ErvaringenSite

  Ervaringen Samsung

  Wanneer je over een willekeurige elektronica afdeling loopt kan het bijna niet anders of je producten van Samsung tegenkomt. Een van de grotere namen als het gaat om het produceren van elektronische gadgets en apparatuur. De naam Samsung komt u tegen op smartphones, huishoudapparatuur en bijvoorbeeld tv’s. Wanneer u niet bekend bent met het bedrijf en u wel zou willen weten wat andere consumenten van Samsung en haar producten vinden, dan bent u hier op onze site aan het juiste adres. Hier op ErvaringenSite leest u ervaringen en meningen van mensen die daadwerkelijk bekend zijn met Samsung en wellicht een of meerdere producten bezitten. De informatie die u leest kunt u gebruiken om uw beeld en verwachtingen met betrekking tot Samsung op te baseren. Het zal u helpen met een eventuele toekomstige keuzes om al dan niet zaken met het bedrijf te doen.

  Over Samsung

  Samsung Electronics, zoals Samsung volledig heet, is een dochtermaatschappij van de uit Zuid-Korea komende Samsung Group. De Samsung Group werd opgericht in 1938 door Lee Byung-chul en was van oorsprong een handelsbedrijf. Vandaag de dag verzorgt de Samsung Group een vijfde van de totale export van Zuid-Korea en heeft naast Samsung, ook bedrijven in de bouw, scheepsbouw, medische toepassingen en onder andere verzekeringen. Pas in de jaren zestig startte Samsung Group met het produceren van elektronica en vandaag de dag is Samsung het vlaggenschip bedrijf van de groep en een van de grootste producenten ter wereld met betrekking tot elektronica.

  ONLINE SHOP WITH ME | ZARA, H&M, NA-KD | Julia Verbij

  Producten en Diensten Samsung

  Kijkend naar het aanbod op de website van Samsung, dan zien we dat de aangebodenelektronica producten verdeeld worden in; Mobiel, TV&AV, Huishoudelijk, IT en Smart Home. Onder de noemer Mobiel vindt u de Smartphones, de Tablets, Horloges, Galaxy Buds en accessoires met betrekking tot de draagbare gadgets. Bij TV&AV vindt u de diverse tv’s van Samsung, maar ook projectoren en diverse opties qua geluid, zoals subwoofers en soundbars. In de groep Huishoudelijk vindt u huishoudelijke apparaten zoals Koelkasten, Wasmachines, Drogers, Keukenapparatuur, stofzuigers en luchtreinigers. Wanneer u op zoek bent naar monitoren, digitale schrijfborden of bijvoorbeeld extra geheugen voor uw computer dan kunt u deze vinden onder IT. Als het gaat om Smart Home dan hebben ze een onderverdeling gemaakt in Entertainment ervaring, bewaking, kledingonderhoud en koken. U vindt hier allerlei producten en mogelijkheden om uw huis interactief te maken. De slogan van Samsung is "Do What You Can't" is wat het bedrijf voor haar klanten doet; grenzen verleggen.

  Reviews, Ervaringen, Klachten Samsung

  Bent u reeds bekend met Samsung en haar producten? Dan willen wij u vragen om ons te helpen bij het scheppen van een helder beeld van het bedrijf. Wilt u alstublieft een review op onze site achter laten en daarin uw mening over en ervaringen met het bedrijf vermelden. Misschien heeft u wel klachten over Samsung, ook dan horen wij het graag. Uw bijdrage aan onze site maakt dat andere consumenten kunnen lezen wat men kan verwachten van Samsung en haar producten als men zaken met hen gaat doen. Daarvoor op voorhand dank.

  Samsung
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Samsung

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Samsung een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Samsung. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Samsung actief?

  Samsung is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Electronica

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Samsung gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.