven en mijn probleem opgelost. Ik wil je heel erg bedanken voor je feedback en hulp bij het oplossen van mijn situatie.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Uitgebreid aanbod van smaken

  Het aanbod van smaken is echt indrukwekkend en zal zeker voldoen aan verschillende smaakvoorkeuren. Wat me vooral beviel, was de zachtheid van de trekjes, ze gaven een aangename keelhit zonder te intens te zijn. Ondanks dat de prijs wat hoger is, zou ik het toch aanraden aan mensen die willen overstappen.


Anderen bekeken ook