83% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

M
Mohammed
De prijzen zijn hier echt betaalbaar in vergelijking met andere winkels. Ik vond makkelijk wat ik zocht dankzij de mooie acties en de handige website. De chatoptie met een medewerker is ook handig,...Lees verder
M
Mauro Jacques
Jammer genoeg werkte het elektromagnetische ventiel van mijn Quooker niet, maar gelukkig heeft het bedrijf dit perfect opgelost. Een medewerkster heeft contact opgenomen met de Belgische Quooker se...Lees verder
H
Hamza Meert
De toiletplank was precies wat ik ervan verwacht had, helemaal top! Het voelt stevig aan en past perfect op het toilet zoals beschreven. Spijtig genoeg zat er geen handleiding bij voor de installat...Lees verder
J
Jarne Marchal
Ik zocht overal naar een thermische mengkraan van 120 (met warm water aan de linkerkant) en kon deze nergens anders vinden dan op jullie website. Het bestellen ging gemakkelijk en mijn aankoop werd...Lees verder
Z
Zoë
Ik zit nu al een week te wachten op mijn pakketje. Elke dag krijg ik een mailtje van DHL dat het bezorgd zal worden, maar tot nu toe heb ik nog niets ontvangen. Ik heb al eens gebeld, maar nog stee...Lees verder

Reviews (12)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Betaalbaar, acties, chat met medewerker

  De prijzen zijn hier echt betaalbaar in vergelijking met andere winkels. Ik vond makkelijk wat ik zocht dankzij de mooie acties en de handige website. De chatoptie met een medewerker is ook handig, want je wordt snel geholpen met eventuele vragen. Een klein minpuntje is dat de beloofde leveringstermijn niet werd nagekomen. Ik bestelde op dinsdag en kreeg mijn regendouche pas op vrijdag. Het contact met de medewerker hierover verliep wel heel duidelijk, ondanks dat het soms even duurde voor er werd gereageerd. Het was duidelijk dat ze op dat moment wat onderbemand waren. Ze namen wel de tijd en moeite om me goed te informeren. Ik zal hier zeker nog bestellen, maar verwijder alsjeblieft die belofte van de site. Dat zorgt voor minder stress bij de klant ;)


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Defect elektromagnetisch ventiel Quooker

  Jammer genoeg werkte het elektromagnetische ventiel van mijn Quooker niet, maar gelukkig heeft het bedrijf dit perfect opgelost. Een medewerkster heeft contact opgenomen met de Belgische Quooker service en zij belden me al de volgende dag om het probleem op te lossen. Het toont aan dat Saniweb echt gericht is op service en de verwachtingen van de klant overtreft. Ik kan echt niets slechts zeggen over deze ervaring en ben heel tevreden over de service die geboden werd.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Toiletbril

  De toiletplank was precies wat ik ervan verwacht had, helemaal top! Het voelt stevig aan en past perfect op het toilet zoals beschreven. Spijtig genoeg zat er geen handleiding bij voor de installatie, dus moest ik zelf uitzoeken hoe ik het moest monteren. Dit heeft me wat extra tijd en moeite gekost. Ondanks dit kleine minpuntje ben ik over het algemeen toch tevreden met mijn aankoop.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Thermische mengdouchekraan 120

  Ik zocht overal naar een thermische mengkraan van 120 (met warm water aan de linkerkant) en kon deze nergens anders vinden dan op jullie website. Het bestellen ging gemakkelijk en mijn aankoop werd snel geleverd. De kwaliteit van het product was top en precies wat ik nodig had. Ik ben echt blij met mijn aankoop en de service die jullie bedrijf biedt.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Lange wachttijd

  Ik zit nu al een week te wachten op mijn pakketje. Elke dag krijg ik een mailtje van DHL dat het bezorgd zal worden, maar tot nu toe heb ik nog niets ontvangen. Ik heb al eens gebeld, maar nog steeds geen pakketje. Zouden jullie het misschien per post kunnen versturen, aangezien het door de brievenbus past?


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van een kraan met 1 dag levertijd

  Ik heb een kraan besteld en ze beloofden dat het binnen 1 dag geleverd zou worden. Ik kreeg een bericht dat mijn bestelling verwerkt was en dat ik een track en trace nummer zou ontvangen. Maar een week later had ik nog steeds niets gehoord of gekregen, dus heb ik besloten om te bellen. De persoon aan de telefoon zei me dat mijn bestelling al verzonden was, maar dat ik geen track en trace nummer had ontvangen. Uiteindelijk heb ik het nummer gekregen, maar toen bleek dat mijn pakket al was teruggestuurd omdat ik niet thuis was. Het duurde anderhalve week en er was nog steeds geen oplossing in zicht. Echt slechte service!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Grohe red 3 in 1

  De levering was echt in orde, alles was goed ingepakt. Het enige dingetje was dat ik bij het bestellen kon kiezen wanneer ik mijn pakketje wou ontvangen, maar dat liep niet helemaal vlot. Het werd een dag te vroeg geleverd. Gelukkig lag dat niet aan de webshop, maar aan de bezorging. Dankjewel en misschien tot de volgende keer!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Kraan

  Onlangs heb ik bij jullie een kraan besteld. Jammer genoeg was de levering ervan door DHL vergeten, maar gelukkig heeft jullie klantendienst meteen gereageerd en mij een nieuwe kraan opgestuurd. De service was echt fantastisch en ik ben enorm dankbaar voor de snelle oplossing.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  badkamerkraan

  Ik ben zo blij met mijn nieuwe badkamerkraan! De beschrijving op de website was echt duidelijk en helemaal correct. De service was geweldig, ze kwamen alle afspraken na en de levering was snel en zonder gedoe. Ik ga zeker nog eens iets bestellen bij hen!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aantrekkelijke kranen, eenvoudig te installeren

  Mooie kranen die echt makkelijk te installeren waren en bovendien voor een goede prijs. De snelle levering was niet helemaal zoals beloofd, maar we waren niet echt teleurgesteld. Het product was goed verpakt en de levering verliep heel netjes.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Badkameraccessoires

  De service bij Saniweb is echt geweldig! Ik heb onlangs wat badkameraccessoires besteld en ben echt blij met hoe snel ze geleverd werden en de beste prijs die ze altijd bieden. Echt een topervaring!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  super gemakkelijk en snel

  Ik vond het zo leuk om te bestellen! Het was echt heel gemakkelijk en mijn spullen werden op tijd geleverd. En de prijzen waren ook echt vriendelijk voor mijn budget. Ik ben echt blij met wat ik heb gekocht en zal zeker opnieuw bestellen!


Anderen bekeken ook