ErvaringenSite

  Ervaringen Sferra

  Een mooi en goed ingericht huis voelt toch zo leuk aan om in te wonen. En hiervoor zal je soms wat meer moeten betalen, want luxueuze artikelen geven je inrichting net dat tikkeltje meer. Bij Sferra kun je bijvoorbeeld allerlei modieus en kwalitatief linnen en ander textiel van Italiaanse makelij kopen via een webshop. Wil je weten wat klanten van Sferra hiervan denken? Lees dan meteen verder, want op Ervaringensite kun je hun beoordelingen en ervaringen lezen.

  Over Sferra
  Sferra is een Italiaans bedrijf dat werd opgericht in 1891 door Gennaro Sferra. Deze man ging richting Amerika en zette daar zijn Italiaanse waren te koop, voornamelijk kant, kragen en manchetten. De doelgroep was vooral trendsetters aan de Oostkust van de Verenigde Staten. Later, in 1930, richtte het bedrijf zich op tafellakens, en namen zonen Enrico en Albert het over. Hierna kwam het bedrijf op de proppen met bedlakens. Je kunt Sferra volgen op bepaalde social media kanalen, waaronder Facebook, Instagram en Pinterest. Het bedrijf contacteren kan vooral via e-mail en telefoon, van maandag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. De meeste fysieke winkels van Sferra zijn verspreid doorheen de Verenigde Staten, maar ook in Londen is er een vestiging.

  Producten en diensten van Sferra
  Sferra heeft een webshop waar je allerlei luxueuze beddengoed, tafellinnen en andere huisdecoratie kan aanschaffen. Onder het beddengoed kun je dus lakens vinden, dekens, kussenslopen, een duvet, shams, enzovoort. Deze zijn voornamelijk van het materiaal Percale, Satinet, Linnen, en Giza 45 Egyptian Cotton. Puur dons aankopen is ook een optie, waaronder witte dons, van Alpacawol of van Eider. Hiernaast zijn er nog een heleboel soorten matrassen.

  Ook voor de badkamer is er een aanbod, denk dan aan handdoeken, matten, badkamerjassen, enzovoort. Deze zijn in verschillende stijlen beschikbaar, zoals Moresco, Canedo, Bello en Aura. Voor je tafel zijn er ook een aantal mogelijkheden, voornamelijk dan servetten, tafellakens en tafelmatjes. Tot slot is er nog een sectie voor Gifts and Décor – cadeautjes en decoratie. Dit zijn dan voornamelijk hondenbedden, kaarsen, omlijstingen, decoratieve kussens en sjaals. Sferra biedt ook maatwerk aan, dus je kunt hen contacteren en uitleggen wat je wil. Voor deze producten kan betaald worden met kredietkaarten. De levertijd naar Nederland is 10 tot 15 werkdagen en zal je altijd 150 dollar kosten. Je kunt je te allen tijde inschrijven voor de nieuwsbrief van Sferra, zo houden ze je op de hoogte van nieuwe producten, promoties en andere weetjes.

  Klachten, complimenten en tips voor Sferra
  Zelf al eens iets bij Sferra gekocht en je bent zo tevreden van de kwaliteit van het product en de diensten dat je absoluut een complimentje wil geven aan het bedrijf? Bij Ervaringensite kun je hiervoor terecht, schrijf een review en stel anderen op de hoogte van jouw mening. Hieruit kunnen ze veel leren, vooral dan dat ze Sferra ook een kans moeten geven. Maar als je daarentegen net niet blij bent, wegens een defect product, onvriendelijke klantenservice, of wat dan ook, dan is jouw klacht hier zeker ook welkom. We willen immers een eerlijke beoordeling, dus om het even wat jouw mening is, laat het weten.

  All about running a ONLINE SHOP + quick office tour! ~ Frannerd

  Sferra
  Beoordelingen, klachten, ervaringen en reviews (0)

  10
  100% Zou hier weer kopen!
  Bestellen
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Prijs
  rating
  10
  Leveren
  rating
  10

  Alle reviews

  Lees hier onafhankelijke reviews, klachten en ervaringen. Wees op de hoogte waar u uw aankoop kunt doen of beoordeel zelf een winkel waar u een (online) aankoop heeft gedaan. Zo bepaalt tegenwoordig heel België zelf welke winkels slecht en goed zijn!

  Schrijf zelf een review over Sferra

  Uw beoordeling

  FAQ

  Is Sferra een betrouwbaar bedrijf?

  Er zijn 0 ervaringen geplaatst over Sferra. Gemiddeld hebben zij als cijfer een 10 gekregen, waarbij 100% van de recensenten hebben aangegeven dat ze hier weer zouden kopen.

  In welke sectoren is Sferra actief?

  Sferra is vooral actief in de categorie Online shop en daarbinnen gespecialiseerd in de sector(en) Wonen

  Ik heb alle reviews goed gelezen. Wat nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Sferra gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.