Shop Disney Reviews

: 9
56% Zou hier weer kopen

Spotlight: Wat zeggen onze klanten?
Schrijf een review

D
De Vos
Ik kreeg mijn spullen net op tijd geleverd en alles was zoals ik verwachtte. Geen gedoe met het volgen van mijn pakket of de levering. Ik ga ze zeker aanbevelen en kan niet wachten om mijn volgende...Lees verder
L
L. Brasseur
Ik heb laatst wat dingen gekocht bij ShopDisney en ik moet zeggen dat ik echt blij verrast ben door de kwaliteit van de spullen. Ze hebben echt een geweldige selectie en ik vond precies wat ik zoch...Lees verder
D
Dylan
Ik heb afgelopen week speelgoed besteld en dacht dat het pas op 28 december geleverd zou worden, maar tot mijn verbazing kwam het al op 21 december aan. De service was top en de levering was echt s...Lees verder
L
Léa Lemmens
Dat was echt fantastisch! Mijn bestelling kwam gewoon op tijd zoals beloofd en het was zelfs een schattige kerstbox met Mickey & co erop. Er zat zelfs een kleurplaat bij! Het speelgoed zelf was...Lees verder
C
chloé
De handgreep van de mok was gebroken, slecht verpakt, en de klantendienst heeft het terugbetaald.Lees verder

Alle reviews (9)

 • Nog geen reviews!

  Ga op zoek naar bedrijven waar je ervaring mee hebt en schrijf er reviews over! Je reviews dragen bij aan een transparantere markt en zorgt voor betere betrouwbaarheid van bedrijven..

 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Min bestelling nieuw kinderspeelgoed

  Ik kreeg mijn spullen net op tijd geleverd en alles was zoals ik verwachtte. Geen gedoe met het volgen van mijn pakket of de levering. Ik ga ze zeker aanbevelen en kan niet wachten om mijn volgende bestellingen te ontvangen. Het enige puntje van kritiek is dat het afgeleverd werd bij een ophaalpunt in een andere stad, maar dat was niet hun fout, enkel die van de bezorgdienst.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop bij ShopDisney

  Ik heb laatst wat dingen gekocht bij ShopDisney en ik moet zeggen dat ik echt blij verrast ben door de kwaliteit van de spullen. Ze hebben echt een geweldige selectie en ik vond precies wat ik zocht. De levering ging ook supersnel en alles verliep vlekkeloos. Kortom, ik ben heel tevreden met mijn ervaring bij ShopDisney.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Aankoop van speelgoed

  Ik heb afgelopen week speelgoed besteld en dacht dat het pas op 28 december geleverd zou worden, maar tot mijn verbazing kwam het al op 21 december aan. De service was top en de levering was echt super snel. Ik ben heel blij met mijn aankoop en de hele ervaring in deze winkel.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  super kwaliteit speelgoed

  Dat was echt fantastisch! Mijn bestelling kwam gewoon op tijd zoals beloofd en het was zelfs een schattige kerstbox met Mickey & co erop. Er zat zelfs een kleurplaat bij! Het speelgoed zelf was van super goede kwaliteit, ik ben er echt heel blij mee!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Order delayed, tracking issue

  De handgreep van de mok was gebroken, slecht verpakt, en de klantendienst heeft het terugbetaald.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Disney kerstcadeaus

  Mijn bestelling kerstcadeaus van Disney voor mijn kinderen is geplaatst op 13/11. Op 20/11 kreeg ik een trackingnummer van DHL, maar dat heeft nooit gewerkt. En vandaag, 14/12, werkt het nog steeds niet en heeft niemand ooit gereageerd op mijn e-mails waarin ik gewoon vraag waar mijn bestelling blijft. Echt schandalig!


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Verkeerd product ontvangen

  Ik raad deze winkel echt niet aan. Ik kreeg het verkeerde product en heb geprobeerd om contact met hen op te nemen, maar ze hebben niet gereageerd op mijn berichten. De klantenservice is verschrikkelijk en ik ben echt teleurgesteld over de service die ik heb gekregen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  Mislukte bestelling

  Allereerst wil ik zeggen dat ik eerder succesvol heb besteld bij de EU Shop Disney. Maar mijn laatste aankoop heeft me een slecht gevoel gegeven. Op 24/09/2023 heb ik een bestelling geplaatst voor Ezra Bridger's lightsaber bij de EU-winkel. Toen de bestelling op 02/10/2023 aankwam, zat de doos vol met de juiste papieren en info, maar in plaats van de lightsaber zat er een ILY 4Ever Ariel-geïnspireerde pop in de doos. Ik heb dezelfde dag contact opgenomen met de klantenservice van ShopDisney EU en op 03/10/2023 hebben ze een vervangende bestelling gemaakt. Ik kreeg ook een e-mail waarin stond dat de vervanging op 12e bij mij zou zijn en dat ik een UPS-retourlabel zou ontvangen om het verkeerde item terug te sturen zonder verzendkosten te betalen. Maar nu is het de 20e en de vervangende bestelling staat nog steeds op 'verwerking', ik heb nog steeds geen e-mail ontvangen met het UPS-label om het verkeerde item terug te sturen en er wordt niet gereageerd op mijn e-mails naar het EU-ondersteuningsadres. Het lijkt erop dat het EU-support team alleen handig is als ze geen fouten maken met bestellingen.


 • Bestellen

  Service

  Prijs

  Levering

  Zou hier weer kopen
  Totaal

  kerstornamenten als cadeau

  De twee kerstornamenten die ik besteld had als kerstcadeau, kwamen gebroken aan enkele dagen voor Kerstmis. De klantendienst was niet echt behulpzaam en ik was teleurgesteld over de hele situatie.


Anderen bekeken ook