ErvaringenSite

  Ervaringen Routledge

  Routledge is een Britse wetenschappelijke uitgeverij. Dit betekent dat Routledge academische boeken, tijdschriften, handboeken en online naslagwerken publiceert. De uitgeverij is vooral gespecialiseerd in de humane en sociale wetenschappen. Op deze pagina kunt u de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Routledge lezen of u kunt daarnaast ook zelf uw eigen aanbevelingen, klachten en tips over de Britse uitgeverij achterlaten door middel van een review. Ook kunt u op deze website op andere soortgelijke bedrijven zoeken. Dit zodat u altijd en op elk moment van de dag weet waar u nou precies aan toe bent. Zo komt u dus ook nooit voor verrassingen te staan.

  Over Routledge

  De uitgeverij G. Routledge & Co. werd opgericht in het jaar 1851 door George Routledge (1812-1888). Hij baatte sinds 1836 in London een boekhandel uit. Zijn compagnon was de heer Frederick Warne. De firma naam werd in 1858 veranderd in Routledge, Warne & Routledge. De tweede Routledge in deze naam was Georgs zoon Robert Warne Routledge. Deze zoon stierf in 1859 en een andere zoon van George, Edmund werd eveneens een compagnon waardoor de firma in 1865 wederom werd hernoemd, ditmaal tot George Routledge & Sons. In 1998 werd Routledge een divisie en imprint van Taylor & Francis, na overname door de Taylor & Francis Group, waar ze nu nog steeds een divisie van zijn.

  ONLINE SHOP AUFBAUEN - Die 5 wichtigsten Fragen zum Geld verdienen mit einem Onlineshop

  Producten en diensten van Routledge

  Routledge was van oorsprong een algemene uitgeverij van populaire fictie, waaronder bijvoorbeeld werken van Edward Bulwer-Lytton en Benjamin Disraeli en non-fictie (geschiedenis en biografie). Deze boeken werden in standaard en in goedkope uitgaven uitgegeven. Ze zogenaamde Railway library was bijvoorbeeld speciaal bedoeld als goedkope lectuur voor trein reizigers. Een boekje uit die reeks kostte in het jaar 1859 1 shilling en sixpence (of ook wel anderhalve shilling). Maar de Britse uitgeverij gaf ook dure, geïllustreerde werken uit. Routledge heeft veel werken gepubliceerd van belangrijke auteurs zoals bijvoorbeeld Ludwig Wittgenstein, Karl Popper, Bertrand Russel, Herbert Marcuse, Claude Lèvi-Strauss en vele anderen.

  Veel van de eerdere werken zijn heruitgegeven in de Routledge Classics-reeks. Andere reeksen van Routledge zijn bijvoorbeeld de Routledge Handbook reeks en de Routledge Companion to..-reeks. Hedendaags publiceert Routledge academische boeken en tijdschriften, handboeken en online naslag werken. De uitgeverij is vooral gespecialiseerd in de humane en sociale wetenschappen. Als u klachten heeft over Routledge kunt u deze indienen bij de klanten service via het contact formulier op de website van het bedrijf.

  Aanbevelingen, klachten en tips van Routledge

  Heeft u nou ook een mening en/of beoordeling over het bedrijf Routledge? ErvaringenSite is opgericht om over verschillende bedrijven een transparant beeld te krijgen. Het is daarom ook goed om uw oordeel en/of mening door middel van een review over Routledge op ErvaringenSite te delen. Ook kunt u op ErvaringenSite de aanbevelingen, klachten en tips van andere mensen over Routledge vinden en uw eigen aanbevelingen, klachten en tips achterlaten. Lees hier dan ook de ervaringen van andere mensen over Routledge of laat uw eigen ervaring door middel van een review over de Britse uitgever Routledge nu achter.

  Routledge
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Routledge

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Routledge een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Routledge. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Routledge actief?

  Routledge is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Multimedia & Bladen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Routledge gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.